Jump to content

mOJ MOPED

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Gotti: Ma sve je kul, nije da mi se ne svidja, nego mi je smeshno kako si ga odradio - najvishe zbog sundjer boba - kao shto rekoh tako neshto bi jedino stavljao da sam okoreli bleker pa da mozhe da se razume fazon - al ovako tje ti se ljudi samo smejati a netje skontati kao fazon...

@Cartman: Pa dobro brani ga, sa argumentima, ne prozivaj mene sa "Prso si"...ti ga nigde nisi branio - svi postovi su ti "Prso si" tu ne vidim igde da ga branish, nego samo da mene prozivash i to bez ikakvih argumenata.

@daki: Predpostavljao sam da je tako neshto :)

poz voz 2011

Gotti mi je ortak od 7 god... i moram da ga branim... i ako nije u pravu,ja cu da ga podrzim...

llolololoo xD

ali .... posle svakih 4-5 rechi :)

@topix:

Ajooj kol'ko s'e otishli u qrac, dreadlord shto pishe kojekakva baljezgarenja, a vi shto josh i odgovarate na to :PP

-vidi moj skuter

-FUJ PLJUJEM TI NA SKUTER TAKODJE MRZIM KAN I TREZOR

-a de da kupim nekonke

-FUJ IDI UBI SE, VOZIS CIGANSKI SKUTER!!1

-ja te zezam

-NE VADI SE, TEBI JE SKUTER SRANJE

@dreadlord:

ae kad si reko da neces vishe da seres na temu topica, onda ti ja lichno kazem da si dechko kompleksas i da treba da malo vishe stvari razradish sa samim sobom, jer ovakvo razmishljanje sam ja gajio u negde 3. razredu osnovne shkole...

tako neshto bi jedino stavljao da sam okoreli bleker pa da mozhe da se razume fazon - al ovako tje ti se ljudi samo smejati a netje skontati kao fazon...

da li treba neki komentar na ovo, tako plitko razmishljanje da neam rechi :P

ae kili krljni ti neki h8 :P

Kad bi retzimo kupovao skuter, shto bi se teshko desilo pre bi kupio crossericu chiji su papiri od skutera (chisto da se ne cimam oko registracije), al ajd kad bi ga kupovao - nishta mu ne bi radio, ostavio bi ga takvog kakvog sam ga kupio.

Jer kao shto rekoh meni je bilo kakva dorada skutera em bezpotrbna em foliranje.

Skuter se vozi iz potrebe ili iz shirenja. Ako je iz potrebe ne radish mu nishta, ako je iz shirenja - doradjujesh ga.

E pa ako je vetj iz shirenja onda budi baja i kupi kola a ne skuter...

@Predci: Ajd vrati se na WoW forum, vidim i ti si josh jedan iz mense - samo shto pripadash specijalnom odeljku WoW-a...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

JER SAM TE PITO NEKO NESTO

watttttt? al si to pokusao da zvucis kao ne obrazovani kvazi mangup iz kraja?

Apish mecu za perecu...

kad gramatiku savladas onda quote na moj post

inache da se ne prepiremo ko 2 bota ,tako treba da se kaze...jer je ta fora tako izvaljena...

Edited by Cartman_

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM