Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma kakvo shtekovanje podmornica, fora u celoj prichi oko njih je da su one kurac ako su ti samo one ostale jel ce ih bombarder ili betlship potonuti pre nego shto lansiraju. znachi kljuch je u koncentraciji flote. al to te onda jebe u drugom smislu shto mozhe da te neko napuni sa druge strane. nisam josh toliko igrao da bih mogao sve aspekte da skapiram tj shta je bolje grupisanje ili da svuda po malo. po meni za sada se ne isplati gadjanje silosa jel je to troshenje nukica, a ne dobijash poene za to plus shto treba vishe nuka za jedan silos to je jedino isplativa strategija ako on josh nije lansirao iz njega, a za to morash da shaljesh lovce u istrazhivanje ..

poshto uglavnom igram sa afrikom ili juzhnom amerikom tu uvek mora da ti je flota podeljena na 2 dela ili ce te neko najesti sa neke strane. treba da probam sa s.amerikom jel koliko sam skapirao oni se najlakshe brane jel mogu da koncentrishu silose na istochnu obalu jel im je tu 80% poena, a pored 4 aa nema shanse nishta da prodje.

jedna flota obavezno mora da bude koncipirana iz 5BS i 1C i ona sluzhi samo za napucavanje drugih flota. ako ratujesh protiv 2oje na moru, obavezno se povuci. dobro ti nemash tih problema jel igrash sa zatvorenom evropom. najbolje nuke su iz bombardera koji su poleteli sa karijera jel se uglavnom napucava avion, a bomba prodje.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

evo ja cu sad da je skinem da vidim kakvo je to chudo :)

-----------------------------

pokushavam da skinem ali ne radi.

na rapidshareu pishe da je file izbrisan zato shto je zabranjen, torrent ne koristim niti mi pada

na pamet to sranje da instaliram na komp.

ako neko ima ili moze da mi nadje link za download nek mi poshalje :) moze i na PM [:D]

Edited by PainLorD

ma jok, razvalio sam ga [^]

kako se lozhish brate nisi normalan [roflmao] pogoto sa onim "JA SAM BOG" koje przhenje =)) a shto ti se bilo stislo govno kad je palo lansiranje i kad si bio oteran u minus to je druga pricha ;)

znachi uchitali smo onaj big world chisto da vidimo dal se tu neshto razlikuje i smorio si usporavao si na svakih 10 min jbt, dok ja isprobavao razne sheme aka rokanje nuke u pomorskim bitkama.

taktika u 1vs1 je totalno prosta, jedino se malo razlikuje dal si blizu ili daleko:

blizu:

1. flotu grupisati

2. razvaliti protivnichku flotu

3. lansirati sve bombardere iz kerijera i avio baza i pola sa podmornica na 2 - 3 silosa

4. lansirati sve ostalo po gradovima

daleko:

1. flotu grupisati

2. razvaliti protivnichku flotu

2.1 premestiti sve bombardere u avio bazu koja ima dolet do neprijateljske teritorije ili na karijere

3. lansirati sve bombardere iz kerijera i avio baza i pola sa podmornica na 2 - 3 silosa

4. lansirati sve ostalo po gradovima

tako da je smor u 1vs1 jel se vec posle defcon3 zna ko je pobedio.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

grupisati ne da budu jedna preko drugih nego su svi tu relativno blizu. lansiranje nuke u pomorskoj je moguce i isplativo samo u big worldu jel tu ti bombarder nece pasti u 3 minuta koliko mu treba da izvede tu operaciju.

i obe si dobio na ovu foru tako da ne znam o chemu ti prichash, zato je sranje u 1vs1 bolje da se nadjemo na krljanju nekom mega. sinoc sam opikao jednu sa 5 kompova i dobila je evropa, a nishta mu od nichega nije ostalo na kraju .. tu je zajebancija.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa realno cekali smo vishe da se oni stabilizuju nego shto smo igrali . A i net code je ocajan, ocekivao sam da ce raditi mnogo bolje . Ostaje samo da se nadamo da ce retail raditi bolje, a jedan dobrovoljac sa dedicated serverom bi bilo super :D

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

realno od sada samo na random da se uvezhbamo shto vishe kad krene ozbiljno. sada je vec postao must rokanje nuke na brodove. ono oseca se mega napredak u igri. toliki da sam te chak i dobio :D

malo treba vishe da vidimo kako funkcionishe rokanje grada vishe puta i dal radijacija skida over time jel chini mi se da skida. i verovatno ima neki bonus kad unishtish grad totalno .. ono gledao sam jedno 2-3 partije uchitao samo kompove ima akcija gde gadjaju grad dok ne padne na 0.0 i onda izgubi i ime.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater