Jump to content

Pitanje u vezi satova...gde ima da se kupi...

Kole

Recommended Posts

elem:

"Da li neko zna gde u beogradu (adresa ili ne-preterano-shturo-objasnjenje-gde-je) ima prodavnica satova koja valja Pulsar satove (u pitanju je jeftina sportska seiko sublinija)?"

naravno da me interesje prodavnica sa ok ponudom/vecim izborom, ali chak i da imaju 3-4 modela ako je tamo taj koji meni treba vice super =o)

mislim smeh, u mnogim fensi shmensi prodavnicama gde valjaju i svari od preko 500 jura nemaju ove, koji su kulturna 100-200e kategorija...

hvala na pomoci unpred

k

ajmo redom....

u pitanju je "Pulsar Model PM7001" ili tekstualno "Pulsar Tech Gear Hyper Flight Chronograph World Time"

slika @ http://www.princetonwatches.com/images/watches/PM7001.jpg

dalje

kad sam ja uchio gramatiku "u vezi nechega" i "u vezi sa nechim" je bilo 100% interchangable, ako se promenilo moracu da kazhem "oh noes napravio sam gramatichku greshku na ovom forumu"

ali

gramatichka greshka i dalje nije misspelovano my dear mr.Mylo...

• 3 weeks later...

ajd ovde da bacim hejt ...posto je na konto moje odiseje nabavljanja dotichnog sata...

dakle proverio sam e-ducan...po onome sto pishe njima na sajtu ako vih se odluchio da poreko njih naruchim taj sat od 105e oni mi se uglave 20% pa carina pa transport pa lezharina pa 2500din troskovi sve u svemu oko 170e izadje akcija preko njih

i sad mislim se ja da je to mnogo i nerealno kao ajd da obidjem prodavnice ovako

i sreca me potrefi likovi iz Vitanova izlepili grad bilbordima da oni valjaju seiko satove...a tamo gde je seiko tyamo je i njegov mladji brat pulsar...

i stvarno u Vasinoj u vitanovu ima lepo maaalo noviji, nije 7001 nego 7007, finish je skroz stainless nema crnih dumgmitja i strafte na narukvici, sve je stainless samo je obod i naravno povrshina crna...

i nravno crna je i cena od 21k dinara jebo ih ja abnormalne sat od 105 evra oni valjaju za 270!!!

tako da sam shiznuo malo...sad se dalje krchkam sta cu da radim po putanju svog buduceg sata...