Gamessviv Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Ljudi da vas pitam nesto... imam 3 hard diska #1 80GB na kome mi je sistem i svi neophodni programi #2 40GB koristim ga za vazne instalacije gomilu slika i muzike i #3 sata od 160GB koji sam juce kupio na njemu je sve sto skidam sa interneta i lokala... kakvu kombinaciju treba da napravim da ne bi radili sva tri stalno istovremeno bar da rade dva, veoma brinem o svom hardveru i gledam da ostane sto duze upotrebljiv. znaci necu da mi jedan hd radi 3 puta brze nego sto bi trebalo Edited August 3, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Cek cek el ti to znas neku foru da ti hard radi 3x brze negos to bi trebalo? :) Pa daj podeli to i sa nama smrtnicima :) Nema tu puno udrosti stavis ovaj najbrzi/najveci/najnoviji da ti bude za sistem i instalaciju programa. na ovome od 80 drzizs filmove/muziku a ona onome od 40 neki dvoj fazan backup kome ne pristupas mnogo cesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Najbolje bi ti bilo da sistem stavis na taj SATA disk, to je najbrza varijanta. Ali ako ti odgovara i ovako opet nije problem, stavi u Windows-u u Power Managementu da se gase hardovi posle nekog perioda neaktivnosti. Mada, realno gledano, nece njima nista da bude od rada, ako im se ne desi neki defekt na koji ti ne mozes da utices svi oni ce raditi i dugo posto ne budu vise uopste upotrebljivi. Mislim imam ja hard i od 120 MB i od 1.2 Gb od pre 10-15 godina, i super rade i dalje, ali sta mi vredi kad imam veci flash drive... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 bash to, hardware kad mu dodje vreme da crkne od rada ili starosti je ionako vec zreo za djubre tako da se nemoj bezveze opterecivati time. sata hard kao primary, a druga dva na jednu ide granu. inache ti ako ne pristupash slave hardovima oni praktichno nece ni raditi, samo ce se prijaviti na svakom startupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 samo neudaraj kucishte dok radi komp i bice sve u redu ( ja sam onomad udario tako komp i on udari monitor i nece vishe da radi komp :P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ^ Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Ma snasao sam se na prvom disku od 80GB su mi windows i progrmi, na drugom 40GB su mi slike i muzika bez kojih ne mogu da zivim , a na trecem su mi video fajlovi i igrice. Moram da priznam od kako sam igrice prebacio na sata disk rade zacudjujuce dobro, e da i dodao sam +512memoriju sad imam 1GB memorije, Jedini problem sada je to stomi je napajanje slabo 40W, A moj komp radi danonocno pa se drugog dana sam iskljuci i ladi se 2 sata, I da zbog 3 hdd morao sam da zrtvujem napajanje za dvd player posto ih nema dovoljno samo mi je ostao dvd rezac, Moracu uskoro da resim i pitanje napajanja, e a napajanje mi je ono sto ide uz wito kuciste. zopp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts