Jump to content

Champions League 2006-07

Bartuc

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, ne zbog izgleda.

@topik , arsenal ftw...

imam zastavu u sobi okacenu,sve je time receno :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

oficijelno si i prva koju henry nervira, ja veceg majstora a uz to i fer plej i igracha sa tolikim manirima nisam skoro video..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ne svidja joj se zato shto je crn i celav, ipak bi sve volele da ih plodi bekam... za mene najveci igrach i najveci chovek medju igrachima. uostalom cela ta francuska shkola ftw, shteta shto ribery ako dodje nece imati pravo nastupa u LSH ali ima vremena da se razmishlja dotle. eh, kad bi samo doveli djibrila i vratili zidana iz penzije... shto se tiche ostalih timova za koje bih navijao, pul igra nakaradan fudbal, cissea su oterali, uopshte se ne slazhem sa rafinim kupovinama. ne znam shta vishe da kazhem tu, ne ochekujem od njih neshto spec ove godine. chelsea ne podnosim ali rekao bih da su oni ove godine prvi favoriti, no bili su i predhodnih pa smo videli kako su zavrshavali. manchester je dobar ove godine, videcemo josh shta ce kapelo uraditi sa realom, barsa isto jedan od favorita (kao i svake godine) dok mislim da ce lyon biti iznenadjenje lige, ako oni uopshte mogu tako nazvati. shto se tiche talijana milan uvek tvrd mada videcemo dokle ce pipo moci da ih vadi, sa shevom im je po meni otishlo pola tima. shto se tiche intera i bajerna, otprilike isto, ochekujem da ispadnu od prvog ozbiljnijeg protivnika na kog nalete.

Rev, bas naprotiv, svidja mi se kako Henry izgleda. Ne svidja mi se kao igrach, sto sve akcije moraju da idu preko njega i sto misli da je bog, da je bolji od ronaldinha. a nije. ;)

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Rev, bas naprotiv, svidja mi se kako Henry izgleda. Ne svidja mi se kao igrach, sto sve akcije moraju da idu preko njega i sto misli da je bog, da je bolji od ronaldinha. a nije. ;)

OMFG!!! pa preko koga drugog da idu akcije... kada je on bog.... da nece preko reyesa koga su se najzad otarasili barem na 1 sezonu... daj pls... ZENE U KUHINJU... :D NHF !!!

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

listen woman,go in kitchen and make me some pie!!!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

meni je najgotivniji igrac roberto carlos, em ga svuda ima na terenu, em je fer.

tipujem na finale lyon manchester, sa arsenalom i barsom u konkurenciji

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.