Bullseye_So Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) highl1 nesto si blag zadnjih meseci :> Edited August 11, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 "Volim decu i sam sam nekada bio dete" D.Beckham ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Nemojte da prozivate Grindera decko igra super i trudi se da okaci sveze repove uvek svaka mu cast. I zamolio bih ovog lika sto je napisao da Grinder nikada nije znao da igra da okaci neki njegov rep da uporedimo malo, a ne da se sve samo na prici zasniva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Ae likovi poput marka(srbija) i te fore, ne ubacujte se u price koje ne znate, a inace grinderu, vudu ti nista lose nije rekao, ne znam sto tako primas, i stvarno svi batalite offtopic i kacite replaye %) <3 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 E ae Ne mesam se u price niti me zanimaju vec samo dajem podrsku decku jer mi se svidja kako igra. To je sve i pod jedan. Pod dva, budi dobar Zba i nemoj tako da se obracas nekom koga ne znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 Zabo a sto mi se tu obracas nesto kad imas moj broj??!! i nemojte da me smarate s tim kao "ae batalite offtopic" kad sam ja jedini i kacio replayeve maltene i da mene nije bilo odavno bi zamr'o topic, ae sad malo Zaba vs Marko, Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Zabo budi dobar da ne budes modar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 PARTIJA SVRSH!!! LUDILO MK VS DK!!! ZNACHI PARTIJA JEBANJE KEVE!!! DobiJo sam PLAYER-A JEDAN OD NAJBOLJIH HUMANA NA SVETU!!11!! Enjoy!!! Ima josh ako hocete!!! [:D] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) aj da ti ja bacim konstruktivan komentar na ovu partiju pa i nije ti bash neki ovaj Player, ja iskreno nisam ni chuo za njega, ko ej on? :) a on se ovde mnogo zayeb'o, prvo je utrenirao AM-a skoro do pola pa odustao i krenuo na MK-a, onda je zaboravio gantletu od ogrove snage (kljuchni trenutak) a i pustio ti je svoje selje da ih pobijesh onako opushteno ko zechitje ;) ps. ne morash vishe ;) ali kako hocesh Edited August 11, 2007 by pr0seqtR Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 http://tft.replayers.com/index.php?action=view&id=91389 Zanimljiv mirror :) neam pojma kako sam dobio ovo :) Bacite neki comment ^.^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Ovog player-a sam i ja dobio na acc Srki_faca.Inace to je acc od nekog klinca.Dobar zapravo :D.Nego voodoo ae baci koji vs elfa a da nisi gradio bube(ako imas naravno),i neku vs orca.Moze i vs hum i und :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aj-manaj Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 evo da stavim jedan svoj rep...mislim da je partija ok i vredna gledanja (odbrana od human rush-a sa elfom) Link Quote ispred kuce parkirana nova Dacia ,sedista se spustaju na vise nacina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 E ae Ne mesam se u price niti me zanimaju vec samo dajem podrsku decku jer mi se svidja kako igra. To je sve i pod jedan. Pod dva, budi dobar Zba i nemoj tako da se obracas nekom koga ne znas. Nisam ja tebi nista rekao ni lose ni dobro, samo sam ti rekao da ne bacas glupe komentare na stvari koje ne znas, i ja kazem da svi treba da kace replaye, nasa stvar je ko ce da gleda a ko ne Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Nisam ja tebi nista rekao ni lose ni dobro, samo sam ti rekao da ne bacas glupe komentare na stvari koje ne znas, i ja kazem da svi treba da kace replaye, nasa stvar je ko ce da gleda a ko ne Postovani Zba rekli ste sledece: "Ae likovi poput marka(srbija) i te fore....itd." sto je prema opstim shvatanjima izuzentno nekulturno i diskriminisuce pa samim tim i uvredljivo iz cega sledi da niste upravu da niste rekli nista lose. I zato vam jos jednom kazem budite dobri Zba i bice sve uredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Nemoj tako da mi se obracas jer ti NISAM nista ni dobro ni lose rekao ponovicu, a to 'postovani' i taj sarkazam zadrzi za nekog drugog, grindera i vudua znam licno, zato i kazem da se likovi poput tebe i drugih koji ih ne znaju, niti znaju pricu ne mesaju u razgovor Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) ZOMG XD Pojma nemam kako si dobio, valjda lik nije iskoristio prednost koju je stekao na pocetku,a i ti si se brzo vratio u igru,svaka cast ;) edit : ovaj post se odnosi na acin rep :) Edited August 11, 2007 by MALI_BUDA_SA_TIBETA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Zabo da ti nije palo napamet da te neko lozi? :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Jok Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Nemoj tako da mi se obracas jer ti NISAM nista ni dobro ni lose rekao ponovicu, a to 'postovani' i taj sarkazam zadrzi za nekog drugog, grindera i vudua znam licno, zato i kazem da se likovi poput tebe i drugih koji ih ne znaju, niti znaju pricu ne mesaju u razgovor "Nemoj tako da mi se obracas jer ti NISAM nista ni dobro ni lose rekao ponovicu". Ako mi nisi rekao nista ni dobro ni lose jel to znaci da si mi rekao nesto medium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Marko, batali prichu u koju se ne razumesh na vreme, da ne bi odmorio na par dana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Postovani Zba rekli ste sledece: "Ae likovi poput marka(srbija) i te fore....itd." sto je prema opstim shvatanjima izuzentno nekulturno i diskriminisuce pa samim tim i uvredljivo iz cega sledi da niste upravu da niste rekli nista lose. I zato vam jos jednom kazem budite dobri Zba i bice sve uredu. mare opusti se ;D Na ovom forumu vladaju gej-frendli prozivke. Iskreno niko nikoga nije uvredio, a i da jeste, netje biti posledica, mozesh da zakljucish da su svi ljudi ovde weekend-ultimejt-fajteri. :) Nego, grinderu, samo ti stavljaj tvoje partije, vidish da je vudu ljubomoran!1oneoen :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Evo da kazem da sam osvojio WCG u Crnoj Gori i da cu ovde da okachim replayeve kad budu uploadovani, tako da ne ostanete uskraceni za mnogo zanimljive partije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 bash ti hvala! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) I da castis ako se ikad vidimo Edited August 12, 2007 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) mare opusti se ;D Na ovom forumu vladaju gej-frendli prozivke. Iskreno niko nikoga nije uvredio, a i da jeste, netje biti posledica, mozesh da zakljucish da su svi ljudi ovde weekend-ultimejt-fajteri. :) Nego, grinderu, samo ti stavljaj tvoje partije, vidish da je vudu ljubomoran!1oneoen :D Se to na mene odnosi? [/edit] Gj mickey :p [/edit] Edited August 12, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts