ZeRoX- Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 koliko se vladoica seca tog wcg-a on je IZGAZIO i tvog pulena doktore i to napravio tepih od njega :) a i od tebe zeroxe zato tisina oboje kad ni jedan ni drugi niti iko od vasih roditelja u stvarsti ista zna :) video sam sto si od mene napravio tepih pre neki dan, pogotovo u human miroru...da ti osveznim pamcenje bo3 Vladica-Zerox 1:2, gg cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 vladica je neprevazidjeni master... ali skromnost mu ne dozvoljava da to u potpunosti istakne... kekekeke... mnogo zabavan topic... thx to all... btw. gledam repove... nisam 100% siguran mislim da je duke vs slash... a slashov death knight ima ime duke something... a meni u glavi zasto si se sam sebe udario djole??? ne znam zasto sam vam sve ovo ispricao, ali ne moze da skodi... ... ... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Shta je bilo proshle godine bilo je, na to se ne vracamo, bitno je ono shto je bilo sada. A bilo je, o bilo je, tako dobro ... Ako je tako sto onda to ponovo ( ) spominjes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 prosle godine je vladica bio 2 na wcg-u izuo ga duke 2-0 , a u finalu loosera me je vlad nadskilovao 2-1 , sve 3 partije na tenkice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pricam za poslednje turnire. i nisi bio drugi na wcg-u jer je finale bilo rista i duke ^^ WCG 2005 finale Duke vs Vladica:) jel ti se vratilo pamcenje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 prosle godine je vladica bio 2 na wcg-u izuo ga duke 2-0 , a u finalu loosera me je vlad nadskilovao 2-1 , sve 3 partije na tenkice :) Jednu je cini mi se isao na tenkice, znam da sam sedeo pored debelog i govorio mu sta da vadi i radi, strasno... :) retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 O jbte opet ista prica.Sveta trojica sjebase temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Da li ovo znachi da oboje dobijaju ban ? :) hehe >:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 prosle godine je vladica bio 2 na wcg-u izuo ga duke 2-0 , a u finalu loosera me je vlad nadskilovao 2-1 , sve 3 partije na tenkice :) e skileru :), pa na echo te vladica sa puskama dobio :P , cak je bio napisao "go lt" i onda mu razor rekao "idiote, ovo je tvoja partija nemoj izlaziti" : ))). ali bilo je kulica malo to se secam, debil je zatornjao tvoj rudnik a nije imao para za exp :)) hehe, ali je rekao necu ja ali neces ni ti :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 NA WCG-u 2006 NOSIOC PRVE GRUPE :) je VLADOICA MAN ON THE SPOT :) pa vi gledajte :) i opravdace to Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Kao prvo poradi na pravopisu, a kao drugo likuj koliko hoces ja imam razloga zasto sam predao decider partiju za grand finale i zasto sam bedno odigrao ceo turnir...Ako je tebi toliko zadovoljstvo sto su ti puleni super odigrali neku igricu u tvojih 40 godina, to vise govori o tebi.A i necemo da se svadjamo bezveze. Bedno odigrao turnir? Pobedio si Djuka, jeli i to bedno? A zashto si predao decider partiju znash ti, a mene lichno zabole patka i pacheta dva. da, drago mi je kad bilokoji moj "pulen" odigra dobro jer mi u ICE klanu imamo tema za razgovor i druzenje i van WC3 koji je razbibriga, a ne minig of lajf, nerdu. "poradi na pravopisu"? LOL. stufiram filoloshki, pa ako neshto nisam usvojio na faksu verovatno cesh ti da me iluminirash, polupismeni djechache. I koji je ovaj shto mi je napisao "e sad si ga najebo"? verovatno ce doci sledece subote da mi slomi svaku kosku u telu. Evo sam se potreso, brrrrrrrr, kako je to samo strashno. Skoro koliko i ban koji mi sledi. Edited August 21, 2006 by ICE<DoktoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 upropascen je josh jedan ok topic, way to go. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts