ZeRoX- Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Ma ajte bre za hajlija i sweeta lagano, al' zeroxu ( da da onom iz SeT-a) realno ne smem ni da pisnem, jbg sta cu opusteno necu ja tebe -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 (edited) Lol, promasio topic :P Edited September 16, 2006 by HowWeDo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 da 1 ceo mesec ne jedem i izlazim nema leba da skupim 1000din, ti sto si retardirani burzuj je druga stvar, i ti si mi kao neki poznat, prvi put te vidim, btw ti prodaj gace za w3 kada si no-life nerd, i jednostavno sto nisi zaobisao topic nego seres samo, i lupas nesto sto nisam rekao ni blizu, kakvo pivo... koje droge uzimas? p.s. da je to ranije smetalo ostalima sto se ja nesto kao oprastam highl1 & co bi odavno obrisali topic( za oprastanje me boli 2ki iskreno, napisao sam samo da me ne bi trazili vise itd jel me mrsko svakome wispat da ne igram vise nego jednostavnije mi udarit jedan post reply ovde i svi ce videt ). zatvorite topic pls o jadno dete ja wc3 ne igram niti znam da ga igram igram iz zezanja ja igram cs tako da mozesh samo da mi se sagnesh jadnice Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Neeeeeeee ... ne zatvaraj plz, ovo postaje zanimljivo! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 o jadno dete ja wc3 ne igram niti znam da ga igram igram iz zezanja ja igram cs tako da mozesh samo da mi se sagnesh jadnice Kobrice sa si napao decka opusti se , rekao je da odlazi i cao nema sta tu da se prica vise. Bull je do jaja lik upoznao sam ga na qvaliju u ns-u kod nas tako da nema sta da ga pljujes . A sada LOCK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 (edited) o jadno dete ja wc3 ne igram niti znam da ga igram igram iz zezanja ja igram cs tako da mozesh samo da mi se sagnesh jadnice W ASD + LEVI KLIK play hard go pro! Edited September 16, 2006 by anthrax^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 ma pusi kurac onda ako igras CS sta se mesas u w3 tardu jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 ma pusi kurac onda ako igras CS sta se mesas u w3 tardu jedan pa zato sto pratim celu MP scenu i znam koji ko i u cemu zna se da je high1 bog za wc3 i da ne znam ko je osim njega nestho radio za MP scenu a ti nisi jadnice Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 MOLIM VAS PRESTANITE Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 jao gori si od denisa napasti lal jeste highl1 sve uradio, nemam nista protiv njih, al pazi oni mene svi znaju i ja njih i nemaju nista protiv mene ni ja protiv njih, ovaj kg gaji nade kobrica i vranke = ispiranje mozga p.s. kewa twoja ne misli da sam jadnik dajte mi ban pls tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 stvarno Kobrice ne vidim zasto se mesas, moze i neki tard sa 1 postom da kaze da je inactive, samo preskoci, ugusili ste topic xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 A ti si gosu forumash sa preko 2000 postova, najjachi si, boli te kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 pa trudi se da budzi sa nepotrebnim postovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 svima kazem pa cu i tebi : HI bull. bio je cool lik ^^ imas pozdrav od OvP)p4lkO. navrati ponekad na bnet jer stobom i moze nesto normalno da se prica. Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 A ti si gosu forumash sa preko 2000 postova, najjachi si, boli te kurac. 2k ili 10 isto je, svako moze da pise sta hoce i koliko hoce...ni ja ne prozivam nekoga kada dodje i kaze neku glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Prozivash ... Ne lazi -__- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 ako cemo o tome ko je najvise uradio za wc3 scenu , gde je tu SET.kgb-Srle, ili kako mu vec idu crte tacke , nek me ispravi neko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Bull kazhi to sve shto si rekao kobrici na lanu Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 (edited) zeroxe jel ima jos sanse da se upadne u bcl ligu? tt pada kisa nemam sta da radim ;q Edited September 17, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 da ali ne smes vise od 1 stranca da imas u LineUp-u, tj mozes da igras quali kao wT, samo smekerski klanovi ne igraju quali xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Bull veoma mi je zao sto si otisao, proveli smo toliko ne prospavanih noci zajedno... AVAJ, moja seta je golema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 zeroxe jel ima jos sanse da se upadne u bcl ligu? tt pada kisa nemam sta da radim ;q lol lol lol majko moja vraca se covek juce batalio i sad se vrata pa idi pi pivo isped zadruge Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 tt eto pokusao sam ;q al jednom se navuces gotovo je citam rur pa onda vidim balkansku ligu pa odem tamo pa gledam pa se napalim, pa gledam season 4 ... jebaga sta ces ;\ to sve zbog kise i sto nisam isao gledat tekmu u apatin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Kupi kishobran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 tt eto pokusao sam ;q al jednom se navuces gotovo je citam rur pa onda vidim balkansku ligu pa odem tamo pa gledam pa se napalim, pa gledam season 4 ... jebaga sta ces ;\ to sve zbog kise i sto nisam isao gledat tekmu u apatin hahha GL u nastavku i probaj da se probijesh na sceni samo vezba !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts