Kole Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 elem: "Da li neko zna gde u beogradu (adresa ili ne-preterano-shturo-objasnjenje-gde-je) ima prodavnica satova koja valja Pulsar satove (u pitanju je jeftina sportska seiko sublinija)?" naravno da me interesje prodavnica sa ok ponudom/vecim izborom, ali chak i da imaju 3-4 modela ako je tamo taj koji meni treba vice super =o) mislim smeh, u mnogim fensi shmensi prodavnicama gde valjaju i svari od preko 500 jura nemaju ove, koji su kulturna 100-200e kategorija... hvala na pomoci unpred k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Aj videcu sa ortakom on radi za BPM ( oni uvoznici za sva ziva chuda od satova ) pa ako bi mi pokazao sliku neku da ga ja pitam dal ima taj model ili da ti kazem de imaju najveci izbor poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 (edited) aj ga pitaj i da li ima Sector 880 Silver :) tnx Edited September 17, 2006 by AyS^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 kolence, treba "u vezi sa...", tako da je i tvoj "thread" "misspellovano" tituliran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 ajmo redom.... u pitanju je "Pulsar Model PM7001" ili tekstualno "Pulsar Tech Gear Hyper Flight Chronograph World Time" slika @ http://www.princetonwatches.com/images/watches/PM7001.jpg dalje kad sam ja uchio gramatiku "u vezi nechega" i "u vezi sa nechim" je bilo 100% interchangable, ako se promenilo moracu da kazhem "oh noes napravio sam gramatichku greshku na ovom forumu" ali gramatichka greshka i dalje nije misspelovano my dear mr.Mylo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 @Kole Pitao sam ga nerade oni uvoz pulsar satova jbg :( @Ays Zaboravi da ga pitam za sector javim se kad pitam poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 ajd ovde da bacim hejt ...posto je na konto moje odiseje nabavljanja dotichnog sata... dakle proverio sam e-ducan...po onome sto pishe njima na sajtu ako vih se odluchio da poreko njih naruchim taj sat od 105e oni mi se uglave 20% pa carina pa transport pa lezharina pa 2500din troskovi sve u svemu oko 170e izadje akcija preko njih i sad mislim se ja da je to mnogo i nerealno kao ajd da obidjem prodavnice ovako i sreca me potrefi likovi iz Vitanova izlepili grad bilbordima da oni valjaju seiko satove...a tamo gde je seiko tyamo je i njegov mladji brat pulsar... i stvarno u Vasinoj u vitanovu ima lepo maaalo noviji, nije 7001 nego 7007, finish je skroz stainless nema crnih dumgmitja i strafte na narukvici, sve je stainless samo je obod i naravno povrshina crna... i nravno crna je i cena od 21k dinara jebo ih ja abnormalne sat od 105 evra oni valjaju za 270!!! tako da sam shiznuo malo...sad se dalje krchkam sta cu da radim po putanju svog buduceg sata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 A koliko te ta noviji model kosta preko educana? A najbolja sema je da se dogovoris sa nekim iz zapadne evrope da ti pazari pa posalje/donese, ako vec nemas neki drugi nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 7, 2006 Author Report Share Posted October 7, 2006 ma isto je, razlika u ceni je 5-10 evra zaisno od sajta =o) i da, sve mi se chini da cu da cimam neke drugare iz dojchlandije...i nece biti skuplje od 135 (rachunam da ce da me odvale i 20ak posto carinu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts