weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) izvuceni su parovi Porto v Chelsea Celtic v Milan PSV Eindhoven v Arsenal Lille v Manchester United Roma v Lyon Barcelona v Liverpool Real Madrid v Bayern Munich Inter v Valencia igra se Februara 20/21 i marta 6/7 Edited December 15, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 nema nekog izrazitog derbija, sem mozda barselona-liverpul i real-bajern. ovaj drugi par je vec standardan prethodnih par sezona, redovno se sastaju ili u grupama ili u nok aut fazi. neka moja prognoza je da ce proci celzi, milan ali onako kako samo on zna, psv, mancester (sto ne bi voleo), lion ali jedva, videcete, barsa, real i valensija. prognoziram i to da ce inter pasti u formu i da nece osvojiti seriju a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Milan standardno se provlaci, Lion izbacuje Romu, Valencia Inter, i Bayern Real. Dosta vatre ce biti u mechu Barse i Liverpula, ali prolazi Liver, dace bog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 prolaze svi favoriti realno nema iznenadjenja ove godine :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 A proshle je bilo? Pa ono, secam se bash topica, svi parovi koji su prvo bili domacini su proshli... Bash smo komentarisali... Ali mislim da Celtic nije lak protivnik hajli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Barca prolazi 100% tada se vracaju i messi i eto, a na nou campu ce barca da igra sa decom i inestom u sredini + ronaldinho shou ce da naprave liverpulu, a u drugoj utakmici ce najverovatnije motta ili edmilson(ako se oporavi) da igraa umesto ineste,jer ce im ipak biti potrebno da chuvaju rez iz prve utakmice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 A proshle je bilo? Pa ono, secam se bash topica, svi parovi koji su prvo bili domacini su proshli... Bash smo komentarisali... Ali mislim da Celtic nije lak protivnik hajli... nije, navijam i ja za Celtic svim srcem, ali milan je guzicharska ekipa, ne sumnjam da ce u Glazgovu umuvati neki gol, a onda se braniti kod kuce.. A to da Barsa opushteno prolazi Liverpul, namuchice se oni vrlo, Rafa je kralj za knock-out utakmice, i spremice on neko iznenadjenje Rajkardu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ^ vala bash je car kad ste prosle godine ispali od Benfike tad je bio jedan masan singl od 100jura na keca Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Brate grujo, to je bila chista nesreca. Pre prvog gola sabrose, koji je dao tad i nikad vishe (preko 25m), imali smo 2 stative i prechku, nuff said. Posle tog gola, josh jedna stativa i prechka, i sijaset shansi do opet njihovog drugog gola (makazice, jednom i vishe nikad). Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 zato pul ove sezone prolazi barsu kao shto je proshao chelsea pre 2, na iglene ushi ali ce ipak proci. mark my words :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Chelsea Milan Arsenal Manchester United Lyon Barcelona Real Madrid Bayern Munich nesam pametan Inter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Seltik sabija Milan,Liverpul Barselonu,Real Bayern...ostalo ste uglavnom rekli kako valja ;)) Ps.Milan bi mogao da prodje jedino ako Oddo kad dodje posle prelaznog roka napravi neko cudo,postave ga za kapitena i Milan pocne da igra ko Lacio sto sada igra...i da dovedu nekog napadaca. Edited December 16, 2006 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Chelsea Milan Arsenal Manchester United Lyon Barcelona Real Madrid Bayern Munich nesam pametan Inter tipujem na Real. vreme je vec... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Nema vishe Elbera i ekipe... Slabi su oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 prljavi milan, ajmo svi za seltik, ajmo ajde Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Barca prolazi 100% tada se vracaju i messi i eto, a na nou campu ce barca da igra sa decom i inestom u sredini + ronaldinho shou ce da naprave liverpulu, a u drugoj utakmici ce najverovatnije motta ili edmilson(ako se oporavi) da igraa umesto ineste,jer ce im ipak biti potrebno da chuvaju rez iz prve utakmice :) ne loz se pls... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 videces za 2-3 meseca.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) Da ce barsa da dobije velike su mogucnosti ali 100 % hmmm sto igraju onda. Edited December 16, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) ajde da malo reaktiviramo ovo..tekme su ipak za nedjelju dana da vidimo da li su isti pogledi i sada na barsu posle ove svadje sa etoom to ce poprilicno da ih poremeti, a liverpul je ciganski tim koji ce da odigra na 0-0 i da ceka shansu na enfildu.. Real - Bajern dva uzasna tima.mnogo jadna.greota je sto i jedan mora da prodje..al mislim da ce proci real..na neki guz..slobodnjak,ovoono, nistelroj otpadak i to.. Inter - Valensija Najneizvesniji par po meni. inter ide i ubija i jede malu decu ali valensija nikako nije za potcenjivanje. odlicno sklopljena ekipa, sa dobrim trenerom ponekim extra igracem ( vilja, hoakin, ajala kralj odbrane...). Prva tekma ce biti zajebana..ko se tu snadje..ipak prednost dajem interu.Zbog mocnog Ibre i Krespa Manutd - Lil manutd prolazi al ne bash lako kolko ljudi zamishljaju. lil je izmislio stekanje Seltik - Milan sve bi dao da seltik prodje cigane, majke mi. al neverujem da su kadri. a i na strani igraju ocajno PSV - Arsenal NEma mnogo mudrosti. Arsenal i `bilokojaHolandskaekipa`. ko gleda pregled holandske lige jasno mu je. ponistice ih arsenal Lion - Roma ne znam sto igraju..kad znaju da ce lion lako proci Celsi - Porto dobar je porto i lepo igra, ali cigani su cigani..i imaju drogbu.celsi ide dalje Edited February 14, 2007 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 daleko od toga da mislim da Lion nece proci,ali lako!?!? Roma igra ubedljivo najlepsi fudbal u Italiji...a Lion trenutno jako oscilira,tako da ono...na oscilacije isto mislim i da Liverpul moze da prodje Barsu koju ubija trenutni unutrasnji razdor... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Samo PsV nema nikakve sanse :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) @gibanica brate da li ti pratis fudbal ?!? da li si ti gledao prethodne utakmice LS ? bajern ocajan ?!? nisam bas tako siguran.. proveri ti malo prosle rezultate i proveri ti malo sastav lion je malo pao sa igrom sto se moze zakljuciti sa igrama iz prvenstva + ne znam koliko su im se oporavili napadaci posto sam pre par nedelja cuo informaciju da su im 3-4 igraca povredjena roma je ekipa sa dosta ambicije + kada imate jednoga maga kao sto je Totti... nista nije sigurno mada dajem + na lion , daleko je to od zavrsene tekme valensija inter ,, opasan duel.. i bice gusto, ali recimo da sam vise na strani valensije jer ih mongo gotivim + nisam ljubitelj intera.. jedni i drugi imaju ekipcine ostale necu da komentarisem... celzi porto smesno.. murinjo prolazi glatko.. portugal jbg.. man utd u formi je i nakantace ih na old trafordu ali se u francuskoj ne bih zaletao jer je lil jako tvrda ekipa na domacem arsenal osvaja LS provereno, dojava ako ih psv ne izbaci na penale seltik milan... milan dobija Edited February 15, 2007 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Hahah cuj Bajern jadan...pa oni su pukli u bundesligi ove godine i svesni su toga tako da idu na LS,ako prodju Real idu do finala. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) ne da je jadan, nego je MNOGO jadan.. cekaj ne mogu kuci da dobiju alemaniju iz ahena i bilefeld ( da ne pominjem da pucaju u gostima oobilato, pre par nedelja prva hicfildova tekma, pljas 0-3 ) ali ce zato real i kapela da oderu.. daj bre nemojte da ste smesni,oni nemaju igrace, nemaju igru, kakav je to klub kome van bomel glavni plejmejker (mislim daleko da je losh ali nista preterano iznad proseka ) a mrtvi makaj lesh glavni striker..od podolskog se vise ocekivalo ali se slabo snashao..jedino da se uzdaju da ce ruzni bastyijan da sutne neku bombu.. a sto se tice prethodnih rezultata - ajde da vidimo - dobili su inter u gostima i to kada je inter bio u krizi i sa 2 igraca vishe (iskljuceni groso i ibrahimovic) nisu dobili mucene ruse jednom, sa sportingom je bilo gusto oba puta - pa nebi se bas reklo da su nesto ubedljivi... a sto se tice pracenja fudbala, s moje strane, potice od `97 uostalom ajde da sacekamo sredu pa da pricamo. postujem ja bajern i hicfilda pogotovu, ali oni vec 2-3 godine ne umeju u evropi da odmaknu predaleko. jednostavno nisu u tom vrhu, nisu bili ni sa balakom i ze robertom a to pogotovu nisu sada. p.s. lion je pao u formi u prvenstvu jer su vodili 16 razlike pa je ponekad nedostatak motiva ocekivan. bio je povredjen fred, sad se vratio a tu je i baros.mislim da je trenutno sjeban samo benzema al on je ionako manje bitan.roma jeste solidna i igra lepo (ne bas najlepse u italiji, to bi pre reko za inter, mada sam tu mozda pristrasan) ali neverujem da je sposobna da zada neku muku lionu. no sve cemo videti... Edited February 15, 2007 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 wooohoo konacno. taman sednem da gledam tekmu i posvadjam se s matorim, skroz leva tema. stigoh samo da vidim raulov pogodak i pravac - soba. nem pojma ni koji je rezultat :/ Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts