Jump to content

Champions League 2006-07

Bartuc

Recommended Posts

jbt kako odlican fudbal bio veceras...zaista sam uzivao...jbt Seltik-Mancester opet sjajna tekma...Nakamura ga turio prelepo,posle Saha promasio penal...Real smrdljivi iz dve prilike turio dva komada i kao ajde...trebao je Lion da ih unezveri...Van der Vart jebeno dao prelep gol,a Arsenal opet ne realizuje 80% svojih sansi...elem lepo kolo bilo,taman sam snimio pregled golova da gledam kad se vratim sa fudbala :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Runi je stochar

uvek bio i bice

on je ko Baptista(s tim sto je Baptista izmislio fudbal za njega) odigrao jednu dobru sezonu i dao par golova i sad ih nece dati narednih pet i onda ce trener zbog snage da ga vrati na nekog zadnjeg veznog

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

boze kolko volim ovaj verder.eh sta bi dao da mogu da odem na neku njihovu tekmu:)

ali imam neke kombinacije da idem u svicu pa mozda jednog dana i svratim:D

grujo i ja sam mislio da je runi stocar i da nikad nece odrasti.ali dosta napreduje od preplacenog klinca ka pravom igracu.isto kao i kristijano ornaldo.pre ili kasnije,ali oni su buducnost velikog mancestera.

salt wat fish fresh wat fish?

Ronaldo jeste,Runi nije.Runi je stoka engleska divljacka i ide na snagu.Niti ima neku neverovatnu brzinu,niti ima neku neverovatnu tehniku ali ce ti odgristi glavu da bi dosao do lopte.On ako izdrzi jos 3-4 godine na toj poziciji na kojoj igra svaka mu cast :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

E sad nije runi cuvo ovce po livadama :)

Dobar je on igrac samo ga mnogo forsiraju i on sam je umislio da moze uvek da prodje i uvek da pobedi u duelu

Nikad nece naprimer dostici nivo Nisterloja.(Nije ni on najbolji ali zajebo se Mancester sto ga je prodao)

Od Celzija se ocekivalo ovo .Vazno da je Barsa dobila i da ce pobedom nad Verederom proci dalje

Odo ja sad da gledam pregled golova :)

Barselona nije mnogo trudila lagano pobedila golman levskog rupa najveca

drugi pisarov gol EXTRA

Kovacevo primanje pred drugi gol [roflmao]

Edited by weasel

C.Ronaldo je od slinavog majmuna postao igrach kojeg sve vishe gotivim :)

Ali Runija nikad necu moci zagotiviti zato sto je nevaspitani degenerisani stochar

elem danas smor,lep gol Pizara,lepa akcija Intera za gol(Stankovic asistent)...Valensija ostala bez Vilje i sad konacno mogu da igram protiv nje nadajuci se da me nece on svojim individualnim kvalitetom srusiti...Werder Celzi dosadno bilo mnogo,nije bas Celzi hteo da pukne ali vidljivo je bilo da ih boli kurac da pobede...Hugo Almeida je degen,ne znam zasto Hunt ili Klasnic nisu igrali od pocetka...Liverpul ko i uvek,i sta ja znam,to je to...

gruja novi alen

pazi, sve to stoji sto si rekao za njega, mislim na stocar i neodgojeno deriste, ali da je igrac jeste. ima 21god i tek je poceo da igra. vidi se na terenu da je pravi lider i da kada on igra igra i mancester. jesdnostavno je igrac koji moze da povuce tim kada mu ide lose.

sto se za k. ronalda ne moze reci..

Pa do pre 2 kola Runi nije nijedan gol dao ove sezone i Manchester je igrao isto bez njegovog ucinka.Sa druge strane,bez Ronalda ne znam ko bi probijao ,Nevil i Gigs?:)) Niko ne hvali igru Vidica,znaci Drogba se nije video do tamo osamdesetog minuta.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Kanavaro je dobio na silu bukvalno...ajmo tralala da damo nekom odbrambenom igrachu,dosta je bilo da dajemo napadachima,mora da bude neko iz redova prvaka sveta...pa jbt Karlos i Maldini u vrhuncu svojih karijera nisu dobili zlatne lopte a oni nasli da je daju Kanavaru jbt

gruja novi alen