voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ivanu bi svaka dala, zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ^ maru ne bih stapom... gadljiva debilka... jos sam je i upoznao , veruj mi kad ti kazem da je ffujjj ;) Da, verujem ti :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ivanu bi svaka dala, zato što izgleda ko iždžikljali petnaestogodišnjak ololo ti mu reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) Ivan Ljuba je pre četiri dana, nakon 107 dana provedenih u kući Edited January 3, 2007 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 DIIIIIVNO!11 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Mnoge njegove misli često citiram olololol!!11twelve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Iako imam izuzetno dobru decu, takvog sina bi svaka majka po Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) Cudi me sto u Blicu nisu pustili izjave mladjih ljudi iz komsiluka koji su se vec pojavljivali u medijima. O gayolikom Ivanu, cudaku Ivanu, "ja sam iznad vas" Ivanu... Edited January 3, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Svaka cast Ivanu na pobedi definitivno je zasluzio,navijao sam za njega i Edina ali opet drago mi je da je pobedio svaka mu cast ;) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 O gayolikom Ivanu, cudaku Ivanu, "ja sam iznad vas" Ivanu... Eh sad, čim neku drolju iz zgrade ne startuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Cudi me sto u Blicu nisu pustili izjave mladjih ljudi iz komsiluka koji su se vec pojavljivali u medijima. O gayolikom Ivanu, cudaku Ivanu, "ja sam iznad vas" Ivanu... a po cemu je on "cudak" ? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 po cudnoci...sav je tunjav Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Veliki brat je retardiran i svi ukucani su retardirtani osim Mikia naravno. Ivan je najmanje retardiran od ostalih ukucana i zato je uzeo pare. Vi koji gledate velikog brata ste isto retardirani i blago vama u buducnosti. I sve vashe rasprave oko velikog brata su retardirane i treba ovaj topic pod hitno obrisati. Veliki brat je SAJAM UMOBOLNIH. Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 @ Sx Mchn a sta je to kod njega cudno? @ Brkata Nakaza Ajde uhvati se za usi pa igraj posto ti je ocigledno dosadno....JA SAM RETARDIRAN! :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 gomila ljubomornih likova na ivana ahhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 upravo to daki ;) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 gomila ljubomornih likova na ivana ahhh pa jbg, kad je admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 preko neinteresantnih topika samo prelećem, čitam dijagonalno, zaustavim se samo na određenim pojmovima. ovaj topik me jebe, jednom zamalo da banujem darijana jer je napisao IVAN JE PEDERČINA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 gistro :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 a po cemu je on "cudak" ? Brate, ne znam odakle da krenem, malo me zeza sto si naveo da si i za Edina, pa se plasim da ne razvucemo temu. ;) Cudak je jer: tura klikere u vugla, studira medicinu i klavir uporedo, sto je na minusu go do pasa pored bazena, sto kad je zurka on se povuce u sobu ili jos gore sedi i gleda ostale ko cuvar logora, 107 dana izbegava ikakvo intimiziranje (jbt, pa ja bi se sa Sadamom uortacio da sam toliko dugo u istoj prostoriji sa njim) zato sto je dosao u show, a ne u jbn vojsku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Sta ce sada taj covek da radi sa tim parama :D Najjaca mi je bila Jadranka koja je zvala Ivanovog caleta i pitala ga je da se ivan ozen sa njenom cerkom... LOL Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Brate, ne znam odakle da krenem, malo me zeza sto si naveo da si i za Edina, pa se plasim da ne razvucemo temu. ;) Cudak je jer: tura klikere u vugla, studira medicinu i klavir uporedo, sto je na minusu go do pasa pored bazena, sto kad je zurka on se povuce u sobu ili jos gore sedi i gleda ostale ko cuvar logora, 107 dana izbegava ikakvo intimiziranje (jbt, pa ja bi se sa Sadamom uortacio da sam toliko dugo u istoj prostoriji sa njim) zato sto je dosao u show, a ne u jbn vojsku ... 1. guraju ljudi svasta u usi jer ne zeli da cuju kako neki hrcu (u ovom slucaju Nikola) 2.Pa sta ako to radi jel to TOLIKO cudno ako radi te 2 stvari? 3.A sta su onda ostali ukucani koji se se "suncali" isto na minusu? 4.Pa povucen decko jednostvano nije tip za zurke a za show to sto je dosao,dosao je jer je hteo a vojsku uvek moze da zavrsi a u njegovom slucaju ne moze sada jer studira....;) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ja sam bio uveren da kuca nije otrvorena tj. da je u hangaru komplet a da je njima vrucina zbog osvetljenja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ja sam bio uveren da kuca nije otrvorena tj. da je u hangaru komplet a da je njima vrucina zbog osvetljenja. -||- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 1. guraju ljudi svasta u usi jer ne zeli da cuju kako neki hrcu (u ovom slucaju Nikola) 2.Pa sta ako to radi jel to TOLIKO cudno ako radi te 2 stvari? 3.A sta su onda ostali ukucani koji se se "suncali" isto na minusu? 4.Pa povucen decko jednostvano nije tip za zurke a za show to sto je dosao,dosao je jer je hteo a vojsku uvek moze da zavrsi a u njegovom slucaju ne moze sada jer studira....;) Ma vazi, a moze 3 meseca da bulji u plafon?! Da se razumemo, ne saljem ga ja u vojsku, niti je nesto volim, vec samo konstatujem da je momak vojnicki tip. Oces reci da je nije cudno ni to da 10 godina ne gledaju TV, a on se prijavljuje na show u koji je olicenje onog najgoreg na televiziji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts