iguana Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 da li ce biti potreban i odgovorajuci televizor ili to nema veze? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Sad ste odvalili :p Na SBB-u postoji dual audio opcija na Eurosportu, potrebno je samo da vam TV podrzhava dual audio. Evo ja npr imam neki matori Sony i podrzhava dual audio. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 igz ne treba poseban tv, stavishe noviji TV uredaji imaju integrisan taj digitalni resiver u sebi, ali ako necesh ceo TV nov onda samo dokupish tu kutijicu napolju...druga stvar je sto sad masa digitalnih kanala ide u hdtvu...za to treba novi tv naravno jelteM =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 kad smo vec na toj temi, ako mozete objasnite mi ovu situaciju - kako to na 2 televizora u jednom stanu, koji primaju signal preko istoga kabla, naravno sa spliterom za dva tv-a, ne mogu da imam sve iste kanale? na burazerovom tv-u ne mogu da se nadju mtv i josh neki a kod mene ne mogu da se uhvate cnbc (koji bih gledao zbog late night show with conan o'brien), dok se ti kanali mogu naci na onom drugom tv-u Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 taj sluchaj sa kablovskom je imao moj cale u cheshkoj...imao je relativno stari tv chiji opseg u kom automatski trazhi kanale nije bio dovoljno velik za sve frekfencije na kojima je njegov kablovski provajder dilovao kanale...i onda je imao 3 kanala koje nije mogao da prima iako ih je placao u tom paketu...znachi ako na jednom tvu ne mozhe jedan grupa da se nadje a na drugom druga najverovatnije je da jedan tv ima limitiranu skalu "odozdo" a drugi "odozgo".... dal' to mozhe da se zbudzhi "lemilicom i shakom tranzistora" kod nekog drugarskog 'lektrichara ?sumnjam... =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 mislim da je ovo sto spominje kole 99% tvoj slucaj. Ja imam jedan matori televizor i on ne mozhe da uhvati nijedan kanal iz "pocetnog dela opsega" bilo da je onaj uhf ili vht ili kako se vec zovu. A tu su recimo MTV, CNN i jos poneki kanal ja mislim. Na pocetku su kablovski kanali bili u ovom "vidljivom za sve" opsegu, ali kako su poceli da ubacuju nove stanice poceli su i da shire opseg i eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 tachnie radi se o tom nekom s opsegu, koji kod starijih televizora ide do 10 kanala, a kod novijih 40-50(vrednosti su se menjale tokom godina, tj nove generacije koje su se pojavljivale su imale sve veci opseg). ptt je naravno odluchio da mnoge kanale ubaci u tu sferu" pushite qrac, kupi nov tv". Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts