Jump to content

.

Recommended Posts

imas po apotekama pljuge bez nikotina.

imas i one sa ukus mentola. :)

auh

batina je iz raja izasla

mada tu tesko sta moze da se uradi jer dete od 13 godina moze tesko shvatiti kako zivot funkcionise

batina je iz raja izasla jer joj tamo mesto nije.. Na deteta najvise utice njihovo vaspitanje koje su stekli od malena. Kao sto rekoh, zivim u blokovima gde je normalna stvar da se neko drogira, a kamo li pushi, ali sama nikad nisam osetila potrebu ni za jednim ni za drugim.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

realno su krivi roditelji koje boli kita za sve

kad 60ogodishnji covek stavlja neke stvari u prtljazhnik i prilazi kuche na dugom povodcu i krene da mu njuhska one kese i korpe, a na drugoj strani povodca je klinka od recimo 13 godina sa sve cigaretom i lik kazhe "dete ajd reshi svog psa" na sta mu ova kazhe "e matori aj pushi kurac" evidentno je da su u toj prichi najkrivlji ukucani te klinke, krivlji nego ona u svakom pogledu...

ma, od roditelja zavisi kako i ce se dete ponasati.

Oni moji poznanici o kojima sam pisala (sto ih uhvatila murija), pustili su ih kuci bez nekakvog "kaznjavanja" po zakonu, ali su morali naravno roditelji da dodju po njih. 1 nam je rekao:"bice dobro ako izadjem na veliku maturu", drugog je cale oleshio i sav je umodricama, a bio je sa njima i treci od kojeg za sada nema ni traga ni glasa.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Shta bre serete, videcu vas kada budete roditelji kako cete da vaspitavate decu... Kad si na poslu po 12 sati dnevno gde niko ne j*be to shto imash porodicu koja te cheka kod kuce, putujesh po 2,5 sata dnevno do posla i nazad, jedino shto mozesh da uradish je da dobauljash do kuce, istushirash se i komirash. Jebeni zombi sistem. Nije ni chudo shto deca rastu uz CS i PS2... U poslednje vreme iskljuchujem mobilni za vikend poshto imam po 50 poziva kretena koji nemaju zivot nego "karijeru"...

А в чем сила, брат?

Shta bre serete, videcu vas kada budete roditelji kako cete da vaspitavate decu... Kad si na poslu po 12 sati dnevno gde niko ne j*be to shto imash porodicu koja te cheka kod kuce, putujesh po 2,5 sata dnevno do posla i nazad, jedino shto mozesh da uradish je da dobauljash do kuce, istushirash se i komirash. Jebeni zombi sistem. Nije ni chudo shto deca rastu uz CS i PS2... U poslednje vreme iskljuchujem mobilni za vikend poshto imam po 50 poziva kretena koji nemaju zivot nego "karijeru"...

promeni firmu? to shto ti radish ko konj uopshte ne opravdava to shto ti nemash vremena za svoje dete (recimo).. svako se probija u zhivotu kako zna i ume, evo ti moj ochuh radi u kijevu (shto je blizu moskve po mentalitetu), i isto tako shljaka ko konj, a opet je uspeo da vaspita svoju decu kako treba.. doduse tu je i keva pomogla..

mislim da je genetika samo 10 do 20% odgovorna za nechije ponasanje, karakter. Ona utiche na, recimo iq, ali ne vidim kako su geni odgovorni ako dete psuje kao kochijash ili je bledo i anemichno od sedenja ispred kompa.

moj stav je da je roditelj najodgovorniji za podizanje deteta a da je najefektnije sredstvo za formiranje mladog uma je lichni primer. Roditelj koji kaznjava za nesto sto sam radi, recimo pusenje, alkohol, samo se predstavlja kao licemer i dovodi do bunta.

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

mrzi me da chitam shta ste sve srali al svi vi koji pishete roditelji to mi je toliki rofl da je to neverovatno. jedino ako mislite na aspekt socijalnog stalezha u kom se radjate i koji nasledjujete dok ne dodjete u poziciju da ga sami promenite.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ne verujem ja da ce ikad da istrebe pljuge... to je kao kad bi svi prestali da drkaju [roflmao] ... moguce , but not likely. Pre ce da krenu da sevaju velike proizvodjace da prave manje stetne pljuge, s manje nikotina i sl. i samim tim ce sve pljuge da se pretvore u nesto tipa ronhil ultra light , a ja ne bi ni mrtav purnjao to.....al za jedno 50ak dina ... live to see??

a kada ga menjamo ili hocemo da promenimo, onda rasudjujemo o tome sta je dobro, loshe, sta nam odgovara, sta ne, sta konstruktivno a sta destruktivno - kako? pa valjda na osnovu nekih principa koje smo josh kao deca nauchili

po toj racunici, sa znanjem da prosecna beogradjanka zivi 77 godina, a prosechni beogradjanin 70 godina , ja bih na svoj stan trebao da cekam josh 26 godina. Ne pada mi na pamet da cekam josh 26 meseci a ne godina. a da ne govorimo sto u mojoj familiji u 20 tom veku, josh niko nije umro prirodnom smrcu pre 85-te