exile Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Kad se setim da sam ja ladno igrao sa killijem na haomarushu lol Ja undead mage, on isto ahah Al' si bio tenkre tad killy ladno sam ti ja objashnjavao neke stvari u wow-u... lololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 zar bese nisi obrisao tog shamana ? Jesam :) Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Kako?Shta? Shta ti nije jasno? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Nije mi jasno kako ces da izracunash Tj. nije mi jasno kako se rachuna... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) O majko mila ... ((dps oruzja * brzina oruzja) + (ap/17 * 3.4) + mortal bonus dmg) * 1.05 ako ti nije jasno sta je sta ... 17ap-a je 1dps a 1.05 je 5% na 2hdmg u arms talentima Edited August 7, 2006 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 @eX1|e :) jbg tada sam pocinjao prvi mmorpg i wow u zivotu P @kemp pa sta bi sa shamanom , vratili ti sve iteme ? @topic crko sam farmovali smo brood of nozdormu reputaciju ceo aq event dobio sam friendly , dobio imbalance ring : / sad mozda aq 20 :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 O majko mila ... ((dps oruzja * brzina oruzja) + (ap/17 * brzina oruzja) + mortal bonus dmg) * 1.05 ako ti nije jasno sta je sta ... 17ap-a je 1dps a 1.05 je 5% na 2hdmg u arms talentima 1. O majko mila... Jel moram da znam svaku jbnu formulu u wow-u ? (od skoro igram warra...) 2. 1dps = 14 ap-a Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Pa ako znas da je 14apa jedan dps sve ostalo je cista logika ... nisam ni ja znao kako ide formula kad sam rekao da cu izracunati al sam znao da moze da se izracuna. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) @kemp pa sta bi sa shamanom , vratili ti sve iteme ? Ne nego sam iso go da hilujem ^^ IMBA SHAMAN!!1 Btw uzeo sam onaj sword od Fankrisa \o/, sad mi treba offhand blaaaaa Edited August 7, 2006 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Uzo si mrtvu ribu! :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Odvratan je look...da jebote vidim podseca me na nesto... Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Posle dobrih 100 BRD run-ova, hand of justice jednostavno nece da ispadne... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 ko god da ga juri ga nikad nece dobiti ;) @topic i naranvo nastavlja se tradicija da dobijam kick iz svega iz cega sam (nije guild fala bogu :)) dobio sam kick do kraja nedelje iz jedinog premade pvp teama u alijansi zato sto je retardirani idiot iz guilda pecao za vreme ab-a i nije isao tamo gde je trebalo i na kraju je rekao "i dont care i got revered ab in this game anyway " tako da je leader raida popizdeo potpuno i "banovao" sve ljude iz , chuvenog , wipe club-a do kraja nedelje (ukljucujuci i mene) i ovog kretena do kraja zaviota zasto se ovakve stvari desavaju stalno meni , to samo bog zna ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) Posle dobrih 100 BRD run-ova, hand of justice jednostavno nece da ispadne... ako je 100 onda si zasluzio:):D topic:belim danas sa mageom i pricam sa jednim likom koga znam od kad sam doso na zenedar i kao kaze on meni da ima 260g,i pita mene koliko imam i ja kazem 280g.i lik nakon toga me moliii da mu dam pare jer nepodnosi da ima ispod 300g.WTF???...inace lik je neverovatno drzak,i preterano se qrci...doslo mi danas da ga teram u tri lepe,al reko aj necu ja sam dobar coek:D zasto se ovakve stvari desavaju stalno meni , to samo bog zna ...nisu ti rekli da nema boga?:) Edited August 7, 2006 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Posle dobrih 100 BRD run-ova, hand of justice jednostavno nece da ispadne... za uspeshni HoJ farming potrebno vam je sedece: 1 sword oriented warrior sa malo mozga i tragichno loshom plavom opremom 1 umorni rog kog ste namolili da ide sa vama u 2 ujutro 1 ludi prist, sa kineskim tendencijama 1 smoreni mag koji takodje ima posle u BRD pa ide sa vama i 1 lock koji voli da reshava kvestove i takodje je smoren vishednevnim moljakanjem, igrom sluchaja njemu ne smeta sto je 2 ujutro jer on zhivi u SAD... jako je bitno da i rog i lock i mag nemaju nikakve iluzije o tome da bi war zheleo/trebao da tenkuje - uzmite 2h oruzhje i veselite se...ponecijalno koji taunt kad je prist na samrti...inache sve ostalo je dobra zaava u ranim jutarnjim satima a hoj je samo nusproizvod =oD @ topic - simpa krajnje, svidah mi se ideja, mozda ce sad ljudi ovde da se prazne a ne da pochinju mnoge bespotrebne topice @ Nobina - oh noes! josh jedan koji odustaje =o( sto me smori sto sve vishe ljudi sa koima sam igrao prestaje...josh kad se/ako se vrnem nece biti nikoga sem mozda bokija...ok balta, devo i kha su tamo 24/7 =o) @SS - gz na ranku man...sad mozhesh da izadjesh iz kutje =oD @ migsa - kada zhenska osoba citira bilo sta iz star treka ima da cutish i postujesh a ne da bacash vec preterano izlizane i generichke troll based spamove....stvarno... @ mlohi - jel shefe opet si izvadio lenjir...puti kempa da uzhiva (ili priznaj da ponovo igrash ;oP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Kole ja sam uvek umoran/pospan/gladan/zedan/afk kad neko spomene BRD a taj BRD nisam mogao da propustim bilo je do yaya I da napomenem da nisam otisao zauvek vracam se za mesec-dva negde sredinom septembra, u slucaju da se nevratim tad onda 100% dolazim kad izadje exp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 za uspeshni HoJ farming potrebno vam je sedece: 1 sword oriented warrior sa malo mozga i tragichno loshom plavom opremom 1 umorni rog kog ste namolili da ide sa vama u 2 ujutro 1 ludi prist, sa kineskim tendencijama 1 smoreni mag koji takodje ima posle u BRD pa ide sa vama i 1 lock koji voli da reshava kvestove i takodje je smoren vishednevnim moljakanjem, igrom sluchaja njemu ne smeta sto je 2 ujutro jer on zhivi u SAD... jako je bitno da i rog i lock i mag nemaju nikakve iluzije o tome da bi war zheleo/trebao da tenkuje - uzmite 2h oruzhje i veselite se...ponecijalno koji taunt kad je prist na samrti...inache sve ostalo je dobra zaava u ranim jutarnjim satima a hoj je samo nusproizvod =oD iz koje bajke da izvadim ovu ekipu ? Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 hoj farming moze da se poredi sa farmovanjem Briarwood Reed-a za castere :) koji pada od rare bossa u ubrs-u a ova 2 imba itema mozes da dobijes samo ako ides u instances sa ljudima kojima ne treba taj item ili da nadjes 4 ortaka sa kojima ces da mass farmujes instance drop sanse ne moze da se komentrarise jer je to cista sreca :-) @kole drago mi je da se ideja topica svidja moderatorma i exile-u ,cija je ovo i bila prva ideja @bc sad kad ipak vidim sve vise ljudi prica da ce se vratiti wow-u u expanziji a ja sam planirao da mozda tad prekinem ali ako se dogovorimo ovde da ZAISTA ! svi pocnemo na istom mestu i ja cu biti tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) hoj farming moze da se poredi sa farmovanjem Briarwood Reed-a za castere :) koji pada od rare bossa u ubrs-u a ova 2 imba itema mozes da dobijes samo ako ides u instances sa ljudima kojima ne treba taj item ili da nadjes 4 ortaka sa kojima ces da mass farmujes instance drop sanse ne moze da se komentrarise jer je to cista sreca :-) Voleo bih da mogu da kazhem da mi je ispao i da sam izgubio na roll.Jutros sam opet bio sa nekim ortacima, i popizdeo.Sutra idem da farmujem tog bossa dok ne ispadne. Edited August 7, 2006 by kurshlus Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 iz koje bajke da izvadim ovu ekipu ? eh...bila jednom jedna wow ekipa na haumu...bilo mnogo dobro... mislim post je bio koncipiran kao josh jedna zahvalnica tim ljudima sto su mi pomogli a ne toliko kao pravi "how to" (mada je generalno to idealni setup...znachi chiste ljudi ko ludi =o)) a i hoj ne pada tako chesto...kad ocesh da spustish nekog lamera/spamera koji kupuje gold i sve sto mozhe da se kupi/craftuje i stalno whinuje da mu treba bolje itd itd samo mu linkujesh hoj i cuti 1h garantovano =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Uzeo sam sinoc dow, pa me zanima sta bi trebao da enchantujem?Znam da su mishljenja razlichita tako da bi zheleo neke chinjenice a ne prepirke na ovu temu.Crusader je do jaja za fury warra, pogotovo double crusader.Ja sam full arms, dow, 1200ap sa battleshout-om.Zanima me enchant za PvE ne PvP (ako uopste ima razlike)... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 sta je dow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) <------------ Destroyer of worlds Edited August 7, 2006 by kurshlus Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Uzeo sam sinoc dow, pa me zanima sta bi trebao da enchantujem?Znam da su mishljenja razlichita tako da bi zheleo neke chinjenice a ne prepirke na ovu temu.Crusader je do jaja za fury warra, pogotovo double crusader.Ja sam full arms, dow, 1200ap sa battleshout-om.Zanima me enchant za PvE ne PvP (ako uopste ima razlike)... agility, ionako sa sword specom fali crit-a This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 agi na 2h oruzhje, i Saurfang ima agi na svojoj sekiri ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts