Jump to content

Zasto trpimo ovo pljackanje???

Recommended Posts

chang li ? decko moj shta pricash ?

evo ti nemacka koja je do 90sete bila podeljena i ispusila u ww2 , koliko je net kod njih , ? i da 10 godina nismo bili pod sankcijama kontam da bi bili isti kao i sada telekom bi drzo monopol sve vreme i isto ovako kreno sa adslom po isteku ... tard zemlja ... :)

a prichash prichu shta bi bilo kad bi bilo kad bi ja bio bekam ne bi zeni kupio dijamantski vibrator bdw cene su velike zbog monopola bice toga josh dugo cuti trpi a to shto su takvi ljudi na vlasti nisam ja kriv ja nisam glasao za njih inache 4mbita + 200 kanala ect u kanadi je 20 kanadskih dolara

Edited by GOd

kakve investicije ? Ovde se ne prica u ulaganju vec o cenama

Investicije tipa javna "pogubljenja" (svoj svoga -> lustracija = cheap +odgovornost raste +nije do zajebancije kada ti je paja na panju triput mislish jednom otvarash usta.

Primer, idealan btw ti je bash ta Nemachka koju spominjete i Kol koji je ujedinio no zbog love koju je mako "udaljava" se sa politichke scene i manje vishe biva kazhnjen. Fora jes da je ujedinio i ostvario san svakog tamnoshnjeg stanovnika al' ako kradesh ce da te utepamo :)

E to je shto fali ovom parchetu zemlje.