Intruder Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 chang li ? decko moj shta pricash ? evo ti nemacka koja je do 90sete bila podeljena i ispusila u ww2 , koliko je net kod njih , ? i da 10 godina nismo bili pod sankcijama kontam da bi bili isti kao i sada telekom bi drzo monopol sve vreme i isto ovako kreno sa adslom po isteku ... tard zemlja ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) a prichash prichu shta bi bilo kad bi bilo kad bi ja bio bekam ne bi zeni kupio dijamantski vibrator bdw cene su velike zbog monopola bice toga josh dugo cuti trpi a to shto su takvi ljudi na vlasti nisam ja kriv ja nisam glasao za njih inache 4mbita + 200 kanala ect u kanadi je 20 kanadskih dolara Edited August 1, 2006 by GOd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 iskreno, mislim da u ovoj zemlji ima milion precih stvari za investicije od interneta... tuga... Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 kakve investicije ? Ovde se ne prica u ulaganju vec o cenama Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 kakve investicije ? Ovde se ne prica u ulaganju vec o cenama Investicije tipa javna "pogubljenja" (svoj svoga -> lustracija = cheap +odgovornost raste +nije do zajebancije kada ti je paja na panju triput mislish jednom otvarash usta. Primer, idealan btw ti je bash ta Nemachka koju spominjete i Kol koji je ujedinio no zbog love koju je mako "udaljava" se sa politichke scene i manje vishe biva kazhnjen. Fora jes da je ujedinio i ostvario san svakog tamnoshnjeg stanovnika al' ako kradesh ce da te utepamo :) E to je shto fali ovom parchetu zemlje. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts