Jump to content

P.O.D.-Testify

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Haha da,udario si mi u metal...glupost bez granica,bar od tebe sam ocekivao nesto kvalitetnije.Znam vrlo dobro sta je elitista,a vudu sigurno nije i ne ponasa se na forumu kao takav,za razliku od tebe.Ne treba tebe niko da pobedjuje kad sam ponistavas sve sto napises.Prvo napises da je pola Srbije retardirano a onda kad vidis kakvu glupost si napisao pokusas da se izvuces sa ako slusa cecu onda je ili glup, ili gluv, ili je slusha iz zajebancije.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

To sto sam rekao da sam sebe ponistavas se ne odnosi na ono sto si rekao za cecu,jednostavno me mrzi da quoteujem svaku recenicu.

the tireless oppression

the wisdom instilled

mojne pljujete limpa ...

vudu ti si preopterecen sa tim metalom i tim stavom DA NIJEDNA PESMA AKO NIJE METAL NIJE DOBRA ...

hehe glupi metalac....

iskreno limp je bio dojaja , i boli me dupe shto je komerc ako mi se svidja

pod mi je dojaja gotivim taj tzc crossover

takodje eto gotivim i creed koji je bio najgora komercijala

a ti se idi jebi

i slusaj svoju NEKOMERCIJALU koje su neke budale shto su se istripovali da su metalci jel umeju da groluju (vriste) i snimali su snimke u dnevnim sobama svojih gajbi.

uf da zaboravio sam to je nekomercijala to je ql pa to je jebote pravi umetnici ...

ajde bezi

stvarno si dosadan sa tim negativnim stavovima i hejtom ...

e da ,

i kakva je to prica sa longlijem i vuduom?

Edited by Intruder

mojne pljujete limpa ...

vudu ti si preopterecen sa tim metalom i tim stavom DA NIJEDNA PESMA AKO NIJE METAL NIJE DOBRA ...

Ne lupaj, ovde se raspravlja o kvalitetu. Recimo Rage Against The Machine muzički spada u isti

Edited by voodoo_nbgd

pa nadji mi jednu

--------

o ukusima ne

o kvalitetu da

---------

ceo taj pokret je bolji od 90% pokreta na mtv-u, a svakako je bolji od bilo kog metal pokreta.

---------

Evo kad si bas trazio.Kazes da raspravljas o kvalitetu samo,a na celom topicu pricas upravo o onome sto ti slusas (ukus) i odbacujes sve ostalo.Nisi kompetentan da poredis limp bizkit sa 90% mtv scene jer ne verujem da ceo dan sedis i gledas mtv a da ne pricamo da poredis limp bizkit za metal muzikom a uveren sam da ne znas 5 bendova da nabrojis.

Edit:ne moras me nazivati metalcem posto nisam,al ako te to cini srecnim i mislis da me nekako spustas na taj nacin,udri.

Edit 2:necu da se mesam ali mislim da je stvarno zalosno na koji nivo se ljudi spustaju kad pricaju na forumu o stvarima koje se njih ocigledno ne ticu (gore pomenuta razmena dvdova)

Edited by Hell

the tireless oppression

the wisdom instilled

Nije mi jasno kako tebi moze isto da bude njegovo pljuvanje limp bizkita i tvoje pljuvanje njega kao coveka.Inace,nisi odgovorio na ostalo :P

the tireless oppression

the wisdom instilled

Nije mi jasno kako tebi moze isto da bude njegovo pljuvanje limp bizkita i tvoje pljuvanje njega kao coveka.Inace,nisi odgovorio na ostalo :P

on je doshao i napljuvao limp bizkit i fred dursta bez imalo mozga

i ja sam njega napljuvao na isti nachin

shta ti tachno nije jasno?

koje sve ostalo?

neka osoba glupak hehe

da su im albumi muzichki gledano nula ne bi ih niko kupovao. ja sam u chocolate starfishu uzhivajuci proveo jedno mesec dana

durst je budala a i ti si budala. on je budala koja je dovoljno vredna i inteligentna da namlati milione. ti si budala koja sedish na nbgu i drkash se na longlija jer nije imao da ti da za par dvd-ova koje si mu srezao...

ceo taj pokret je bolji od 90% pokreta na mtv-u, a svakako je bolji od bilo kog metal pokreta

idi slushaj Children Of Doom ili neshto

reche gari sa SOAD u avataru

dajte neki smajli koji si puca u glavu

pljas.gif