Highl1 Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Weasel ko svaki tipichan Srbin, ispala Barsa pa sad navijamo za manchester Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 mrzim chelzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 3 engleska tima u polufinalu lige sampiona...majko mila. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 uuu jeee, koje poluvreme :\\\ cenim da chelsea ide iz 1 u 2... Smrdi mi tu neshto. jebiga, znao sam da ce bar jedna ici... AAAAAAAAAAA KAKAV SAM DEBIL SHTO NISAM UPLATIOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 chelsea gogogo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 draganche ocemo neku opkladu na liverpool - chelsea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Znaci ovaj chelsea kolko ima srece to je nesto neverovatno.... I u Engleskoj i u Ligi sampiona se provlaci u poslednjim secundama.... Btw ovaj Manchester ove sezone kako igra mislim da stvarno zasluzuje bar duplu krunu ( Premier ligu i Champion ) ali kontam da jednu od te dve nece osvojiti sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ja neznam kako taj celzi nihje sramota..u teskoj konkurenciji su sa milanom ali su ipak ubedljivo najjadniji. Znaci kolko ruzne golove daju ono je uzas.onaj prvi gol lopta se smulja i dodje sevi na metar od gola samom. a esijen u 90+ sutne u blizi i lopta odskoci tacno ispred canizarreseve ruke i kazni sve ljude koji gotive lep fudbal.. znaci valensija je bila jedina nada da ce neko normalan sa lepim fudbalom i lepim golovima i gotivnim fudbalerima (a opet bez pola ekipe) da osvoji ostao je suvi krsh. mancester stvarno ubija to se nemoze poreci ali nemogu zaboraviti onu jadnost protiv lila i ako ima pravde ni oni nece osvojiti,samo zbog toga..milan/bajern tu se ne zna ko je gori, za celzi sam vec reko..i ostade nesretni liverpul jedini kolko-tolko ok..al ubice nas sve rafa i jose ima shah da igraju opet.joooooooooj jbm ti ligu shampiona, dok zvezda ne dodje sve se raspada :)) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 3 engleska tima u polufinalu lige sampiona...majko mila. Nije to liga shampiona,to je FA Kup :)) Pa realno,engleski timovi(izuzevshi komercijalni chelsea) i igraju najbolji i najlepshi fudbal,pa me ovo i ne chudi... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Weasel ko svaki tipichan Srbin, ispala Barsa pa sad navijamo za manchester Pa zamisli coveka koji ne navija ni za jedan engleski klub za Mancester navijam od uvek za barsu sam poceo pre 3-4 godine(da da ja sam jedan od tih) Edited April 10, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 koja sprdnja :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Realno! Sad josh samo da bajern prodju sutra i polufinale bash onakvo kakvo sam ja hteo! I na kraju Liverpul Manchester finale :D. Realno :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 teshko Liverpul prolazi Chelsea, iako sam LFC navijach. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 To je jeste, ali nekako bi mi bilo loshe manchester chealse finale =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Shto, bash bi bilo fino da ih Chelzi krkne svuda, i da konachno oteraju onog smaracha Fergusona Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 haha nema shanse. Nisam navijac manchestera, ne gotivim fergusona nishta posebno ali respect mora da bude tamo gde je zasluzen :). Ferguson = Manchester ^_^ Ali kako da vam objasnim meni je do jaja ko god da uzme. Kad igra Chealse vishe navijam za Drogbu nego za Chealse-a jer mi je on gotivan kao igrac, Liverpool mi je cool ove sezone a i navijao sam za njih protiv barse mada ih uopshte ne gotivim a Manchester mi je ove sezone bash dobar. Za Bayern sam navijao jer su bili najgori underdogs :D. Tako da milina! \o/ ko god da pobedi ja cu da slavim :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 KLADIM SE DA CE JEDAN ENGLESKI TIM UCI U FINALE Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 @gibanica Celzi se provukao samo zahvaljujuci Valensiji...dali su gol i krenuli da se brane umesto da su im krknuli neku kontru...a i to im se vratilo sto su se provukli protiv Intera...isto ih je Inter rashrafio ali nisu uspeli da umuljaju gol...na stranu to sto bruka gotivim Valensiju,ali sami su krivi za ispadanje... Mancester,svaka im cast a inace Mancester-Roma me je podsetilo na PES kad das prvi gol,pa ti igraci dobiju voljni momenat i onda ti ulazi svaki shut u gol :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 sada se postavlja jedno pitanje... ROMO SHTA TI JE?!?! :D Koje sabijanje odushevljen sam... Chelzi... shta reci... kao i uvek provlachi se jedva... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Tek sam ja srecan, prosao mi mancester 1-1 i celzi 2, danas jos bajern 1 i onda sutra cekam benfiku i totenhem :) A juce ko nije dao gol romi celava mu keva :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 haha nema shanse. Nisam navijac manchestera, ne gotivim fergusona nishta posebno ali respect mora da bude tamo gde je zasluzen :). Ferguson = Manchester ^_^ Ali kako da vam objasnim meni je do jaja ko god da uzme. Kad igra Chealse vishe navijam za Drogbu nego za Chealse-a jer mi je on gotivan kao igrac, Liverpool mi je cool ove sezone a i navijao sam za njih protiv barse mada ih uopshte ne gotivim a Manchester mi je ove sezone bash dobar. Za Bayern sam navijao jer su bili najgori underdogs :D. Tako da milina! \o/ ko god da pobedi ja cu da slavim :) Respect njemu ide za ono pochetkom 90-ih, a sad previshe prdi po medijima sa nekim glupim izjavama, plus je pravio loshe poteze sa nekim igrachima, i gubio tamo gde nije smeo (titule od Arsenala i sl) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 da, ide mu respekt zato sto je stvorio mocan mancester sredinom devedesetih, a sve ovo posle te generacije je zasnovano na prethodnom uspehu. 90% sadasnje prve postave je kupljeno, a ne stvoreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 A sta reci onda za Chelzi gde je kupljeno 100% igraca... Inace mislim da Chelzi prolazi iako svim srcem navijam za Liverpool... Jednostavno Chelzi je ove sezone kao Italijani na svetskom, provlace se al onako najgore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 draganche ocemo neku opkladu na liverpool - chelsea ? moze, al' nishta veliko brate, otplacujem auto :) shto se tiche ostalih koji kukaju na chelzi, jeste li vi gledali uopste utakmicu juche ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 jebiga, kad su igrali ljudski, nije ih htelo, sad je doshao njihov red da se provlache. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts