Mare-SOMBOR Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Inter , Sinisha FTW !! Sting , antrax fu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 zasto ga sad jos vise gotivis? najgore je kad (u ovom slucaju pomocni) trener koji treba da sluzi kao primer igracima, otera sve u qrac i na kraju biva izbacen.. mislim, ono, treba ipak malo da se kontrolise. slinisha. zato sto je temperamentan bio kao igrac i kul mi je sto se nije promenio kao trener. ne brini se ti, sluzi on kao primer igracima dosta dobro, ima on dovoljno autoriteta da smiri igrace. a kada bude oshamario sudiju u nekom narednom mechu, pochecesh da mu nosish sliku u novchaniku... ne, ne nosim slike u novcaniku. do tog samara nece doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 mozete samo da ga mrzite, al je on kralj ko i ceo LFC Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 sledece na sceni chelzi vs. barsa... tipujem na chelzi... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 da li je moguce da sam zaboravila na to kad igraju? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 17 oktobar chini mi se. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 u, ima vremena. barsa rulz! Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 hah, drogba ce da ih pocepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Au, drogba cepa. Celzi dobija provereno. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 mislite da ce celzi da dobije zato sto eto ne igra? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ne, nego ce celzi da sabije jer je prosle godine izgubio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 aaa to tako ide naizmenicno :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 aaa to tako ide naizmenicno :) pa tako mu dodje ;) pretprosle godine chelzi dobio barsu, proshle godine barsa chelzi, sad je opet red na chelzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 pa tako mu dodje ;) pretprosle godine chelzi dobio barsu, proshle godine barsa chelzi, sad je opet red na chelzi iz tvojih usta u bozije ushi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nastavak rechenice je - ... da dobije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 pa tako mu dodje ;) pretprosle godine chelzi dobio barsu, proshle godine barsa chelzi, sad je opet red na chelzi znam, znam... to je skoro jedino od sporta sto pratim :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) Realno drogba ce da ih pocepa ;D Edited October 9, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 nastavak rechenice je - ... da dobije verovao ti ili ne, u ovom sluchaju navijam za chelzi, barsu ne podnosim. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 au, ja sam mislio obrnuto nesh' mi se chinilo da sam proshle godine prochitao da navijash za barsu ;) pardon moi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ja bas volim barsu, u osnovnoj su me n fizickom zvali pujol :) (ne zbog izgleda ili bilo sta slicno, zbog igre - naravno :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 au, ja sam mislio obrnuto nesh' mi se chinilo da sam proshle godine prochitao da navijash za barsu ;) pardon moi ;) ne, u Evropi navijam samo za Liverpul, a barsu ne podnosim zbog najezde njihovih novih fanova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ne, u Evropi navijam samo za Liverpul, a barsu ne podnosim zbog najezde njihovih novih fanova ja sam se isto skroz razocarao u Barsu kad su prosle godine prosli na osnovu crvenog kartona,nego u zadnje 2godine postoje tri kluba koji imaju zaista veliku najezdu fanova i to su Celzi,Barsa i Liverpul tako da Pero sisaj penis i ti i Never walk alone :))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ja bas volim barsu, u osnovnoj su me n fizickom zvali pujol :) (ne zbog izgleda ili bilo sta slicno, zbog igre - naravno :) da, ne zbog izgleda. @topik , arsenal ftw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ja sam se isto skroz razocarao u Barsu kad su prosle godine prosli na osnovu crvenog kartona,nego u zadnje 2godine postoje tri kluba koji imaju zaista veliku najezdu fanova i to su Celzi,Barsa i Liverpul tako da Pero sisaj penis i ti i Never walk alone :))))))))))) grujo, najebaces Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Drogba ce da opere kao shto sam vec i rekao. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts