Jump to content

Pomoc oko kupovine

Stator

Recommended Posts

Dakle resio sam da se castim za jedne slusalice. Ali problem je u tome sto se ja u to aplosutno ne razumem. Onko kliko su ok izoblicenja da li je bolje vise ili manje da ima oma itd. Pa reko da pitam za savet.

Upali su mi u oci 2 kanditada (Ako neko zna nesto bolje kada slobodno kaze [:)] )

Sennheiser Street MX 55 VC

i

Apple iPod In-Ear Headphones

Nazalost nigde nisam uspeo da nadjem tacne specifikacije Apple-ovih sluski. Pa aj sada sta raditi ??

ni ja

iscimao sam se sad da nadjem wireless earphones, ali nema ih :(

ipod sa bluetooth podrskom bi bila prava stvar

ali najcudnije je sto ima gomila wireless headphonesa iako im treba umnogome vise snage nego earphonesima

btw koliko para nameravas potrositi?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja sam imao sjajna iskustva sa philips slushkama tj bubicama , medjutim sluchajno ih pokidah u busu (!"#$%!), a imala su bassbooster, tj onaj gumeni deo sto je ulazio u uho je bio specijalno dizjaniran tako da je vise u uhu od ostatka pa si imao utisak da je bas mnogo intezivniji... sjajno resenje... i proklet da sam sto ih pokidah... sve sto sam posle imao prilike da probam je smeshno... tja...

btw ne znam zasto sam ovo napisao, ali ne moze da skodi ... :D

fallout_table.gif

• 1 year later...

Idemoooo, nekromanija....

Slican problemcic kao statorov, znaci jurim bubice, spreman sam da dam 35-50 jura. Dva uslova koje treba da ispune su ergonimija (vise sati ce morati da mi provedu u usima, ne zelim da mi iste trpe zbog toga :) i kvalitet izrade (da mi kabl ne rikne posle 2-3 meseca kao sa prethodnih xyz sluski koje sam imao). Neki moji favoriti su

Sennheiser CX 300

Sennheiser MX 75 Sport

Creative Aurvana In-Ear

Sta vi o tome mislite?