Jump to content

Apple

zEki

Recommended Posts

Apple totalno preradio Nano i sad ja on u varijanti od 1gb 2gb 4gb i 8gb i u raznim bojama.

Isto tako su totalno preradjeni i remasterovani, bolje svetle i jos su tanji. Plus im i krugic svetli.

Takodje i Ipod-a od 60gb nema vise nego sada mogu da se uzmu u velicini od 30gb i 80gb. Uuuu

www.apple.com

V

ja nemam nikakav mp3 plejer jer za sada nisam osetio da mi je neophodna muzika da bi se moj mozak odvojio od okoline kada je to neophodno...takodje kada se nadjem u situaciji da bih radije gledao film na ekranu od 2 incha (ili manjem) nego ista drugo pochetju ozbiljno da razmishljam o suicidu...

hahahah quality hejt \o/ \o/

kad ti sranjce "video" plejeri dobiju tv-out onda mogu da dodju i da mi pocesu jaja za sada stvarno mogu sami sebi da popuse i dont care...

za sve transfere tu je 30gb laptop hdd

samo jos da kupim neku "tobleronu" koju mi nije zao da drkam po ceo dan i nece da me kosta 300e ako je sjebem a sjebacu je jer je napravljena da se sjebe...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ja nemam nikakav mp3 plejer jer za sada nisam osetio da mi je neophodna muzika da bi se moj mozak odvojio od okoline kada je to neophodno...takodje kada se nadjem u situaciji da bih radije gledao film na ekranu od 2 incha (ili manjem) nego ista drugo pochetju ozbiljno da razmishljam o suicidu...

eh Kolence, vidi se da nisi imao prilike da uzivash u blagodetima svakodnevne dvo chasovne voznje u ruskom metrou - bolje da mi bubne opne popucaju od ipod-a, nego od buke sovjetske makine. A shto se tiche gledanja filmova na ipodu nisam to imao u vidu kada sam rekao da mi treba za skladishtenje dvd-a. Jednostavno mi treba neshto malo da mogu da prenosim shto vishe informacije. ipod nano od 8 gb je za to odlichan.

edit: Shekk, veruj mi da ipod nije napravljen da se "sjebe". Imam mini vec 2 godine i toliko je preziveo da se ponekad pitam kako josh funkcionishe :)

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

• 2 weeks later...