Sweet Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 materaci dobar fudbaler ? :) ne znam dal je bio u sirem spisku najboljih defanzivaca svetskog prvenstva , a da ne govorimo u Kalcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Volim kad ga moon ponizava pred svima:D onako kad mu sa dark r. uzme radnika i napravi negovih unita:D to je stvarno lol a uradio mu je to nekoliko puta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 dobar je i tishina ma nije mi pao na pamet bolji primer a da bude neki debil u pitanju Nego u vezi topika i pecha ,posto vidim da svi trolujete ,jedino bi voleo povecaju exp kol'ko daju tenk i drijada , cini mi se malo premalo ako se uzme u obzir kol'ko su dobre jedinice(30 expa valjda , manje od futmena ffs), grabi je ,ja mislim, jednom prilikom pomenuo ovako nesto isto. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 wrong, drijada daje 40 eksp. pts-a isto ko i futi shto je po meni ok, a tenkic neam pojma kolko daje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Drijadu definitivno treba buffovati na neki neki nachin,neko je pomenuo cooldown za poison efekat,je bih pre dodao da ta poison troshi manu recimo 2 do 5 mane po udarcu or something...bez cool-a naravno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 slazem se sa sweetom za igrace... sto se materacija tice kako god da igra zgrce pare i bole ga.... i da tod kad krene da zabije exp zabice je makar mu to bilo zadnje ;0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) dobar je i tishina ma nije mi pao na pamet bolji primer a da bude neki debil u pitanju Nego u vezi topika i pecha ,posto vidim da svi trolujete ,jedino bi voleo povecaju exp kol'ko daju tenk i drijada , cini mi se malo premalo ako se uzme u obzir kol'ko su dobre jedinice(30 expa valjda , manje od futmena ffs), grabi je ,ja mislim, jednom prilikom pomenuo ovako nesto isto. Jeste na www.wcreplays.com na forumu kad se zalio kako je moon igrao vs rainbowa na LT i sve vreme pobedjivao i onda izgubio od lame humana mogu da ti nadjem link ako ti treba imam ga u history. I u pravu je covek!I ako tenkovi orcovima ne prestavljaju neki problem ali mislim da elfovima zadaju mnogo muke mislim daj sta da im radis dok ti ruse bazu i prave se iz 3 workshopa...a kad ih ubijes onda 30 exp mislim da toliko dobijas i za arcera kojeg kada revealujem sa BM ubijem u 4 udarca... Edited July 29, 2006 by BlooDMoney Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 Tenkovi zadaju probleme i undeadu, human ima heavy armor na towerima, kao i orc na burrowima, tako da vs orca ili humana tenkovi nemaju nekog preteranog efekta. Malo sam pijan... ;)_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Tenkovi zadaju probleme i undeadu, human ima heavy armor na towerima, kao i orc na burrowima, tako da vs orca ili humana tenkovi nemaju nekog preteranog efekta. Malo sam pijan... ;)_ A orcovi naravno imaju i ridere koji imaju esnare koji radi na tenkove + imaju siege dmg vs Buildng armor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 stvarno,esnare na tenk je neshto tipa wtf?!?! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) stvarno,esnare na tenk je neshto tipa wtf?!?! Upravo tako ...Tenkovi su u svakom slucaju lejm.Podrzavam njihovu upotrebu samo kada se koristi Barrage. Edited July 29, 2006 by CiTy.StaR Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Da,materazzi je bas krs igrac. Uvek u reprezentaciji i standardan u jednom od 5 najacih italijanskih timova. Ma ne zajebao sam se, Njega guraju 100%... Sto se tice ovog vaseg trolovanja, Driadi da ubace da poison trosi manu, cime onda elf da dispeluje watere i ostale gluposti? wispovima? i ovako sa 392837192836 driada jedva dispelujes sve WE koje human izbaci. Sto se tice TOD-a, decko je top igrac i tu svaka prica prestaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) Da,materazzi je bas krs igrac. Uvek u reprezentaciji i standardan u jednom od 5 najacih italijanskih timova. Ma ne zajebao sam se, Njega guraju 100%... Sto se tice ovog vaseg trolovanja, Driadi da ubace da poison trosi manu, cime onda elf da dispeluje watere i ostale gluposti? wispovima? i ovako sa 392837192836 driada jedva dispelujes sve WE koje human izbaci. Sto se tice TOD-a, decko je top igrac i tu svaka prica prestaje. Ma kakvo trosenje mane samo neka stave da moraju upg na to i onda nece moci ni da rushuju tako ni da igraju bez tog upg...Elf onako igra napravi 5 arch posle kad dodje do T2 ima onako 800 golda i 400 drva hmmm sta cemo danas ajmo od svake zgrade po jednu pa cemo videti koje slicice nam se najvise svidjaju i to cemo massovati ili ne jos bolje da igramo noj taktiku od svakog unita po 2....yeeeeeeey Edited July 29, 2006 by BlooDMoney Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ako mislish da je bash tako lako da se igra sa Elfom... grdno si se zajebao.... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 elf noob rasa... sve ostale su za gosue :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ako mislish da je bash tako lako da se igra sa Elfom... grdno si se zajebao.... De nije tako :)),probao X puta i svaki put proslo ;),jednom sam cak u fajtu i sklonio ruke sa tastature vs nekog orca,a da sam igrao sa Udom taj ork bi me pojeo :),znaci valjao sam se od smeha keke,mada je to bilo davno :) NE FTW !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ^ znaci da si igrao protiv dobrih igraca 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 upravo Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Normalno je da ljudi misle da je njihova rasa najslabija,cak i kad pocnu da igraju sa drugim rasama. Secam se pre mene,elfovi me sabijaju kao humana,i onda ja uzmem elfa dve -tri partije,rasturim nekog humana i eto super elf imba...a onda odlucim da malo zagrebem po povrsini i odigram jos koju partiju...kad ono...sta se desava,sve naopako,gargsi mi tamane wispove , nema de da se lecim po danu,heroji padaju ko pilici,cak i onaj imba demon,ensnare na sve strane,sta je bre ovo...tako sam bar ja ukapirao da nije sve kao sto se cini na prvi pogled :) Vole ljudi da misle tako, odigras 3 partije s' drugom rasom ,i sve ti je jasno k'o dobar dan...jasno do moga Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ma is3povao si se , elf imba btw misho tvoje poznavanje u fudbal si dokazao izjavom da je deko bolji od ronaldinja , al ova da je materaci u fudbalu ko tod u war3 ,,, gg , sta je sa nestom kanavarom terijem etc ... ? a nabroj mi par humana boljih od toda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 kakve vez ima materaci ronaldinho i deko sa warom i 1.21 verzijom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Vidi ga mentol, ko je uopste poredio tod-a sa materacijem? Si normalan ti? To sto ti sve vidis samo kako tebi odgavara to je druga prica. I da, i dalje tvrdim da je deko 3x korisniji igrac bio na svetskom prvenstvu od ronaldinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) ... Edited July 29, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) kad bi procitao predhodne postove skontao bi , da smo poredili materacija i toda (u svojim profesijama),ali nema veze , bitno je da je deko najbolji fudbaler na svetu :) Edited July 29, 2006 by Sweet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Kao prvo niste poredili kakvi su igraci nego kakvo im je ponasanje. Bolje procitaj postove ponovo. A sto se tice najboljeg fudbalera na svetu takvo misljenje je totalno Subjektivno,to sto se ti slazes sa "pametnom" vecinom,svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts