Grinder Posted July 29, 2007 Author Report Share Posted July 29, 2007 (edited) http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=49240 vs burebista.(iako je ovde elf) NAJUZBUDLJIVIJA PARTIJA DO SADA U MOJOJ KARIJERI [:D] ...ima do jaja komentara tipa: "hey man where's my tree of life?", itd. videcete... ae zabo de si jbte da kazes da si ga ti vec sto puta dobio ...ovaj je morao da ide posebno, novi stizu za koji dan :) Edited July 29, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Extra partija gg .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Zaba je njega dobio preko 5 puta :D video sam replayeve kod njega, i ovaj je uvek plakao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 (edited) Zaba je njega dobio preko 5 puta :D video sam replayeve kod njega, i ovaj je uvek plakao to znam da je lik plakach aka govedo-fan, ali da se ne lazemo koliko si repova gledo hu vs elf a da human igra bez expa i dobije? (sem tr close spawn naravno :P) mrzim da igram vs elfa jer je partija u proseku 30min ^^ ...gledam i tod-a cak i kad igra tr o5 ode na exp... Edited July 30, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Miza master Vs Zlodey- orc preskill Miza master Vs Ngt.Death jos jedan .. kaze covek da ih je izuo pogledajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Ova je do jaja partija vs elfa http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=49594 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Tata se vratio Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Tata se vratio Ne lazi...Nemam RoC disc... TT Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Eto sale niotkuda Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Koji shtoslija, ho-ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=49668 watch this micro plx mans, kakav bre Ghost kurac palac , pa bre svi mi footmani porumeneli Ne stvarno do jaja je partija, human miror, nije dugacka, preskill, enjoy ... ima jos ak' ocete ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 nemoj molim te ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Grindere nemoj da se ljutish shto cu ovo da ti kazhem ali ti kazhem kao choveku koga lichno znam i kom bi to rekao in rl. Do jaja je sve ovo shto kachish repove, ali brate mnogo si se dig'o, a mozhda si za nijansu bolji nego pre zadnjeg WCG-a. Nije fora da toliko "velichash sebe" kada dobijesh par jakih likova, vec da cutish igrash i da josh vishe napredujesh i jednog dana kada osvojish WCG (u Srbiji naravno ), da mi kazhemo: "Jebote, kako je do jaja odigrao Grinder, jebao mu je kevu" ili "Bozhe kakav user da uradi surround sa 4 footmana" ili tako neshto da ne lupam sada... Pogledaj Ghosta, Mileta, Zhabu, Acu i ostale koji su dobijali do jaja jake likove. Ne idu unakolo i vichu "Jao brate sabio sam SaSe-a, Grubby-a, Tak3r-a, itd. itd." nego cute i sabijaju. Tako gledaj i ti da se vishe ugledash na njih barem u tom smislu nego da se na ovom topiku shirish sa repovima i da jedini fanovi budu Pura, Mika, Laza i Buda koji ce da ti bacaju do jaja komentare u fazonu: "Shteta shto lik nije iskoristio invu na kraju, a bio sam pijan nisam video da je pod stunom" i "Dao bih josh neki komentar ali nisam hu" LOL... Ako sam pogreshio negde plz ispravite me. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Hmm mislim da su se i oni hvalili kad su prvi put sabili grubby-a, sase-a i tak3r-a. Al ok mozda greshim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 (edited) Mislim da nije lose da kaci replaye, nikome ne smeta sa time, nasa stvar je dal cemo da ih gledamo ili ne, nisam gledao vecinu, al pretpostavljam da od tih partija ima neka bas vrh vrhova, ne verujem da su sve bas tako dobre, al mora covek nesto da napise <3 [/edit] Ovaj topic bi iovako umro da nema neko da kaci replaye [/edit] Edited August 8, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Grinder osvaja WCG is loserbreacketa dobice ga neki elf :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Ne sprdajte se sa Grinderom na njegovom topiku :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Realno, ovaj zadnji replay i nije toliko OMGWTFIMBAMIRCOBBQ, ali je grinder imao do jaja partije na ovom topicu :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Niko nije ni rekao (da ne treba da kachi repove). Samo kachi repove Grindere i sabijaj. Ja sam u prethodnom postu objasnio. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 (edited) Grindere nemoj da se ljutish shto cu ovo da ti kazhem ali ti kazhem kao choveku koga lichno znam i kom bi to rekao in rl. Do jaja je sve ovo shto kachish repove, ali brate mnogo si se dig'o, a mozhda si za nijansu bolji nego pre zadnjeg WCG-a. Nije fora da toliko "velichash sebe" kada dobijesh par jakih likova, vec da cutish igrash i da josh vishe napredujesh i jednog dana kada osvojish WCG (u Srbiji naravno ), da mi kazhemo: "Jebote, kako je do jaja odigrao Grinder, jebao mu je kevu" ili "Bozhe kakav user da uradi surround sa 4 footmana" ili tako neshto da ne lupam sada... Pogledaj Ghosta, Mileta, Zhabu, Acu i ostale koji su dobijali do jaja jake likove. Ne idu unakolo i vichu "Jao brate sabio sam SaSe-a, Grubby-a, Tak3r-a, itd. itd." nego cute i sabijaju. Tako gledaj i ti da se vishe ugledash na njih barem u tom smislu nego da se na ovom topiku shirish sa repovima i da jedini fanovi budu Pura, Mika, Laza i Buda koji ce da ti bacaju do jaja komentare u fazonu: "Shteta shto lik nije iskoristio invu na kraju, a bio sam pijan nisam video da je pod stunom" i "Dao bih josh neki komentar ali nisam hu" LOL... Ako sam pogreshio negde plz ispravite me. ...posle Srleta, Zeroxa, itd. jos jedno govno od choveka izranja na povrsinu... Slusaj slino mala, ne ljutim se ja uopste, a necu se ljutiti ni na wcg-u, dolazis jel tako?! Edited August 8, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Grinderu, decko je izneo svoje misljenje :) Ne moras sve da prihvatis k' srcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Objasnio sam mu ja preko pm-a PERI GUZU GRINDERE! ;))))))))))))))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ...posle Srleta, Zeroxa, itd. jos jedno govno od choveka izranja na povrsinu... Slusaj slino mala, ne ljutim se ja uopste, a necu se ljutiti ni na wcg-u, dolazis jel tako?! Rekao sam ti da me ne uzimas usta seljacino jedna odvratna...Ko si ti da procenjujes karakter ljudi, Srle je za tebe covek i po... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 9, 2007 Author Report Share Posted August 9, 2007 (edited) Rekao sam ti da me ne uzimas usta seljacino jedna odvratna...Ko si ti da procenjujes karakter ljudi, Srle je za tebe covek i po... Da te ne uzimam usta? Mislis da ti ne uzimam usta?.. za moju kitu? Jel mogu ja da dobijem blajv posle Srleta? Ja sam inace psiholog pa imam i zvanicnu dozvolu za procenu karaktera govana! eto.. mojne se ljutis plx mans Edited August 9, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 (edited) LAWL LAWL PRO SERBIAN WC3 PLAYERS FLAMING Hajli pass the popcorn please.. a ti govnaedo dodaj pivo, da sluzis necemu Edited August 9, 2007 by Snou~TRK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts