Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ener nije toliko skup, ne znam gde vi nalazite te cene :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

hajli majke ti kolko kosta ener od 400w ajde reci leba ti...slabiji mu moze raditi posao al jedva a neki jaci kosta 100+ e

PSU Enermax EG385AX-VHB(W) SFMA (380W) 105.00 Microsystems

011/32.83.007

[ ostali podaci ]

PSU Enermax EG435AX-VHB(W) SFMA (430W) 120.00 Microsystems

011/32.83.007

[ ostali podaci ]

PSU Enermax EG485AX-VHB(W) SFMA (480W) 132.00 Microsystems

011/32.83.007

[ ostali podaci ]

il sam ja slep ili lood ovo je sa pc berze znaci cene su kako tako al tu su negde...

Edited by Dimke

Ne cisto slobodno pitaj, ili overi tamo topic o tft monitorima :)

Nista ti em nece biti jasno, em ces ukapirati da ako nemas 27" tft wide za HDTV, da onda nemas nista u stvari :()

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

taj ener je tu preskup dimke, shta da ti kazem..batalite pc berzu i slicne klepache

kruko moj savet ti je da skupish pare za 970p ili ako nemash toliko, onda 770p, bolje nego bf serija

dobro hajli gde ima enera za mnogo manje para...nema nigde eto gde a i ove cene su kolko tolko ok ener je skooooooop a njemu realno nije ni potreban niti ce da OCuje niti ce imati komponente koje lc nece moci da napoji sto se monitora tice 930bf je sasvim dovoljan za to sto njemu treba...da radi mjuzu i ponekad da nesto odigra...

i sto se monitora tice 930bf je sasvim dovoljan za to sto njemu treba...da radi mjuzu i ponekad da nesto odigra...

Da li shvatas recimo sad koliko si otisao u krajnost. 930 bf da se "ponekad" igra i da radi mjuzu, maltene zvuci kao da uzima ubogi 15'' crt a ne jedan od najboljih modela koji zadovoljava ama bas sve zahteve (naravno opet cu ponoviti da ne obraca paznju na histeriju sa nekih nasih HW sajtova wink wink :) )

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

dobro hajli gde ima enera za mnogo manje para...nema nigde eto gde a i ove cene su kolko tolko ok ener je skooooooop a njemu realno nije ni potreban niti ce da OCuje niti ce imati komponente koje lc nece moci da napoji sto se monitora tice 930bf je sasvim dovoljan za to sto njemu treba...da radi mjuzu i ponekad da nesto odigra...

ok, povlachim se iz diskusije, nek mu znalci kao shto ste vi koji ne prodajete hardver uopste kazu shta da kupi, ne zanima me. Kruko ako oces poshten savet, pitaj na ircu, ja vishe ovde ne zalazim

hajli brate sto se palis, i odakle ti ideja da ja ne prodajem hardver...nisam ja ni rekao da ne treba da uzme enera ili bilo sta sto je neko naveo nego sam rekao da je to za njega bacanje para osim ako ti ne mozes da mu nabavis isto za mnogo manje para...sto se tice monitora on je sam napisao da ga je nasao za neke ok pare mada moze i sa najjeftinijom 19" da bude zadovoljan...

brate, muka mi je vishe kad vidim ovde da savet daju polupismeni likovi, mislim lc, dobro je da mu niste rekli jnc da uzme. Ener uopste nije toliko skup, a ja ovde ne dajem adresu jer necu da se reklamiram gde ja nabavljam, pa da bude da mu ja preporucujem da bih mu ja nabavio. Isto je i za monitor, 930bf je 40ak e skuplji od 770p, a i manje, pa je to logicno, koji ce mu 2/4ms TN panel kad ima PVA koji je za njega keva u svakom pogledu, narocito sad kad ima novi 771/971. Jedini ko nesto ovde zna je igor, vi ostali samo nabadate ono sto cujete po drugim forumima, a niste probali naravno nista.

da tako je nisam probao nista a ti si probao sve...mislim odakle ti pravo da tako loopas ne znam al nema veze...i sta ce mu PVA monitor leba ti lepo je rekao da nema mnogo para za monitor a bolje mu je da ima vecu dijagonalu nego "bolju sliku" mada ja ne vidim sta fali slici na 930bf pa cak i na jeftinijim modelima nije nista losija slika...ne treba da dajes adresu i bilo sta gde nabavljas enera al nemoj mi one varijante spominjati iz nemacke, usa itd pa kad mu crkne moze da se slika za garanciju...

sve sa garancijom, full legalno, imam vishe zadovoljnih korisnika na forumu. A sama konstatacija "bolje veca dijagonala nego slika i PVA panel" je toliko glupa da necu ni da odgovaram. Kraj diskusije sa moje strane, necu vishe da trollujem topic.

hajlija rispektujem zato shto je dechko stvarno probao sve od hardwara, ali opet nema svako privilegiju da uzima biranu stvar za male pare.

Ja koristim lc-a vec godinu i po, sa sve klokovanim kompom i sve mi radi cakum-pakum. Na benchu gledam likove koji klokuju mashine do besvesti i to sa sve onim istim lc-om. Kruko sa druge strane oce mashinu koja ce da mu radi 24h neklokovana, a za taj posao moze da mu sluzi lc. I opet koj' ce moj choveku koji se bavi produkciom, monitor koji sluzi za grafichki dizajn. Svako bi voleo najbolju stvar da ima, ali nekad zbog nedostatka kesha mora da se pravi kompromis.

Edited by stalja_

da, al opet kapiram da ako ce da na toj mashini radi 6-7h dnevno i da pravi pare, shto ne uzme bolji panel, meni lichno posle 5-6h rada na faxu il na shljaci smeta tn panel, i kad kuci dodjem na PVA, ko da sam se opet rodio. Ja uvek smatram da je za ozbiljan rad najvazniji monitor i pored njega udobna stolica, a posle toga idu sve ostale komponente. Zato bih mu predlozio a64, neku nf4 plocu, giga rama, a ostatak konfe po zelji + dobar PVA monitor i da ostatak investira u stolicu, za pravi komfor.

hajlija rispektujem zato shto je dechko stvarno probao sve od hardwara, ali opet nema svako privilegiju da uzima biranu stvar za male pare.

Ja koristim lc-a vec godinu i po, sa sve klokovanim kompom i sve mi radi cakum-pakum. Na benchu gledam likove koji klokuju mashine do besvesti i to sa sve onim istim lc-om. Kruko sa druge strane oce mashinu koja ce da mu radi 24h neklokovana, a za taj posao moze da mu sluzi lc. I opet koj' ce moj choveku koji se bavi produkciom, monitor koji sluzi za grafichki dizajn. Svako bi voleo najbolju stvar da ima, ali nekad zbog nedostatka kesha mora da se pravi kompromis.

napokon neko ko normalno razmislja [^] nemamo svi brdo para za komp a coveka ce sve navedeno da sluzi...