Jump to content

Ana Ivanović osvojila Montreal

Sa1Nt

Recommended Posts

znash kako nama kazu asistenti; ja sam se do 4 ujutru muchio da nacrtam sliku a ti si je samo preuzeo i stavio u rad bez ikakve naznake odakle ti;)

btw. bravo za anu, pawnovala je sve redom.

Edited by urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

gledao sam mec na eurosportu stvarno je odigrala svetski... sto mi je bilo najlepse je to da je publika bila uz nju i svi je podrili...

svaka joj cast i neka je sreca i zdravlje sluzi i dalje pa da osvoji i us open :D itd.

Edited by Wanderer

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

kao prvo svaka joj chast

ali

mislim da je osvojila jer je jelena predala cetvrtfinalni mech (da bi oporavila rame za us open) a i polufinale i finale su prekidani zbog kishe (sto pogoduje nashim, priznajmo, neiskusnim teniserima = psihichki nepripremljenim na duzhe staze) ali polako i ana i jelena su mentalno sve bolje...bice josh dosta dobrog tenisa od njih =o)

gledao sam oba mecha i imam osecaj da polufinale ne bi prosla da nije bilo prekida jer tamo nije dominirala kao u finalu, a i u finalu joj je pomeranje ishlo na ruku...e sad meni mnogo interesantno da vidim tebe margi od svih ljudi kako si se aktivirao oko obrane srpske nejachi ;o) mislim super igra i igra sve bolje samo kazhem da je imala malu pomoc "odozgo" =o)

svaka joj chast na igri, ali neka uzme nekog tutora ili profana za engleski, ona izjava posle mecha za eurosport sa onakvim naglaskom i izgovorom rechi je stvarno dno dna, jedva je sklepala dve rechenice..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

svaka joj chast na igri, ali neka uzme nekog tutora ili profana za engleski, ona izjava posle mecha za eurosport sa onakvim naglaskom i izgovorom rechi je stvarno dno dna, jedva je sklepala dve rechenice..

pa i ti ne bi mogao da sklapas recenici kada bi osvojio prvi turnir u zivotu i to dobio u finalu dobru igracicu i to sve sa 18 god.... i ti od srece i ushicenja ne bi mogao da razmisljas o engleskom tako da ne kenjajte ....

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

kao prvo svaka joj chast

ali

mislim da je osvojila jer je jelena predala cetvrtfinalni mech (da bi oporavila rame za us open) a i polufinale i finale su prekidani zbog kishe (sto pogoduje nashim, priznajmo, neiskusnim teniserima = psihichki nepripremljenim na duzhe staze) ali polako i ana i jelena su mentalno sve bolje...bice josh dosta dobrog tenisa od njih =o)

sa druge strane martina hingis je imala dva dana odmora.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa i ti ne bi mogao da sklapas recenici kada bi osvojio prvi turnir u zivotu i to dobio u finalu dobru igracicu i to sve sa 18 god.... i ti od srece i ushicenja ne bi mogao da razmisljas o engleskom tako da ne kenjajte ....

drugi turnir u zhivotu ;p

da malo gledash tenis, video bi da chak i ruskinje prichaju perfektno engleski, a da ne govorim o ostalim teniserkama, pored same igre treba poraditi uvek i na imidzhu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

za redjivanje jezika/naglaska treba osoba da zheli da ga sredi, neki jednostavno misle da im treba naglasak da se vidi odakle su doshli...jebiga interna stvar nekim ljudima...

lichno, bolje nek prvo uzmu 10ak turnira a onda da rade na imidzhu...mislim cool je snimati reklame ko kurnikova pa nemati nijedan uzeti turnir ali bolje je prvo pokazati skillz pa onda foto seshni i logopedi =o)