dexter Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 aj predlozite neke kamere za koje znate da valjaju.cena da bude oko 600e +/- 50e. i imam jos dva pitanja: 1.jel na nasim televizorima pal ili ntsc sistem; 2.da li je bolje da kamra bude mini dv ili na dvd i koje su razlike. hvala unapred Quote A U GLAVI ALL-STAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 aj predlozite neke kamere za koje znate da valjaju.cena da bude oko 600e +/- 50e. i imam jos dva pitanja: 1.jel na nasim televizorima pal ili ntsc sistem; 2.da li je bolje da kamra bude mini dv ili na dvd i koje su razlike. hvala unapred Prvo ne znam tacno da ti predlozim, nisam pratio trziste poslednjih meseci, a to mi bas nije striktno fah, ali generalno neki Sony ili Panasonic sa kojima sam ja radio su sasvim kul. 1. Pal 2. Mini DV ti je mala kaseta koju koristis, a DVD koriste one manje DVD diskove, to je glavna razlika. Racunaj sa da Mini DV kao i svaku kasetu moras da premotavas i sl, DVD naravno ne moras. I DVD bi trebalo da mozes odmah u komp da ubacis, nema prebacivanja sa kamere. Sa druge strane DVD mislim da vise jede bateriju, a i generalno su skuplje kamere dosta. Kvalitet slike bi trebalo da je u svakom slucaju isti. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 moj predlog ti je da uzmes mini dvd mnogo je bolje jer odma gledas na kompu ili playeru ovako ako su na kasetici nikad neces nimke prebaciti na dvd pa da gledas i uvek ce te mrzeti gde god da ides ako hoces nekom da pokazes moras da nosis kameru sa sobom sa mini dvd je mnogo lakse bolje i elegantnije a sto se tice same kamere ni ja znam kako se krecu cene ali recimo da za te pare sad mozes da uzmes neki sony od 1mpix ustvari sve zavisi zasta ces da koristis kameru Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 taj rad, mini DVD rulz! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 za tacan model ne znam, pal-b je kod nas, mini dvd je way to go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts