Sa1Nt Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je WTA turnir u Montrealu. Ona je posle jednodnevnog odlaganja finala zbog ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) znash kako nama kazu asistenti; ja sam se do 4 ujutru muchio da nacrtam sliku a ti si je samo preuzeo i stavio u rad bez ikakve naznake odakle ti;) btw. bravo za anu, pawnovala je sve redom. Edited August 21, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 pa b92 naravno ;) to se podrazumeva, rss feed ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Kakav car od ribe... ja kad mi je rekao noodlica ja sam se ozario, majkemi je keva! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Gledao sam reprizu mecha na eurosportu ... svaka joj chast... bice neshto od nje.... dace bog... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Dok god bude promovisala srpsku lepotu, imace moju punu podrshku, pa makar bila i 120. na WTA listi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) gledao sam mec na eurosportu stvarno je odigrala svetski... sto mi je bilo najlepse je to da je publika bila uz nju i svi je podrili... svaka joj cast i neka je sreca i zdravlje sluzi i dalje pa da osvoji i us open :D itd. Edited August 22, 2006 by Wanderer Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 kao prvo svaka joj chast ali mislim da je osvojila jer je jelena predala cetvrtfinalni mech (da bi oporavila rame za us open) a i polufinale i finale su prekidani zbog kishe (sto pogoduje nashim, priznajmo, neiskusnim teniserima = psihichki nepripremljenim na duzhe staze) ali polako i ana i jelena su mentalno sve bolje...bice josh dosta dobrog tenisa od njih =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 ma daj bre kole, mislijm jel si ti gledao mech, nije da je usralo pa kao imala je srece jel je pomerano finale, pawnovala je shvajcarkinju sa svih strana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Ana Carica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 pawnovala je shvajcarkinju sa svih strana. [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 gledao sam oba mecha i imam osecaj da polufinale ne bi prosla da nije bilo prekida jer tamo nije dominirala kao u finalu, a i u finalu joj je pomeranje ishlo na ruku...e sad meni mnogo interesantno da vidim tebe margi od svih ljudi kako si se aktivirao oko obrane srpske nejachi ;o) mislim super igra i igra sve bolje samo kazhem da je imala malu pomoc "odozgo" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 ma shta ti znash, idi lechi nekoga;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 sto bi bilo krajnje pogreshno jer taj neko koga bih ja lechio trebao bi VELIKU "pomoc odozgo" =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 svaka joj chast na igri, ali neka uzme nekog tutora ili profana za engleski, ona izjava posle mecha za eurosport sa onakvim naglaskom i izgovorom rechi je stvarno dno dna, jedva je sklepala dve rechenice.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 pa shto paori sa eurosporta ne znaju srpski, nego maltretiraju jadnu devojku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 pa shto paori sa eurosporta ne znaju srpski, nego maltretiraju jadnu devojku? i to posle mecha ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Kole kapiramo mi da ti volish Jelena Jankovic,ali Ana je Isabljala martinu... i kraj... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 da, uvek je imao fetish prema tim grobovima;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 svaka joj chast na igri, ali neka uzme nekog tutora ili profana za engleski, ona izjava posle mecha za eurosport sa onakvim naglaskom i izgovorom rechi je stvarno dno dna, jedva je sklepala dve rechenice.. pa i ti ne bi mogao da sklapas recenici kada bi osvojio prvi turnir u zivotu i to dobio u finalu dobru igracicu i to sve sa 18 god.... i ti od srece i ushicenja ne bi mogao da razmisljas o engleskom tako da ne kenjajte .... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 znachi nesposobnost ljudi da objektivno sagledaju situaciju pa onda josh pribegavaju nekom poluvredjanju je krajnje simpatichna =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 kao prvo svaka joj chast ali mislim da je osvojila jer je jelena predala cetvrtfinalni mech (da bi oporavila rame za us open) a i polufinale i finale su prekidani zbog kishe (sto pogoduje nashim, priznajmo, neiskusnim teniserima = psihichki nepripremljenim na duzhe staze) ali polako i ana i jelena su mentalno sve bolje...bice josh dosta dobrog tenisa od njih =o) sa druge strane martina hingis je imala dva dana odmora. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 pa i ti ne bi mogao da sklapas recenici kada bi osvojio prvi turnir u zivotu i to dobio u finalu dobru igracicu i to sve sa 18 god.... i ti od srece i ushicenja ne bi mogao da razmisljas o engleskom tako da ne kenjajte .... drugi turnir u zhivotu ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 pa i ti ne bi mogao da sklapas recenici kada bi osvojio prvi turnir u zivotu i to dobio u finalu dobru igracicu i to sve sa 18 god.... i ti od srece i ushicenja ne bi mogao da razmisljas o engleskom tako da ne kenjajte .... da malo gledash tenis, video bi da chak i ruskinje prichaju perfektno engleski, a da ne govorim o ostalim teniserkama, pored same igre treba poraditi uvek i na imidzhu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 za redjivanje jezika/naglaska treba osoba da zheli da ga sredi, neki jednostavno misle da im treba naglasak da se vidi odakle su doshli...jebiga interna stvar nekim ljudima... lichno, bolje nek prvo uzmu 10ak turnira a onda da rade na imidzhu...mislim cool je snimati reklame ko kurnikova pa nemati nijedan uzeti turnir ali bolje je prvo pokazati skillz pa onda foto seshni i logopedi =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts