Doca Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Losha igra danas... ali najvazhnije da smo pobedili... i da sam uzeo kintu na kladzi Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 zar nismo svi :) elem ok je bilo, shto kazhesh bitno da smo pobedili i to da se niko od igracha nije povredio. sad molimo boga da nas usere u petak neko tipa slovan liberec i idemooo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Moracu da kazem da je danas igra bila zalosna...Zigic se video nije,pasevi totalno ne povezani,prijem lopte nikakav,basta je svaku,ali svaku loptu izgubio...Tuzno...Nadam se boljem,ali ovo shto prikazashe danas me je totalno razocharalo. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Igra ochajna... Ali drago mi je da su baklje bile upaljene, iako su na njihovom forumu tvrdili kako niko nece proci sa bakljom... Ovce @ rev Pa i red je da nas jednom usere... Pomozi bozhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Jedna od gorih utakmica koje sam gledao u zivotu...igra je bila na nivou zonske lige, zvezda bez ijedne akcije svaka lopta je isla unazad pa onda neki katastrofa bunar ni blizu zigica...znaci ajde da razumem sto su nepovezani jer je pocetak sezone pa im nedostaju utakmice da se uigraju, ali ne mogu da razumem da covek koji zaradjuje hleb od fudbala ne zna da centrira...za 90 minuta nisam video nijedan upotrebljiv centarsut i malko sam razocaran :( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Relano gledano pre dva dana sam gledao utakmicu Ribare-Jagodina i bila je mnogo interesantnija i kvalitetnija od onog sinoc ^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 ljuboju prebacili u 2. tim shtudgarta jer je izjavio da zheli da promeni sredinu a nije uspeo da nadje drugi klub. e sad bi bilo fino kad bi kao shto je dinamo pozajmio carevica, zvezda pokushala njega da dovede bar na 6. mesechnu pozajmicu. nisam siguran da je to realno ali s'obzirom na to da je zvezda ljubojin omiljen klub i mogucnost igranja u lsh, ko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Srecom pa ste imali irce koji su sami sebi dali gol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 I ja da napishem da su ochajno igrali iako ste to vec znali! Shto bi rekla moja profanka mate u osnovnoj, dobro jutro Kolumbo, ovde Magelan vec pustio bradu. Elem, videlo se da su se maximalno shtedeli, niko se nije povredio shto je jako vazhno, ochekujem bolju igru u revanshu. Ljuboja je sjajan igrach ali ne verujem da ce preci na pozajmicu u Zvezdu, isuvishe mi je nerealno to :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 basta decko promovise pramenove, a zigicu ce cena da skoci kad zvezda udje u LS !!! mrzim vas ali srbi ste, donekle, i zato cu bodriti do poslednjeg minuta u LS ili kvalifikacijama ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 a ja mislio da smo turci ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 a ja mislio da smo turci ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 BBRS|st4lj4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Pa za slaninare ustashe mi smo turci :/ Ko ih jebe... Btw sranje je shto je Zhigic dobio zhuti karton, tako da na marakani ne sme... A morace da igra, ne smemo da igramo opushteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 dobro, ostala vam je josh ova formalnost u trecem kolu kvalifikacija, i eto vas u ls... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 uh, dobro je, nije nam zapala artmedia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 prolazimo pff Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE mogu da verujem, koje smo srece, dobijemo moj omiljeni klub E sad josh ostaje da pogledam u pasosh, da vidim da li mi viza za Italiju josh vazhi i da prodam komp, pa mogu da idem na San Siro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 E a lepo sam rekao da ce nam zapasti Milan chim sam video da ce igrati kvalifikacije. MRSH U PICHKU MATERINU GOVNARSKU PREVARANTSKU KOLIKO IH MRZIM JA NEMAM RECHI! I sry za hejt. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Je l' to znaci da ce zvezda ispasti ? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Protiv Milana bez Sheve?pff no way :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Coko pochetju da ti naplacujem kopirajt za sliku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 E a lepo sam rekao da ce nam zapasti Milan chim sam video da ce igrati kvalifikacije. MRSH U PICHKU MATERINU GOVNARSKU PREVARANTSKU KOLIKO IH MRZIM JA NEMAM RECHI! I sry za hejt. matori ne da nije hejt... nego nemas razloga da se bilo kome izvinjavas... sva ta italijanska govna bez i malo morala treba napusiti qrcem jednom za sva vremena... veruj mi kada bih mogao da istrcim na teren... pokidao bih te picketine... jos pamtim onu maglu... i prekid kod 1:0... da se igralo jos nekoliko minuta... tekma bi bila nastavljena... da ne govorim o prvoj utakmici u kojoj su nam dali gol dok smo se radovali sa klupom... ovo su trenuci kada ljudima sa malo morala mora da proradi savest... potpisao bih papir na kome se slazem da zvezda ako prodje milan u grupi ima 0-6 uz gol razliku 0-100... i da se nikada vise ne plasiramo u elitno takmicenje... fudbalski mi smo klinicki mrtvi... ali ako postoji bog, pravda, inat... bilo koja sila koja se moze usprotiviti razlici u fudbalskom kvalitetu... ona ce biti na nasoj strani... znam da ovo pise najgora zver u meni, ali veruj mi bio bih u stanju da umrem na terenu... to nema veze samo sa zvedom... navijao bih i za partizan... (sta serem, pa ja oduvek i navijam za partizan u evropi)... navijao bih za zagrebacki dinamo... za partizane iz tirane... za bilo koga samo da se to smece izbaci iz lige u koju nisu zasluzili ni da budu uvrsteni... a ti kaka sine bolje predji u real... milan ove godine nece u ls... osim ako dekretom ne posalju zvezdu u hag zbog masakra italijanskog giganta... GARANTUJEM DA CE SUDIJA U REVANSU TRAZITI BILO STA SAMO DA ZIGIC DOBIJE DRUGI ZUTI KARTON... bolje da ne igra u revansu... ako nismo u stanju da prodjemo amaterski klub bez igraca koji je realno prerastao da igra u ovakvoj zvezdi (ma koliko mi ovo bilo tuzno da izjavim)... onda jbg... p.s. citam svoj post i delujem sam sebi kao navijac najgore vrste... ali sto je previse... previse je... od 11 sati se tripujem da cemo "izvuci" milan... pod navodnicima, jer vise nisam siguran ni da je zreb regularan... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Pa i ne mora da znachi E da, chitao sam na uefa.com, josh nije definitivno da li ce Milan igrati kvali, tako da, mozhemo da igramo sa Palermom koji ce igrati ako Milan bude disvalifikovan... Tako da, mozhda smo ipak imali srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 takodje kad sam video da milan igra kvalifikacije znao sam da cemo ih dobiti. kakav kralj taj berluskoni Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts