Jump to content

A new pet

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ocesh da kupish rakuna? =o)) mislim ne znam dal je to neka ilegala posto nit su domace zhivotinje nit zhive na ovim terenima, ono ima ih vishe velichina i vrsta i sumnjam da je ijedna za kucno drzhanje...ono sto sam vidjao ljude sa rakunima su uvek bili neki sa kucerinom pored shumetine =o))

Video sam par ljudi, u vise navrata, koji su setali rakune po gradu (tipa: Slavija, Bulevar)Znam da je rakun kao i veverica, tezak, ali nije ga nemoguce pripitomiti ako odraste od malena sa tobom.Samo me zanima da li ih je iko ikad video u nekom pet shopu.I ne, ne planiram da ga drzim u stanu.

rakune kod nas niko legalno ne prodaje. ali za kesh sve moze da se uveze. A rakuni btw nisu pripitomljene zivotinje i suludo ih je drzati u zatvorenom stanu

Ali mislim da ako nabavi mladunce , da moze da se adaptira , kao sto recimo ako tigar od malena zivi sa ljudim , postane ko velika mackNaravno uz dresuru strucnjaka.

Ali mislim da ako nabavi mladunce , da moze da se adaptira , kao sto recimo ako tigar od malena zivi sa ljudim , postane ko velika mackNaravno uz dresuru strucnjaka.

Aha i posle te pojede

Izvini ko seta rakune bre po gradu :)))

Imam ja u deusu par rakuna i glodara.

[roflmao]

ja sam imao macora koga sam dobio kada je imao tri nedelje, pa je i dalje celog svog zivota rezao ako bih ga gledao u ochi dok jede. Instikti su nesto sto se veoma tesko moze izdresirati i nadjacati. Da ja imam tigra, spavao bih sa jednim otvorenim okom.

ali nije bash zahvalno porediti rakuna i tigra. Ali stojim iza tvrdnje, da je rakun razlicit od macke ili kuceta, i da im zaista treba prostor

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Svi znamo sta ti tim rakunima i glodarim radis [:)] :

http://i30.photobucket.com/albums/c340/SAT...al/cenzired.jpg

A glavni glodar je joca [:D]

Elem ja sam imao vuka u dvoristu (otvoren prostor) i pripitomljen je bio i sve ali posle dve godine instikt proradio i sad imam lep oziljak na levoj ruci...

Edited by SATAN-2

[roflmao]

Ja bih da uvedem 5-6 jazavca i da ih postrojim i da pustam badger badger po ceo dan :))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

rakun, svaka cast, ja bih voleo mungosa :)

sto se divljih macaka tice, instinkt se ne moze nadjebati u prvom kolenu sigurno. cak ni u drugom nisam siguran.

zato sto sam ja zeleo vuka, pa sam onda skontao da bi mi bolje bilo neko kuce ciji je pradeda bio vuk ili nesto slicno

de da ga nabavis. idi u najvecu prodavnicu za kucne ljubimce u bg, trazi da pricas s vlasnikom i pitaj njega

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Obozavam rakune! :)) Znam da jedan dechko drzi, valjda ga je dobio na poklon iz zoo vrta (al je radio tamo ili tako neshto) Nisu agresivni koliko znam, jedino shto bi bili nemirni, otprilike izmedju majmuncheta i machke. Peo bi ti se svuda, po stolu, policama i slichno, al moze valjda fino da se vaspita, pametni su. Inache, oni i u prirodi operu hranu pre nego shto pojedu.

Ne verujem da ih mozesh nabaviti ovde (josh uvek) ali u radnji sa zivotinjama u Balkanskoj imash lasice i veverice (to ti je kao slichno) a mozda ce i raqne da dobiju jednog dana...pitaj. Mada ne verujem da ce tad biti ispod 20.000

oO

kolko je star zeka peka?

hocu i zeku peku!!!

samo mislim da bi me cimer ubio kad bi mu doveo zeku ili lasicu...

mada lasicu ne moze da uhvati... ljigava je sva :)

znaci cim kupim svoj stan u bg-u

kupujem lasicu! :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Aha i posle te pojede

[roflmao]

Nije problem u tome dal ce on biti u fazonu da te pojede, tj 99% nece zato sto ga ti hranish i sto si ga odgajio itd itd ali ono sto jeste problem kod ovoga je sto tigar ne zna da ako te zune shapom po faci ti istu vishe netjesh imati, a tako se tigar igra sa drugim tigrovima

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

corectamundo

tigrovi se kao igraju jer misle da si ti njihova majka koja je po difoltu starija od njih

sa druge strane vukovi koji nisu dobro pripitoljeni ili se ne brine dobro/chesto o njima revertiraju nazad na choporsku hijerarhiju pa njihovi napadi predstavljaju borbu za vishi polozhaj u choporu

ali roflmao najveci za kruka koji zapomazhe spasite me od zeca =oD