iguana Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) Ko ove godine prenosi mecheve spanskog fudbalskog prvenstva, sada kada bk televizije vishe nema? Necu valjda po prvi put u poslednjih 5,6 godina propustiti Klasiko (22. oktobra) Edited August 30, 2006 by Bartuc Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ko ove godine prenosi mecheve spanskog fudbalskog prvenstva, sada kada bk televizije vishe nema? Necu valjda po prvi put u poslednjih 5,6 godina propustiti Klasiko (22. oktobra) To sam se i ja pitao za vikend i na zalost surova istina je da cemo ove godine uz malo srece gledati reprizu klasika na barca tv u okviru sport klub kanala...nadao sam se da ce bar hrvati da uzmu spance, ali... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ja znam za nemachku i francusku ligu da su na sport klubu,i engleska je na rts-u ali italija i shpanija... na kom programu??? nema kloshari najjache 2 lige nisu otkupili prava... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) Ja znam za nemachku i francusku ligu da su na sport klubu,i engleska je na rts-u ali italija i shpanija... na kom programu??? nema kloshari najjache 2 lige nisu otkupili prava... mozda nemaju para .. sigurno treba puno kad i sam kazes da su dve najjace.. btw ima italijanska A liga i B na Rai Uno ( italijanima ) Edited August 29, 2006 by DecreesOfJustice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 samo ne znam shta vidite u toj primeri osim barse, ostatak lige je mega smor, gledajte lepo engleze ko ljudi :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ne bih komentarisao shpansku jer sam odavno batalio pracenje iste, dok sam se trudio da pogledam po koju tekmu italijana proshle godine... koji je to smor... nije mi jasno da neko moze da kuka za prenosima serije a... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 ne volimo svi ostrvski fudbal ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 U zadnje 2 godine italijanska liga smara samo tako, ja sam pratio shpansku ligu... ne znam bila mi je mnogo zanimljivija i od engleske i od italijanske... engleze gledam samo kada igra manchester,arsenal... ovi ostali smaraju... a italiju sam gledao samo kada igra inter... ali bez obzira koliko smara... mogla je barem neka televizija da se potrudi... ali shta je tu je... gledacemo francuze i nemce na sport klubu :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Engleska i Nemacka liga stvarno jesu najlepse za gledanje, ali i spanska je odmah tu za njima te sam ocekivao da se bar neko isprsi za prava. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 samo ne znam shta vidite u toj primeri osim barse, ostatak lige je mega smor, gledajte lepo engleze ko ljudi :) dobro je da je tu bio glas razuma dok me nije bilo... Italijani nam ni ne trebaju realno,bolje da se konacno isprse za Nemce da se malo nagledamo golova... Doduse krivo mi malo za Spance,ionako su stalno Barsu prenosili :) Nego,otkad je uvedena ova glupost sa tv prenosima ni ne gledam na domacim kanalima nista...TPS FOOT,PREMIERE i TEQUILLA FTW Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 B92 prenosi La ligu ove godine... eto vam ga :))))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 eto, iguana, na tvoje pitanje je odgovoreno, pa mozete ovaj topic koristiti tokom nove sezone vashe omiljene lige :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 A ja napravio novi topic Nisam video ovaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 (edited) A ja napravio novi topic Nisam video ovaj... noob :D Edited August 31, 2006 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Ko te je shta pitao prodajo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ko te je shta pitao prodajo? [prodajo?] :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 ne volimo svi ostrvski fudbal ... ali bi trebali!!! definitivno se igra najlepsi i najuzbudljiviji fudbal, naravno uz nemacku ligu. mada su nemci krenuli pod rucnom... drago mi je sto cemo biti u mogucnosti da pratimo jednu od najboljih liga u direktnom prenosu.. stvarno im svaka cast, a ovi sa rts-a bi mogli malo da se zapitaju gde idu pare od pretplate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts