Jump to content

-WoW- Pricajte

killYg0r

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:> svake nedelje menjam rankove pa samim tim i avatare :>

rofl tnx :>

dobro si pravalio da je wow takav posle 2 godine .. play time -> skill a pored toga i gear -> skill + play time

a taj imba gear dobijes sa imba play timeom za koji ti ne treba imba skill sto znaci da i ljudi koji imaju imba gear i imba play time nemaju imba skill :>>>>>

:>

wow = ni hao game

napravljena da bi blizzard dobio pare a ne da bi ti ownovao igricu :>

@evil

tnx :)

@neko ko je pitao kako uspevam toliko da igram

ne idem u skolu pocinje mi za 10 dana :(((( , zato necu imati vremena da uzmem chuveni 14. :((( jebena skola i rl :<

inace ,upisao sam se u poslvnu skolu kktnxby :>.

Ja sam dobio rank 14 ( od rank 5 ) za 2 meseca sa 5 sati igranja dnevno , kada nam je konkurencija bio confusion ( guild koji igra 24/7 ) i opet nisu mogli da nas outfarjuju ... dakle ishao sam u bwl / aq40 po ceo dan i + nafarmovao rank 14 pored 5 pvp guildova ... lzato sto nikad nismo gubili niti igrali bilo koji wsg duze od 7 min i ab od 6 min za razliku od njih . Tako da ono ... mindless farm je moguc i uglavnom se radi ... ali ako imash dobar guild i skilla da pwnujesh tj ljude sa mozgom niko ti ne moze nista ...

l2p zao mi je sto ce ti biti tako tesko da dobijesh r14 :/ , zato sto meni nije bilo ... i srecan sam zbog toga :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

to je tacno

ali to je tako samo zato sto su svi pvp-eri retardi deca koji misli da treba da idu na sredinu u shadow formu i PEW PEW 1 shotuju ljude ...

:>ne idem na 14. rank jer nemam vise zivaca od retarda

vise ne pisem u raid / g chatu bez capsa nista svima im jebem kevu kad nesto grese :>

a da ne pricam o kinezima koji ne znaju rec engleskog i imaju 5 ljudi koji igraju 1 acc 24h svaki dan koje reportujem gm-u svaki dan

samo ja da dobijem 13. i i ja sam srecan i ostali ljudi koji jure rank

btw to sto si ti rekao je jedan od najboljih nachina dobiti rank

ali ima jos jedan

kada se svi ljudi u hordi/alijansi dogovore oko honor cap-a

i ugovore standige

lepo svako dobije sto mu stvarno treba i koristi i svi se nabiju bilizu u honoru i dobijaju skoro svi najvise sledeceg ranka koliko moze

ali je naravno to na vecini servera ne moguce jer se uvek nadje neki kines koji to zajebe i predje cap dogovoreni i sjebe sve ljude

to se npr meni desilo

na sam bio st1 do 2 dana pre srede i lik 13. rank me zamoli da mu pustim st1 i ne igram ta dva 2 dana i prestignu me jos 2 lika i zavrsim 4. st umesto 1.

a sa svima sam pricao jel oce da puste "da da naravno ok slazem se "

i onda samo mozes da se potopis kad ti se tako nesto desi

ali nema veze nisu me toliko sjebali zato sto smo svi bili blizu od 1og do 5og st-a

razlika je bila na foru 20k honora tako da sam opet dobio najvise ranka sto mogu

posto sam te nedelje imao najvise honora i svih ljudi 11. rank

sto automatski daje najvise sledeceg ranka bez obzira na st

:>

Da naravno da moze da se dogovori oko capa ... i josh jedna stvar ... nema horde honor nikakave veze sa alijanse rankovima i obrnuto .. sve zavisi od ljudi u alijansi koliko cesh napredovati ... ali jednostavno mi nismo pravili nikakve dealove posto nam niko nije mogao nista . Tako da ne morash da me uchish forama za decu :/

Mada josh podavno sam izashao taj guild ... oni sada rade aq40 sa 18 ljudi rank 14 :)

Ja sam morao da predjem u naxx guild i da ispadnem pichka ali sta cesh ... epix whore :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

nisa ja ni rekao da ima veze sa honorom horde

nego ako ti npr na 11om ranku imas 500k za celu nedelju i ako niko drugi od ljudi 11. rank nema vise od tebe ti svejedno dobijes maximalno sledeci rank koliko mozes ne zavisno od st-a :>

bas je do jaja kad u jednom guildu ima tako masa ljudi ex rank 14 :>

ima i kod mene i nea na serveru jedan takav guild

imaju fazon 10+ rank 14 ljudi i masa 13 rank

i jos sad nekih ljudi koji su rankovali zajedno samnom uzeli 13. i prestali

jeste da nemaju neki imba uspeh u pve-u ali opet je ok

sad su na twinsima :>

[:D] onaj ko kaze da nije epix whore laze :>

psy ovde

aka boulderfist warlord :> ... prestao da igra wow :<<<

topic

i ladno mene nisi spomenuo u farewell -u :<

vidimo se u expanziji :> ili za 10 dana kako to vec ide kos nas :)

nazalost ja ne mogu da se ulogujem na wow forume tako da ne mogu ni da se kazem byby :>

Edited by killYg0r

Gledam ja "neki" forum i naletim na ovakav post:

a GW je potrebno vise pameti i to je tako.....

ne kazem da su svi klinci glupi ali bar 65 % jeste, video sam previse primera

danas neki klinac (11-12 god) pravi lika UD rogue i ide pravo do cuvara 55 lvl i oce duel sa njim i kad vidi da onaj nece (jer je NPC ) ovaj pocinje da se hvali i dere da je najjaci na serveru ! i to nije sve ide dalje i ubija kosture 1 lvl i smatra da je dobio duel .... >.<

i sta reci?!

kad se nisam prevrnuo [:D]

------------

tema je bila WoW Vs. GW [;)]

Edited by PainLorD

WoW: BC Beta Testing koji se placa [V]

gde to pise ?

ja samo vidim da se ljudi tripuju da tbc izlazi za mesce dana sto nema sanse da se desi i da ce naravno kostati 49e kao i obichan wow i da ce mi svi jadnici da se nachekamo par nedelje pre nego sto kupimo igru i propustimo sansu da budemo medju prvim ljudima koji ce probati bc i biti 70 lvl [:D]

anyway avatar mi mnogo sabija ukrao sam ga od blizzard postera sa wow foruma :D:D:D:D:

valjda nece da me tuze :( mislim nigde ne pise blizz :D:D:D:DD:DD:D

^^ koji sam promenio vec :>

Edited by killYg0r

jel ja treba da napravim stiki sa boldovanim tekstom "kad killy nesto napishe ne obracajte pazhnju"?

closed beta pochinje za manje od 3 nedelje

za sada josh uvek nema potvrde da ce moci sa starim likovima da se igra

problem u celoj prichi je sto blizard zheli da uzima i dalje kesh od ljudi koji NECE da plate ekspanziju

tako da je aktuelna pricha: kad izadje BC bice fresh novih servera za ljude sa expanzijama

ALI!

posto mnoge servere retrofituju velikom brzinom (produzheni mejnejnensi i navodno menjanje hardvera) mislim da ce samo biti akcija: "nisi kupio BC? za tebe nema novog lvl capa i outlanda, ali eto shetaj se u novim starting areima" =o))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...