Jump to content

Vojvodina On Line CS Server (No steam)

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam Admin servera

retko kada vidjam ping veci od 500.

OMFG!

OMFG!

Ali vazno je da si napisao admin sa velikim A.

Ovo ce u najavi biti najgori server.

Juce sam prosvlrljao sam nekih 2 minuta po mapi de_rats (OMFG!) i ping je bas varirao od 5-30, linija na netgrafu je bila blago iseckana, a imam ip iz iste klase....nesto tu debelo ne valja.

lepo vi promenite IP, pa za jedno mesec dana otvorite topic "novi server-dodzite da se igrate"

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lepo stavite normalne admine koji znaju nesto o cs, normalne mape. juce sam usao i video cs_office !? ma daaaaj.... , malo da banujete stoku sto me ubija na spawnu svaku partiju.

server ok sam po sebi radi ali imao sam nekoliko freezova neobjasnjivih.

ali eto, sretno u poboljsanju servera. nemate gde osim nagore ;)

I see by your outfit, that you are a cowboy.

imas na serveru u cstrike folderu fajl "banlist.ini" ili tako slicno, pobrisi sve u njemu, snimi ga i resetuj server

p.s. Savet : Ukoliko nemas advanced znanje o serverima i sire i ukoliko nemas vremena da to odrzavas i vodis racuna o tome (npr da imas posao da ceo dan sedis za kompom i crtas, kao ja:)) onda ti savetujem da ugasis server da ne trosis dzaba resurse i da ljudi ne gube vreme i zivce bezze.

daj molim te ADVANCED ZNANJE o serverima...

olololololololololo

jedino ako si stvarno tupav pa je sad o cs serveru potrebno ADVANCED ZNANJE ...

stvarno nevidim ishta toliko komplikovano dici server namestiti neki od modova i namestiti statistiku stvarno ...

btw meni ok server sad nema ff i postavljen je amx

oce da zalaguje ponekad al ping mi radi oko 20 - 30

Ovaj klanrur se nije promenio niti ce se ikada promeniti vecina retarda ,debila,kretena ima pojedinaca ali 90% mentoli.Neznam ko je uopste poceo da pise o VojvodinaOnLine CS serveru na ovom glupavom forumu

Master je poceo :))))))))))

On je kriw za sve ....

don't grow up it's a trap

Ovaj klanrur se nije promenio niti ce se ikada promeniti vecina retarda ,debila,kretena ima pojedinaca ali 90% mentoli.Neznam ko je uopste poceo da pise o VojvodinaOnLine CS serveru na ovom glupavom forumu

koje onda tebe zvao ovde???

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

pa kad samo gledash cs sekciju tu su svi debili

a na celu su rev i pajser ... :PPP

a vidim da si ti igore poceo da pametujesh svuda ko moj cale :P

shta ti znash o csu ...

:PPPP

Ali najjace je sto baje citaju forume i onda stavljaju banove :)_

Upravo sad da se nakacim, vidim ima 15 ljudi, da vidim kako radi i pise da sam banovan.

LoL tuzna bratija se udruzila da digne server :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Veceras sam igrao na serveru, znaci neverovatna kolicina nobova, cast izuzetcima, ali atm server je haos. Neznam kad pre, ali prepun je shiptara i najmanje se prica srpski. Onda ping , kad ima manje ljudi je ok, ponekad zalaguje, ali preko 10 ljudi ping samo radi gore dole. Admina nisam video da ima na serveru :|, loshe , mnogo loshe :(

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom