Jump to content

US open 2006 28. avgust - 10. septembar

Kole

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

igz ne treba poseban tv, stavishe noviji TV uredaji imaju integrisan taj digitalni resiver u sebi, ali ako necesh ceo TV nov onda samo dokupish tu kutijicu napolju...druga stvar je sto sad masa digitalnih kanala ide u hdtvu...za to treba novi tv naravno jelteM =o)

kad smo vec na toj temi, ako mozete objasnite mi ovu situaciju - kako to na 2 televizora u jednom stanu, koji primaju signal preko istoga kabla, naravno sa spliterom za dva tv-a, ne mogu da imam sve iste kanale? na burazerovom tv-u ne mogu da se nadju mtv i josh neki a kod mene ne mogu da se uhvate cnbc (koji bih gledao zbog late night show with conan o'brien), dok se ti kanali mogu naci na onom drugom tv-u

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

taj sluchaj sa kablovskom je imao moj cale u cheshkoj...imao je relativno stari tv chiji opseg u kom automatski trazhi kanale nije bio dovoljno velik za sve frekfencije na kojima je njegov kablovski provajder dilovao kanale...i onda je imao 3 kanala koje nije mogao da prima iako ih je placao u tom paketu...znachi ako na jednom tvu ne mozhe jedan grupa da se nadje a na drugom druga najverovatnije je da jedan tv ima limitiranu skalu "odozdo" a drugi "odozgo".... dal' to mozhe da se zbudzhi "lemilicom i shakom tranzistora" kod nekog drugarskog 'lektrichara ?sumnjam... =o(

mislim da je ovo sto spominje kole 99% tvoj slucaj. Ja imam jedan matori televizor i on ne mozhe da uhvati nijedan kanal iz "pocetnog dela opsega" bilo da je onaj uhf ili vht ili kako se vec zovu. A tu su recimo MTV, CNN i jos poneki kanal ja mislim. Na pocetku su kablovski kanali bili u ovom "vidljivom za sve" opsegu, ali kako su poceli da ubacuju nove stanice poceli su i da shire opseg i eto.

tachnie radi se o tom nekom s opsegu, koji kod starijih televizora ide do 10 kanala, a kod novijih 40-50(vrednosti su se menjale tokom godina, tj nove generacije koje su se pojavljivale su imale sve veci opseg). ptt je naravno odluchio da mnoge kanale ubaci u tu sferu" pushite qrac, kupi nov tv".

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.