VoOdoO_MaN Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Dobio sam neko sponzorstvo od nekog americhkog klana... Elem oni trebaju meni da shalju svakog meseca odredjenu sumu novca. S'obzirom na to da nikada mi niko nije slao kesh putam neta da li neko mozhe malo da me uputi. I da li je to uopshte izvodljivo? Probao sam preko PayPal-a ali kada sam trebao da izaberem zemlju u kojoj zhivim... Srbija nije na listi... Da li postoji neki drugi nachin da se primi kesh sa strane? Btw nemam svoj rachun ni u jednoj banci... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Pa ono shto ja znam jeste da ti prvo treba rachun u banci, a drugo kako da ti preko interneta stignu pare na taj rachun - i mene interesuje... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Treba ti račun u banci za početak i to devizni. Oko načina uplate najbolje sa njima da se dogovorič po Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 mozhes preko cheka, mozda ti bude i najlakshe. Ajde ovo racuni i slicno isto nije loshe, ali chekovi se prilicno lako unovcavaju kod nas vec neko vreme. Cak su i 2000. vec mogli u pro credit banci i na slicnim mestima, a sad to rade manje vise svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ili wire transfer ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 a western union, oni su se kao nesto reklamirali sa tim transferom para iz inostranstva ? Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 20% provizija, ne isplati se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Western union je najbolji tu, ali velika provizija sto kaze draganche, tako da je to bedak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) NEMOJ WESTERN UNION !!!! :)))) na 92K su mi uzeli oko 18000 !!!! ili tako nesto,hteo sam da im polupam onaj shalter :P idi u banku,ponesi licnu naravno :) kazi da oces devizni ili mozes oba da otvoris odma,da se nadje:), popunish papire neke i kroz par dana (nedelja) dobijes karticu :D Edited July 31, 2006 by AyS^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 I oni meni posle shalju na tu karticu? :) E nemam pojma oko bankarstva ^^ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Kad otvorish rachun dobicesh svu informaciju o rachunu - tamo postoji tzv. slirp code (valjda se tako zove) koji se koristi kada se prebacuju pare sa jednog rachuna na drugi. To im dash i pare krenu :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 s'tom razlikom shto ga kod nas ne dobiju, vec mora da trazhi da mu odshtampaju to:) (mora da da info odakle se shalju pare, da bi oni dali podatke o stranoj banci preko koje lova ide do njihove)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 (edited) OMFG.... Za ovako prostu stvar shta sve trebash da uradish =( Srbija = Tuga Bash sam se izbedachio... Ali ok hvala svima shto ste mi pomogli. Edited July 31, 2006 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 nije toliko komplikovano, idi u intesu, sachekaj red, i otvoricesh account za 10 minuta sa sve tim shto ti shtampaju :) a i nije neka provizija, meni uzmu 3 eura na 500 jura tako da je ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Hvala josh jednom :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nije toliko komplikovano, idi u intesu, sachekaj red, i otvoricesh account za 10 minuta sa sve tim shto ti shtampaju :) a i nije neka provizija, meni uzmu 3 eura na 500 jura tako da je ok... imas 500jura??? burzhuju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 pa plata jebem te.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Mozhda bi samo trebali da uradite Sticky ^^ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 pa plata jebem te.. khm... na ruru si... khm.. ne pricaj nistao oko kesha ... khm... mracne ulicice... khm..khm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 tjoshkovi... khm... i tako to... haustori... khm... khm :DDD olololol Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 gitara...khm.... dragane....khm....daj....khm....je meni.... khm... khm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ogroman....khm....chovek....khm....dragan....khm.....polomio bi vas...khm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts