gruja Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 inzagi...jbte ja sam mislio da njega i rodjena kewa ne moze da voli...:) sto se tice milana nije to pojedinacno misljenje...jedno 70% ljudi[od kojih dobar deo provodi dan uz fudbal i kladjenje] sa kojima sam pricao cvrsto veruju da je milan u ovom trenutku jaca ekipa od uniteda...a pritom ni ne navijaju za njih... ti ljudi onda u zivotu nisu gledali fudbal,a o dobitku na kladzi necu ni da govorim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ti grujo nemoj o kladzi, leba ti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Gruja je uzimao i gubio vise para na kladzi nego svi mi :)) al uvek ga zajebe real :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 najvece srazmerne dobitke na kladzi sam uzeo protiv reala...ma obozavam ih nek samo tako nastave...:))) sto se tice milana grujo...nije stvar u fudbalskom neznanju...realno ko je sanjao da ce italijani da osvoje SP...tako se isto bojim da ne bude sa milanom...daju neki slucajan gol i vrati se ceo tim na gol liniju...:) naravno da je united favorit...tu nema spike... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Gruja je uzimao i gubio vise para na kladzi nego svi mi :)) al uvek ga zajebe real :)) vala bash ovo sad sa santanderom i prosle sezone protiv hetafea u gostima nikad necu da zaboravim :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ma pipo je jedan od onih napadaca koji su debelo potcenjeni...... samo glupi juve moze da ga sutne :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 njega mogu da vole samo ljudi koji navijaju za milan. ne verujem da iko drugi moze da ga stavi u isti kos sa nekim drugim napadacem, sto ne znaci da je on los igrac i da ne zna da daa gol vec jednostavno je pipo. ukoliko me razumete.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ja ga volim a ne navijam za Milan..... Jednostavno Pipo je kralj - njega ili mrze ili vole... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 njega mogu da vole samo ljudi koji navijaju za milan. ne verujem da iko drugi moze da ga stavi u isti kos sa nekim drugim napadacem, sto ne znaci da je on los igrac i da ne zna da daa gol vec jednostavno je pipo. ukoliko me razumete.. gari...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 iz tvojih usta...:))) pipo je fudbalski znalac koliko i djenaro...gotivi li ga vi ili ne...ali ne sedi on za dz kod ancelotija na klupi uglavnom... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 sto se tice milana grujo...nije stvar u fudbalskom neznanju...realno ko je sanjao da ce italijani da osvoje SP...tako se isto bojim da ne bude sa milanom...daju neki slucajan gol i vrati se ceo tim na gol liniju...:) naravno da je united favorit...tu nema spike... da,ali ti govoris kako drugi govore da je milan favorit,a Italijane niko nije ni proglasio favoritima,na stranu sto isto tako moze i Milan da uzme... iz tvojih usta...:))) pipo je fudbalski znalac koliko i djenaro...gotivi li ga vi ili ne...ali ne sedi on za dz kod ancelotija na klupi uglavnom... sedi na klupi sad,jer ima 30+ godina...masa centarfora je otislo iz Milana zato sto jednostavno nisu mogli da budu kolege Sevcenku u napadu jer je to mesto bilo rezervisano za Pipa... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 pa kapiram da nije igrao bas ni kad je sevce bio hit u milanu...tj. on je oduvek na granici prve postave i klupe...i od kad ja znam za sebe ima vecu minutazu u LS nego u kalcu...a i sem mozda sto ima manje snage ne vidim da su ga godine izmenile...kao sto kaze menager on je jednostavno pipo...i sa 25 i sa 35 godina...mozda sam ja subjektivan jer ga volim koliko i smiljanica[:)] ali jednostavno mislim da u svakom trenutku na planeti mozes da nadjes najmanje 100 igraca koji su na njegovoj poziciji bolji od njega...isto kao i djenaro...ali dbro...fudbal je cudna igra... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 gari...:))) ne kontam...? iz tvojih usta...:))) pipo je fudbalski znalac koliko i djenaro...gotivi li ga vi ili ne...ali ne sedi on za dz kod ancelotija na klupi uglavnom... upravo o tome pricam, a i trenutno igra samo zato sto je djilardinjo covek mrtav ove sezone. da nisu doveli ronalda pipo bi bio prvi strelac ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 od tih 100igraca kojih kazes da su bolji od njega,on je od 85 njih dao vise golova u svojoj karijeri...a i ako ces sad da se vadis na broj njegovih utakmica,onda cu reci da od 85 njih ima sigurno bolji prosek golova na broj odigranih utakmica... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ne ne mislim samo na to...jednostavno mi nije jasno kako su bas njega iskopali od tolikih igraca jer realno mislim da njegovo fudbalsko znanje nije za tim veci od sampdorie ili eventualno lazia...mislim realno u juveu i milanu bi davao golove svaki prosecan napadac tipa flakija , bacanija ili koga god[evo i djilardino ove sezone i pored ocajne forme daje golove-u svim takmicenjima ukupno i nije tako los]...ima toliko mladih i fantasticnih napadaca tipa klas jan huntelar koji samo cekaju da predju u tako veliki klub...pa evo i ronaldo koji se u realu nije video pa pogledaj sad kako igra u milanu...tako da ono...mislim svaka njemu cast covek je uspeo da unovci sasvim prosecan igracki talenat...ali i dalje ne vidim sta kod njega ima da se gotivi...iskreno... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 kako je ruzan...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) Veruj mi da je Pipo opasniji od recimo Huntelara, tj odbrambeni igraci vise strahuju od Pipa bas zato sto je nepredvidiv.... A i zasto da rizikuju sa mladim igracima koji se nisu dokazali u jacim klubovima/ligama kad provereno imaju Pipa koji ce dati vise golova nego ti extra napadaci Edited April 19, 2007 by LoveMaiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Gruja kralj, Pipo bog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 bog ofsajda svakako :) a klaas gde god da predje objasnice.. decko ima osecaj,shut,ubacivanje,igru glavom,nesebican je.. pravi striker, ako ga batica venger uzme pod svoje i ako se ne povredi ima da SIPA golove..a pipo kakav god bio uvek ce biti samo user.. nadaleko od svih mocnih najboljih spiceva..tipa anri,eto,drogba,sheva iz svojih dana..a i onih prosecnijih sipacha golova poput Hernana `Gde God Me Stavite U Bilo Kojoj Ligi Dacu Gol Jer Znam` Krespa ili Davida `Jebote Kolko Sam Spor` Trezegea.. i slazem se sa konstatacijom xomia da bi svaki prosecan napadach u juveu-nameshtachu dao gomile golova Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ne znam zasto ljudi pljuju po pipu,jer jedan je ronaldinho,zidan...,i ako neki igrac nema slicne tehnicke kvalitete onda kao nije dobar ? njegov zadatak je da da gol kako zna i ume ,a u tome se mnogo puta dokazao, a ne da predribla njih petoricu i golmana pa da da gol. isto i pluvanje po gatuzu,jeste on mozda govnar ,ali takav igrac treba svakom klubu ,a to da postoji jos 1000 gatuza ili pipa je lupetanje.evo npr nas koroman isti je govnar ko gatuzo ,ali nikada nista nije postigao niti ce postici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 gatuzo, makelele, roj kin, gilberto silva, baraja/albelda = majstori SVOG zanata Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Istina. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 velika istina..ali realno od navedenih albelda je ubedljivo najmocniji i kao igrach i kao inspirator i ne treba zaboraviti svemocnog estebana kambijasa, mada on sve vishe ima i ofanzivne ideje.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ja se tu ne bi slozio definitivno Gilberto Silva i Makelele su tate pritom Gilberto ove sezone se i nadavao golova koliko hoces Albelda je sisa u smislu da ce cesto da proda ekipu nekim glupavim crvenim kartonom,ali da je motivator sjajan,jeste... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts