Jump to content

Kako primiti novac putem Interneta?

VoOdoO_MaN

Recommended Posts

Dobio sam neko sponzorstvo od nekog americhkog klana... Elem oni trebaju meni da shalju svakog meseca odredjenu sumu novca.

S'obzirom na to da nikada mi niko nije slao kesh putam neta da li neko mozhe malo da me uputi. I da li je to uopshte izvodljivo?

Probao sam preko PayPal-a ali kada sam trebao da izaberem zemlju u kojoj zhivim... Srbija nije na listi...

Da li postoji neki drugi nachin da se primi kesh sa strane? Btw nemam svoj rachun ni u jednoj banci...

Got some minuses for free?

mozhes preko cheka, mozda ti bude i najlakshe. Ajde ovo racuni i slicno isto nije loshe, ali chekovi se prilicno lako unovcavaju kod nas vec neko vreme. Cak su i 2000. vec mogli u pro credit banci i na slicnim mestima, a sad to rade manje vise svi.

NEMOJ WESTERN UNION !!!! :)))) na 92K su mi uzeli oko 18000 !!!! ili tako nesto,hteo sam da im polupam onaj shalter :P idi u banku,ponesi licnu naravno :) kazi da oces devizni ili mozes oba da otvoris odma,da se nadje:), popunish papire neke i kroz par dana (nedelja) dobijes karticu :D

Edited by AyS^

nije toliko komplikovano, idi u intesu, sachekaj red, i otvoricesh account za 10 minuta sa sve tim shto ti shtampaju :) a i nije neka provizija, meni uzmu 3 eura na 500 jura tako da je ok...

imas 500jura??? burzhuju....