Bullseye_So Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 nisam umro tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Pa namerno sam rekao u MODU :D.Btw stvarno sam iz nish (-a).Mada da nije bulla ovi topici bi bili prazni zato jedan aplauz za coveka koji ide u penziju.Od preduzetje ces da dobijesh jedan ruski sat i pohvalnicu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 to je sad u MODU Dramatic 1:0 Dino Mile komentar ove tekme plz WTF. nisam umro tt Ima vremena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 nisam umro tt Bolje da jesi ovako si smeshan ... kako bre brate mozesh da se oprostish od necega sto nisi ni imao ? jel si igrao wc3 "nisi" jel si imao klan "nisi" jel si bio neki orga "nisi" ogranizovao si oni jedan cup na netu koji je bio i smeshan i zalostan ali ae sad Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 kobrice kako mozes pricat o nekome koga ne znas? da sam se cimao oko onog kupa bilo bi nesto al neka... inace zadnje vreme sam hteo povratit NCL za koju su rekli veci klanovi da bi igrali posto sam stvarno dosta ljudi upoznao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 (edited) ovaj kobrica i dramatic su iz turske?? bull je lepo rekao da ide da ga vise nece biti i cao.. nije trazio nikakve "pametne" komentare Edited September 15, 2006 by DecreesOfJustice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Ajde prvo ovom da odgovorim kratko i jasno.Ne loopaj.Drugo bulla uopste nisam vredjao i nemam nameru jer ga i ne poznajem ali to sto je izjavio mogo je da kaze na mnooogo bolji nacin i niko ne bi bio sarkastican i ironican."bull je lepo rekao da ide da ga vise nece biti i cao" kakva recenica btw,stilski do perfekcije izvedena bolje ne bi ni Ivo Andric napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Dobro je da nemas 30 godina i da se svadjas sa decom Bull gl hf ,svi ostali smarate sa retardiranim komentarima. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 kobrice kako mozes pricat o nekome koga ne znas? da sam se cimao oko onog kupa bilo bi nesto al neka... inace zadnje vreme sam hteo povratit NCL za koju su rekli veci klanovi da bi igrali posto sam stvarno dosta ljudi upoznao pa bre prosto i jednostavno jel si bio na eswc ? nisi jel si bio na wcg ? nisi jel si bio na wgt ? nisi , onda nishta ne znash ne igrash pro i nisi nishta nikad organizovao eto tako Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTRetardi Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 pa bre prosto i jednostavno jel si bio na eswc ? nisi jel si bio na wcg ? nisi jel si bio na wgt ? nisi , onda nishta ne znash ne igrash pro i nisi nishta nikad organizovao eto tako Kobrica ti si pravi RETARD a takvih kao ti ima na kile u Srbiji, seljacino jedna. Postuj malo coveka nobe, a 98% ljudi sa foruma nisu bili na wcgu pa sta. Nerviras mnogo ne samo registrovane korisnike vec i gueste. Eto tolko od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 (edited) pa bre prosto i jednostavno jel si bio na eswc ? nisi jel si bio na wcg ? nisi jel si bio na wgt ? nisi , onda nishta ne znash ne igrash pro i nisi nishta nikad organizovao eto tako bio je na 1wcgu btw.. on se nije pozdravljao od vas "gosu pro igracha organizatora managera lamera" sta ste vec.. nego od svojih drugova kojih je i kako je sam rekao imao mnogo, i koji uglavnom posecuju forum pa je i tu napisao da ide, tako da nevidim razlog da ga vas dvojica "gosu pro sta vec" zajebavate ili nesto drugo kako su drugi koji ga nisu znali samo iskulirali post i nastavili dalje , tako ste mogli i vas dvojica Edited September 15, 2006 by DecreesOfJustice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Ajde za neke da ponovim da coveka ne vredjam jer ga i neznam nego samo komentarishem nacin njegovog obracanja citaocima foruma.Ukoliko niste provalili svi sa foruma su bili sarkasticni i u kranje opustenom fazonu prokomentarisali njegovu izjavu nashalili se malo pa sta.Ne razumem zasto si se uhvatio za mene kada su i ostali davali jos smesnije i gore (ako tu uopste nesto ne valja) komentare.Kad si faca obrati se zeroxu hajliju miletu u kome sve ne ko je postovao na forumu.JEBOTE ne oprasta se od zivota tako da nema potrebe za takvim komentarima a sa drugovima ce valjda i dalje da se cuje i vidja....GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Aj poz bull zao mi je iskreno sto odlazis bio si ok , za razliku od nekih . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Prosao je prvi dan bez tebe , i tuga je sve veca ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 pa bre prosto i jednostavno jel si bio na eswc ? nisi jel si bio na wcg ? nisi jel si bio na wgt ? nisi , onda nishta ne znash ne igrash pro i nisi nishta nikad organizovao eto tako Samo ne znam ko u srbiji igra pro, tipa, pro igraci su oni koji dobijaju pare za svoje igranje, ako slucajno vidish nekog takvog u srbiji reci i meni :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Ma ajte bre za hajlija i sweeta lagano, al' zeroxu ( da da onom iz SeT-a) realno ne smem ni da pisnem, jbg sta cu Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 (edited) pa bre prosto i jednostavno jel si bio na eswc ? nisi jel si bio na wcg ? nisi jel si bio na wgt ? nisi , onda nishta ne znash ne igrash pro i nisi nishta nikad organizovao eto tako da nisi iz bg-a ( valjda si iz bg il ns-a ne znam ) video bi kolko dodju troskovi za takvo cimanje, bio sam na wcg quali u ns upoznao sam par likova i bilo je extra i sve to me doslo 1000din + 45h nisam spavao, imao sam nameru da dodjem da gledam wcg al nisam imao kesa, uzmi u obzir da ne zive svi u gradovima gde su turniri, a s druge strane dal bi ti davao tolko kesa za igricu realno ? *sto se mene tice highl1 udari close topic* Edited September 15, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Auu jbt na kakvim ste vi antidepresivima da mi je znati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 kobrica je iz KG-a, a ovo je totalno glupa rasprava. GL HF bull :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Bull mi te volimo , bull mi te volimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 da nisi iz bg-a ( valjda si iz bg il ns-a ne znam ) video bi kolko dodju troskovi za takvo cimanje, bio sam na wcg quali u ns upoznao sam par likova i bilo je extra i sve to me doslo 1000din + 45h nisam spavao, imao sam nameru da dodjem da gledam wcg al nisam imao kesa, uzmi u obzir da ne zive svi u gradovima gde su turniri, a s druge strane dal bi ti davao tolko kesa za igricu realno ? *sto se mene tice highl1 udari close topic* Ja sam iz kragujevca a meni treba 2x vishe kesha nego tebi da odem do bg-a ns-a i td i td tako da nemoj a pricash o troskovima ako si fan onda cesh i gace da prodash da radish to sto volish .... jel se secash kako si 10 dana smarao kao ti neces da odesh na quali za wc3 jel si se dogovorio sa drugarima da skisas ispred zadruge pa nisu mogli da ponesu pivo bez tebe a oni ne kontaju da ti igrash wc3 pa ce da te drkaju pa bre onad idi pa se sa njima oprastaj od wc3 a ne ovde se oprashtash ovde su 90% njih na svakom turu ili igraju ili organizuju tipa :vodoo,highl1,sweet,ghost,vladica.....da ne zaboravim nekog nece da se uvredi .... eto nije h8 nego jednostavno ispada da si ti nesto igrao pa se sad oprashtash a sto sto pricash o para samo lupash nemoj 10 dana da uzinash u skoli i eto ti para za turnir Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 highl1 close this shit plz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 a sto sto pricash o para samo lupash nemoj 10 dana da uzinash u skoli i eto ti para za turnir LOL ti bull nemoj da jedesh i eto ti para za tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 kao da on jede nesto, mrshav je kao (smislite sami :P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 da 1 ceo mesec ne jedem i izlazim nema leba da skupim 1000din, ti sto si retardirani burzuj je druga stvar, i ti si mi kao neki poznat, prvi put te vidim, btw ti prodaj gace za w3 kada si no-life nerd, i jednostavno sto nisi zaobisao topic nego seres samo, i lupas nesto sto nisam rekao ni blizu, kakvo pivo... koje droge uzimas? p.s. da je to ranije smetalo ostalima sto se ja nesto kao oprastam highl1 & co bi odavno obrisali topic( za oprastanje me boli 2ki iskreno, napisao sam samo da me ne bi trazili vise itd jel me mrsko svakome wispat da ne igram vise nego jednostavnije mi udarit jedan post reply ovde i svi ce videt ). zatvorite topic pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts