HellFire) Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Sledece godine ce da krene najezda man utd fanova posto osvajaju premijer ligu ove godine :P Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @spils u pravu si 100% za arsenal :D Henry BOG! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 da, ne zbog izgleda. @topik , arsenal ftw... imam zastavu u sobi okacenu,sve je time receno :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 @spils u pravu si 100% za arsenal :D Henry BOG! uf kako me taj chovek nervira... ipak, mislim da cak ni barsa nece osvojiti. - mark my words. :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 oficijelno si i prva koju henry nervira, ja veceg majstora a uz to i fer plej i igracha sa tolikim manirima nisam skoro video.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ne svidja joj se zato shto je crn i celav, ipak bi sve volele da ih plodi bekam... za mene najveci igrach i najveci chovek medju igrachima. uostalom cela ta francuska shkola ftw, shteta shto ribery ako dodje nece imati pravo nastupa u LSH ali ima vremena da se razmishlja dotle. eh, kad bi samo doveli djibrila i vratili zidana iz penzije... shto se tiche ostalih timova za koje bih navijao, pul igra nakaradan fudbal, cissea su oterali, uopshte se ne slazhem sa rafinim kupovinama. ne znam shta vishe da kazhem tu, ne ochekujem od njih neshto spec ove godine. chelsea ne podnosim ali rekao bih da su oni ove godine prvi favoriti, no bili su i predhodnih pa smo videli kako su zavrshavali. manchester je dobar ove godine, videcemo josh shta ce kapelo uraditi sa realom, barsa isto jedan od favorita (kao i svake godine) dok mislim da ce lyon biti iznenadjenje lige, ako oni uopshte mogu tako nazvati. shto se tiche talijana milan uvek tvrd mada videcemo dokle ce pipo moci da ih vadi, sa shevom im je po meni otishlo pola tima. shto se tiche intera i bajerna, otprilike isto, ochekujem da ispadnu od prvog ozbiljnijeg protivnika na kog nalete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Pipo vodi Milan do finala, usrace ga neshto, dace pertlom gol :) Saha se opasno vratio u formu, Cristiano standardno dobar, rachunam da ce ove godine stici barem do 1/2 finala. Svim srcem dodushe navijam za Lyon, Govou je car. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 hohoho,da li je na pomolu transfer Drogbe u Milan :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) Rev, bas naprotiv, svidja mi se kako Henry izgleda. Ne svidja mi se kao igrach, sto sve akcije moraju da idu preko njega i sto misli da je bog, da je bolji od ronaldinha. a nije. ;) Edited October 13, 2006 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Rev, bas naprotiv, svidja mi se kako Henry izgleda. Ne svidja mi se kao igrach, sto sve akcije moraju da idu preko njega i sto misli da je bog, da je bolji od ronaldinha. a nije. ;) OMFG!!! pa preko koga drugog da idu akcije... kada je on bog.... da nece preko reyesa koga su se najzad otarasili barem na 1 sezonu... daj pls... ZENE U KUHINJU... :D NHF !!! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 idi radjaj decu ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Rev, bas naprotiv, svidja mi se kako Henry izgleda. Ne svidja mi se kao igrach, sto sve akcije moraju da idu preko njega i sto misli da je bog, da je bolji od ronaldinha. a nije. ;) listen woman,go in kitchen and make me some pie!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 go to* :P:P henry je mrak igrach, ali chini mi se da je do jaja arogantan.. mozda greshim, ali takav sam utisak stekao gledajuci ga i u arsenalu i u repki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 listen woman,go in kitchen and make me some pie!!! kakav savrshen engleski :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 mozhda je i ronaldinjo arogantan ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 ^ mozda i jeste, ali mi se cini da je henry mnogo vise... o tome vam pricam, people Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 pa ponos i arogancija idu jedni sa drugim a on ima svako pravo da to bude. da nije ne bi bio henry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 meni je najgotivniji igrac roberto carlos, em ga svuda ima na terenu, em je fer. tipujem na finale lyon manchester, sa arsenalom i barsom u konkurenciji Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 roberto carlos, em ga svuda ima na terenu pogreshio si, ovde se radi o sezoni 2006-07, a ne 1996-97... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 to je taj hejt iz matematichke gimnazije :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 ah, jednom naucheno gradivo tamo se ne zaboravlja ni sa godinama ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 kakav savrshen engleski :D hmmm...south park ne gledas? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 zev. ne gledam, ali i ne moram da bih znao da tako ne bi ni rekli... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 ok.posramljen sam. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 kao sto sam ranije rekao, verujem da ce celzi osvojiti lsh, dok ce zbog toga ispastati u premijer ligi, gde ce man utd pokusati nesto vise da uradi. gazda roman je bi izricit, ili lsh ili korpa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts