Snejk Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 Ma kvejk igrash preko neta samo ako su protivnici udaljeniji od padinske skele.. ;) Quote sergio says: your ass is live for my rail :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) simo ti znash da si uvek bila moja omiljena b1tch btw jel si TI SIMA CIM ??? BIO JE JOSH JEDAN ORTAK PODMLADAK IZ CIM EKIPE !!! MAD CIM!! =] baci jean autogram, CIM ^^ ladno sima cim glavom i nogom! Sima[Fuse]: kolko te ostalo? Pfejz[dekage]: dinar. I MAD CIM !! Gde ste stari kvejkeri? Sha ima? Vidim, treba da padne neki vosht...uključite i mene, jer bez dobrog raila nema dobre pucačine!!!!!!!!! Edited April 13, 2007 by mad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) bind MOUSE2 "+forward" je keva! :) pokusao sam da igram q2 prosle godine ali mi je MUERTE silovao grunta... nisi ni znao da spelujes Quake2 koliko dugo nisi igrao i prosla je ponoc tako da se neracuna i bind MOUSE2 "+forward" je zakon! my cfg od litijuma i ostao do danas bind MOUSE1 "+attack" bind MOUSE2 "+forward" bind DOWNARROW "+back" bind LEFTARROW "+moveleft" bind RIGHTARROW "+moveright" bind CTRL "+moveup" bind SHIFT "+movedown" eh ja sam na pogresnom mestu trazio ekipu za NDML (Nations Deathmatch League) http://q2scene.net/ndml/ EDIT: pazi kad sam nasao i demo i shot zahvaljujuci staroj ekipi klan RUR-a koja je tada odrzavala SBB q2 server Edited April 13, 2007 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snejk Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 Ladno Ed Quote sergio says: your ass is live for my rail :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 e ljudi pa moze lepo da se igra 2vs2. Danas smo vostili ram i ja i ... obrisali su pod sa nama:) ali... vraticemo se mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 e ljudi pa moze lepo da se igra 2vs2. Danas smo vostili ram i ja i ... obrisali su pod sa nama:) ali... vraticemo se mi tesko cete se naighrati na SBB jer niko nije odavno apdejtovao server a neradi ni anticheat zastita vrlo brzo ce se navuci chiteri iz okoline (bugaska,hrvatska,slovenija) Eunetov server je imao isti problem dok nije stavljena puna anticheat zastita nazalost u q2 su ostali pravi "vernici" i chiteri ili niko da zatvori server za sve non.ser adrese ili da "sredi" server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) tesko cete se naighrati na SBB jer niko nije odavno apdejtovao server a neradi ni anticheat zastita vrlo brzo ce se navuci chiteri iz okoline (bugaska,hrvatska,slovenija) Eunetov server je imao isti problem dok nije stavljena puna anticheat zastita nazalost u q2 su ostali pravi "vernici" i chiteri ili niko da zatvori server za sve non.ser adrese ili da "sredi" server am. D'OH chetujemo na ircu povremeno, jos te lepo pitam da li fali neshto,..ccc btw r1q2 anti-cheat uredno stoji podignut (sad i apdjetovan) sa q2adminom 1.17 i btlgr 1.38, a najmanji je problem staviti pass na server i podeliti ga ljudima na forumu shto je najjednostavnije, dalje tripovanje od chitera je chisto proseravanje jer uvek postoji irc, admin i ban.. Edited April 13, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 dalje tripovanje od chitera je chisto proseravanje jer uvek postoji irc, admin i ban.. mda to je mnogo jednostavnije nego da instaliras sam r1q2 sa anticheat modulom a on se sam apdejtuje i proverava sta ima klijent i odma ga kikuje sa servera dok se nevrati "ispravan uredan i cist" ovih par stotina igraca koji igraju edl,ndml,euroq2l,2x2,ndml su totalni glupaci sto imaju instaliran r1q2-anticheat... instaliraj to i stfu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 mda to je mnogo jednostavnije nego da instaliras sam r1q2 sa anticheat modulom a on se sam apdejtuje i proverava sta ima klijent i odma ga kikuje sa servera dok se nevrati "ispravan uredan i cist" ovih par stotina igraca koji igraju edl,ndml,euroq2l,2x2,ndml su totalni glupaci sto imaju instaliran r1q2-anticheat... instaliraj to i stfu pa eto vidish kako se slazemo!! nisam jedini koji misli tako! Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 alo bre kradete nam topic sa uspomenama.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 alo bre kradete nam topic sa uspomenama.. sry Simo zaboravio sam da je ovo topic samo za "vas" koji jedini igrate q2 od 98 sa divnim motom bolje prvi u selu (moja igraona) nego zadnji u gradu (internet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) Nije nego nas ne zanima btlgrr1q2ndml yabba yabba A i znash me bolje od toga :) tada igranje na netu bash i nije bilo mogutje (imao sam 14400 modem) a bilo je chesto turnira na koje su retko (nikad) dolazili internet igrachi.. *(ubaci svoju prozivku na rachun q2 net igracha ovde)* Jedino su se serdjo i ronin trudili da shvrljaju i tamo i ovamo :) Edited April 14, 2007 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) Nije nego nas ne zanima btlgrr1q2ndml yabba yabba A i znash me bolje od toga :) tada igranje na netu bash i nije bilo mogutje (imao sam 14400 modem) a bilo je chesto turnira na koje su retko (nikad) dolazili internet igrachi.. *(ubaci svoju prozivku na rachun q2 net igracha ovde)* Jedino su se serdjo i ronin trudili da shvrljaju i tamo i ovamo :) MARSH TAMO ima nas daleko vishe koji smo igrali i inet i lan po igraonama i dolazili na turnire,.. npr. deo ljudi s kojima ti igrash kvejk tri ctf povremeno je igrala q2 u dkgu, pre nego shto ste chuli za skadarliju i fjuz, a u isto vreme na sezamu i dreniku.. i dolazili na turnire kad god se za to prochulo.. shto ovi fjuzovci oduvek samo neshto sernjaju (sima, snejk), tipa ko je bio prvi i shta je ko gde uradio.. koga boli paja za to... gushite vec 10 godina isto, a svi ste VUNE!!! *jedino shto mozete vas dvojica da se prozivate uzajamno shto ti nisi igrao iz fjuza na netu i shto muerte u zivotu nije igrao neki turnir ili dolazio u igraonu; nas ostale ne uvlachi u to...... Edited April 14, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) umm.. Edited April 14, 2007 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 ovaj niko je odlepio :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 npr. deo ljudi s kojima ti igrash kvejk tri ctf Neko spomenuo CTF ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 i shto muerte u zivotu nije igrao neki turnir ili dolazio u igraonu... khm ako to nesto znaci u nasim okvirima proslu sezonu EDL4 (Evropske Duel Lige) sam bio u ukupnom plasmanu 26 u evropi bio sam 4 u grupi i nisam se plasirao u play off... i bio sam u igraoni kod GHoST-a na gibanici i pivu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 khm ako to nesto znaci u nasim okvirima proslu sezonu EDL4 (Evropske Duel Lige) sam bio u ukupnom plasmanu 26 u evropi bio sam 4 u grupi i nisam se plasirao u play off... i bio sam u igraoni kod GHoST-a na gibanici i pivu lol gibanica se uvek rachuna!! pif, pa okachi neki demo nekad 'bem ti zanat Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twix[TSL] Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Kuku, koliko se ovde ljudi povampirilo... Svi izasli na cistinu, kao kad isprskas po lajsnama da pobijes gamad, a one bez na cistinu :D Ajde ako neko ima neke demoe da okaci, ja i dalje imam Q2, pa bi bilo lepo odgledati malo :) Inace ovde sam navukao par drugova na Q2 i Q4, pa vikendima pikamo malo...doduse u Q2 obicno samo beze od mene :D, dok u Q4 me vec lepo umlate :) Znaci kacite neke demoe ko iskopa negde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ' date='Apr 18 2007, 09:53' post='972093'] Ajde ako neko ima neke demoe da okaci, ja i dalje imam Q2, pa bi bilo lepo odgledati malo :) Znaci kacite neke demoe ko iskopa negde :) bilo bi najs imati film Old school lan Serbia danashnji kvejkovi bez problema exportuju demoe u avi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 KLONG...KLong.......Klong.......klong..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 A jeeeste, kao granata se odbija 5 puta i ubija 40 ljudi.. ps. siso Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 E E E E evo i mene juhuuu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) tesko cete se naighrati na SBB jer niko nije odavno apdejtovao server a neradi ni anticheat zastita vrlo brzo ce se navuci chiteri iz okoline (bugaska,hrvatska,slovenija) Eunetov server je imao isti problem dok nije stavljena puna anticheat zastita nazalost u q2 su ostali pravi "vernici" i chiteri ili niko da zatvori server za sve non.ser adrese ili da "sredi" server Sredjeno: Q2admin 1.17.44 Battleground 1.38 R1Q2 b7322 (poslednji trenutno) + anticheat (instaliran) 82.117.194.235:27910 Veliko HVALA Muerteu za svu pomoc da napravimo bolji server, pomogao je mnooogo savetima, nabavkom cfg fajlova, mapa, napravio novu listu mapa.. :) TNX, stvarno si laf!! Uputi i fajlovi za server (ukljuchujuci i mape): http://www.serbiangamers.com/forum/index.php?topic=79.0 Javljajte ako primetite da neshto shtuca da i to sredimo! Edited May 1, 2007 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts