domiNus Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 to shto ih je usralo da daju 2 gola iz 2 shanse je druga stvar. Lyon je duplo kvalitetnija ekipa od Rome. Rispekt Totiju i Rumunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 da, rumuna retko ko pominje svi vicu toti toti, voleo bi da ih vidim da im chivu ne igra par tekmi, raspali bi se a sto e tice tuche zapoceo ju je neki lik sa lkupe valensije. Burdiso i marcena su se svadjali a ovaj pritrco i razbio nos burdisu..a onda je krenulo..i zao mi je intera ekstra, obe su odigrali jako dobro,valensija se uglavnom branila i tamo i vamo..dva puta su sinoc s gol linije spasavali.ispade da su prosli zbog one viljine magije u provoj tekmi, ali jbg.disciplinovani su maximalno i mogli bi daleko da doguraju, samo da im se ne povredjuju svaki chas.. pritom ja ne shvatam tog trenera, koji je ocigledno zmaj, ali joaquin i vicente su na klupi ?? Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 9 sekunda ... 1:0 za bajern... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 da, a ja odigrao da ce gol pasti tek posle 30. minuta ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Sta uradi ovo PSV o_O mancester ocekivano (nadam se da ce do karaja tako ) Milan jedva , jos igra. Edited March 7, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 bajern jebo te :)) manchester klasika, larsson iskustvo psv alex kralj, chovek se iskupio do jaja :) a milan prokleti se sada setio da da gol Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ponisten cist gol Ramosa,osim ako meni nesto nije promaklo.Nesto mi smrdi na Englesko finale,ako se ne sretnu pre toga Manchester i Chelzi :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Ponisten cist gol Ramosa,osim ako meni nesto nije promaklo.Nesto mi smrdi na Englesko finale,ako se ne sretnu pre toga Manchester i Chelzi :) Da da bas je lepo primio loptu kolenom,a zatim sputsio sebi rukom loptu,isto ko sto je i rukom IZBACIO LOPTU u svom kaznenom u kornu!! A o malom Robinhu necu ni da pricam o penalu onom,realno brz je i igra dobro ali onaj "PENAL" ....LOL!!! Edited March 7, 2007 by AdriaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 e ovako ... Iskenjam sa Ja na Arsenal mrtvi pa onda na Milan ... Svaka cast bajernu i aplauz za manchester eto toliko od mene Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ah,to mi je onda promaklo :D.A taj penal nad Robinjom je stvarno smesan bio. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Arsenal:((( Impresivno su Liverpul i Bajern prebili Barsu i Real Uzivao sam u demoliranju doticnih Mansinijev gol omg ko ja u najboljim danima Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Prodje glupi milan :(((( ALI PSV Edited March 8, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Prodje glupi milan :(((( ALI PSV Da prosli su svi fudbalski velikani :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Samo da kazem: VOLIM PSV I SABIJAJU IGRU! Bajern odigrao carski, Real se malo probudio pri kraju, ali dzabe. Milan i Manchester nisam ni gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) da, rumuna retko ko pominje svi vicu toti toti, voleo bi da ih vidim da im chivu ne igra par tekmi, raspali bi se a sto e tice tuche zapoceo ju je neki lik sa lkupe valensije. Burdiso i marcena su se svadjali a ovaj pritrco i razbio nos burdisu..a onda je krenulo..i zao mi je intera ekstra, obe su odigrali jako dobro,valensija se uglavnom branila i tamo i vamo..dva puta su sinoc s gol linije spasavali.ispade da su prosli zbog one viljine magije u provoj tekmi, ali jbg.disciplinovani su maximalno i mogli bi daleko da doguraju, samo da im se ne povredjuju svaki chas.. pritom ja ne shvatam tog trenera, koji je ocigledno zmaj, ali joaquin i vicente su na klupi ?? pa vicente je dugo bio povredjen, ceka covek da bude fit bar 90%, dok hoakin ne pruza partije koje se od njega ocekuju, malo hoce da ga ohladi :) veoma mi je drago sto je valensija prosla, navijao sam za njih protiv intera koji ima istrosene igrace ocigledno nedovoljne da nesto vise urade u lsh. liverpul, tj benitez, je sasvim zasluzeno prosao dalje. aj sada da cujem nekoga da hvali ronaldinja i govori kako je carobnjak, najbolji igrac univerzuma i ostalo. jel se video u ovom dvomecu? po stoti put se dokazalo to da ne moze da se sudi o igracu na osnovi jedne dobre, tj odlicne sezone u karijeri. jos uvek on mora mnogo da radi da bi dostigao to za sta ga svi vec uveliko hvale. zaboravih da pomenem lion-roma, jeste da sam navijao za lion i krivo mi je sto nisu prosli, ali sve to je palo u vodu kada sam video kako ih je roma ponizila. nista nisu prikazali od one igre koja ih je krasila prethodnih par sezona u lsh. sasvim zasluzen prolazak rome. Edited March 8, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Da prosli su svi fudbalski velikani :P Ja ne volim italijanski fudal pa me zato nervira sto je milan proso. Edited March 8, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 realno,lion i inter su platili danak bezveznom prvenstvu gde lade muda odavno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Jebeni Englezi su oprali! Ako se ne sretnu u 1/4 finalu, ima da ih bude troje u 1/2 :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Tako je najpravednije je je engleski fudbal uvek bio najlepsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Shteta shto je Arsenal ispao. Englesko polufinale LSH bi bilo sjajna stvar. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Ja ne volim italijanski fudal pa me zato nervira sto je milan proso. milan je cemer ekipa kao i calcio ove sezone, sto je najgore prvo ih je usrao zreb u grupi, a potom i 1/8 finala. Ocekujem da sada izvuku PSV ili Bajern i da ih vidim u polufinalu sa svojom smrda igrom :PpP kao sto rekoh, glupi milan ima sansu da prodje :S A: Čelsi - Valensija B: PSV - Liverpul C: Roma – Mančester junajted D: Milan – Bajern Minhen Edited March 9, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ja brate navijam sa liverpool i voleo bih oni da osvoje Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 ja brate navijam sa liverpool i voleo bih oni da osvoje Voleo bi l'pool-MU finale...a celzi-valensija bi trebala da bude dobra tekma za razliku od derbija leseva milana i bajerna :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Manchester opet ima srece do bola, ko cele ove sezone. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Manchester opet ima srece do bola, ko cele ove sezone. Samo poceli su da sagorevaju kako sezona odmice, nesto kao Celzi prosle godine. U pocetku su devastirali sve redom, a sada se provlace na srecu. Izgledada placaju danak velikom broju utakmica na ostrvu plus LS. Ali ako si mislio na zreb jbg vec sam spomenuo "slucaj" milana od njih nema vecih usera :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts