voodoo_ Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Meni 7300GT gura Oblivion u 1024 medium/high, cenim da ni sa Gothicom neće biti većih problema... tako da ono, ako vam neko ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 ekstra ekstra, jedva cekam... a sto se tiche hardvera... bwahahahahahah. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Unreal engine je poznat po dobroj optimizaciji, pa se nadam da će solidno raditi na prosječnim srpskim konfiguracijama. Poređenje sa Oblivionom nije ba Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 U kom smislu port? Oblivion nije direktan port, vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Pogledaj menije u Oblivionu, vriste XBOX kontroler. Ima jos dosta stvari. Evo jos jednog bolnog primera, uzmi Deus Ex, igra je icona a seti se onog budjavog porta za PC koji je raklamiran kao nastavak. E sad uzmi Morrowind, igra koja je tada bila a i sad je imenica za neke stvari i uzmi Oblivion. Ako imas XBOX pokreni Oblivion i pokreni PC verziju, videces da na xboxu mnogo bolje lezi i igrivija je. Sta znam, meni se tako bar cini, plus sto M$ bije zasluzen glas za takve stvari. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Pogledaj menije u Oblivionu, vriste XBOX kontroler. Ima jos dosta stvari. Evo jos jednog bolnog primera, uzmi Deus Ex, igra je icona a seti se onog budjavog porta za PC koji je raklamiran kao nastavak. E sad uzmi Morrowind, igra koja je tada bila a i sad je imenica za neke stvari i uzmi Oblivion. Ako imas XBOX pokreni Oblivion i pokreni PC verziju, videces da na xboxu mnogo bolje lezi i igrivija je. Sta znam, meni se tako bar cini, plus sto M$ bije zasluzen glas za takve stvari. zar nije i morrowind radjen za konzole ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Radjen a ne "uporedo razvijan" kao sto rece voodoo_ ... . Ma sve je u nijansama, valjda sam postao matoro zakeralo zbog raznih razocarenja tokom ovih godina. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 zar nije i morrowind radjen za konzole ? Naravno da nije, morrowind su počeli da rade jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 zar ti mislis da je to sto je radjeno 90.e zapravo igra koju smo videlu... pa ni engine nije isti menjali su ga bar 3 puta od tog vremena inace bi igrali textualni rpg ;) u ostalom na wikiju pise da je igra razvijana uporedo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Daj link ka wikiu pa nece da pise :P Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 :P o chemu mi zapravo ovde diskutujemo... a da g3 ... negde videh da nije bas najbolje optimizovana igra i da ce u 1024 sa mid setovanjima imati ~10fpsova .... mada ko zna mozda je neka beta bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Iz tvojih usta u bo Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Iz tvojih usta u božije uši :) I o Oblivionu se tako pričalo, pa je na kraju radio solidno na medium u 1024x768. Mašina je: Barton 2350 Mhz 1,50 GB RAM 6600GT procesor ti izvlachi giga-ipo rama radice "ki" blesavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 Pomesacu ove noci crnu i zlatnuuuu.... i dobiti g3 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 U jbte , sta meni treba ? PC : Intel(celeron) 2.1ghz , ati radeon 9250 256mb , 512mb RAM ... Znam da moram graficku da menjam sta josh ? P.C. Oblivion je za sad naj rpg ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Gresis, Morrowind je naj RPG i dalje jer je masivniji. Cak bi i G2 upalio ponovo, po peti put cisto da me mine glad. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Ok, nforce je izbacio info da je Gothic 3 *VCD8Clone* izasao, jedino sto je u pitanju nemacka verzija. Na ostalim stranicama nama omiljne tematike pojavila su se 2-3 izdanja Gothic 3 koja tvrde da su engleska ali iz procitanih komentara nijedan nije operativan, sto zbog crack-a *nedostatka istog ili trojanca koji ide uz neke* sto zbog nemogucnosti da se skine *nedostatak seedera*. Ja necu da krenem da skidam dok se ne pojavi na nforce da je izasla igra ali od strane dobre grupe kao sto je deviance ili realoaded. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Listao sam nekoliko sati po njihovom forumu i vijesti nisu ba Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Listao sam nekoliko sati po njihovom forumu i vijesti nisu ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 E sad mi pade nesto na pamet. Jer to oni igraju onu prvu verziju ili drugu ? Sta ako su nama drage grupe pozurile i potrcale da objave prvu verziju igre na koju su naleteli, a PB je posle izbacio i drugu ? Mada mislim da je to samo bila nemacka verzija, englesku su kasnije izbacili, Necu da skidam dok ne vidim sta je sta imho. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) Sad se nakanjujem da instaliram al me mrzi kad čujem da je bulja... i jo Edited October 21, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Sad se nakanjujem da instaliram al me mrzi kad čujem da je bulja... i jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Pa i nije toliko lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Pa ok je onda, ja sam i sa G2 grafikom zadovoljan za rpg Nadam se da ce to sa optimizacijom da isprave...videcemo za jedno mesec dana kad izadje US verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts