Jump to content

Warhammer:Mark of Chaos

SavKe

Recommended Posts

Dakle pre neki dan sam odgledao trailer sa introm iz ove i igre.I ne mogu da odolim a da ne kazem da izgleda fenomenalno.Malo sam surfovao i gledao shotove iz igre i izgledaju bolesno dobro.

Jedva chekam da igra izadje,a po najavama to bi trebalo da se desi u periodu avgust-oktobar ove godine,shto znachi vrlo skoro.Sad jedina mana je shto igra izlgeda nerealno zahtevno tako da se po tom pitanju bojim da li cu je uopshte moci pokrenuti :(

Inache moj neki prvi utisak shto se intro-a tiche jeste da igra neodoljivo podseca na wc3.Kada vidite intro znacete zashto tako mislim.Nachin na koji je uradjen je nemoguce slichan wc3.Pogotovo onaj zadnji segment kada se pojavljuje i ona vrana,i kada onaj lik pricha bash kao u war-u.Pa mislim vidite samo ime(Mark of Chaos=Rain of Chaos) i sve ce vam biti jasno...

Edited by ManGash

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Hmm ono je topic o Winter Assault-u,i mada je malo pomenut MoC,nije se o njemu rapsravljao u tolikoj meri koliko bi trebalo sada kada igra samo shto nije izashla...

Inache niti je wh ripoff wc niti je obrnuto jer su obe franshize nastale na tolkinovoj bazi,ali sa pc tachke gledishta zna se ko je tatica,i od koga se skidaju glavne fore,no nemoj sada sa tom rapravom.

I da-"kraljevsto Haosa"???O chemu prichash?

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Hmm ono je topic o Winter Assault-u,i mada je malo pomenut MoC,nije se o njemu rapsravljao u tolikoj meri koliko bi trebalo sada kada igra samo shto nije izashla...

Inache niti je wh ripoff wc niti je obrnuto jer su obe franshize nastale na tolkinovoj bazi,ali sa pc tachke gledishta zna se ko je tatica,i od koga se skidaju glavne fore,no nemoj sada sa tom rapravom.

I da-"kraljevsto Haosa"???O chemu prichash?

- kole ce to najbolje znati, ali koliko se secam chak su i sami blizzardovci priznali da su se pri dizajnu warcraft sveta oslanjali na warhammer artwork. ne pricham o pc odmeravanju jer sem poslednjeg WH RTSa nema nijedna warhammer igra koja je na taj fazon.

- Reign of Chaos ~ Kraljevstvo Haosa :)

- on topic: ono shto je meni najzanimljivije je shto ima neshto shto nijedan total war nije imao - cooperative campaign mode [^]

Edited by Jose Jimenez

Reign Of Chaos - Kraljevstvo Haosa, ali kao vladavina ne kao teritorija

Rain Of Chaos - Kisha Haosa.

O tome pricha...

P.S. Tj da nije WC: Rain Of Chaos nego je Reign of Chaos...

ROFL sad tek vidim shta sam ja napisao :)))

Shto volim kad tako zgutam slovo/pogreshno spelujem/promashim rech ,a da ispadne neshto shto ima smisla :)))

Inache "reign of chaos" bi vishe ishlo kao "vladavina haosa" nego kao "kraljevina haosa",zato nisam razumeo zashto pominje kraljevstvo haosa...

I zna li neko kakva ce biti zahtevnost ove igre?Na MoC mislim naravno.

Edited by ManGash

ali to nije dokazano cak ni na sudu ;))

na sudu nije dokazano da su jedinice iz warcrafta kopije istih iz warhammera tj WOTC su trazhili nesto nerealno, da su trazhili manje bolje bi prosli, ali imash chinjenicu da je WH nastao toliko ranije, da su neke jedinice tipa gyrocopter zaista zhestoko preslikane, chak i po dizajnu...ono u chemu je blizz uvek cool je da uzima toliko sa t tako razlichitih strana da se jedinstveno kopiranje ne mozhe sudski dokazati ali ko je upoznat sa izvornim materijalom sve postaje zaista ochigledno...

na sudu nije dokazano da su jedinice iz warcrafta kopije istih iz warhammera tj WOTC su trazhili nesto nerealno, da su trazhili manje bolje bi prosli, ali imash chinjenicu da je WH nastao toliko ranije, da su neke jedinice tipa gyrocopter zaista zhestoko preslikane, chak i po dizajnu...ono u chemu je blizz uvek cool je da uzima toliko sa t tako razlichitih strana da se jedinstveno kopiranje ne mozhe sudski dokazati ali ko je upoznat sa izvornim materijalom sve postaje zaista ochigledno...

Stvarno,kad se rezimira odnos WC/SC-WH/WH40k jasno se vidi analogija koja nedvosmisleno jasno pokazuje da je,mora se priznati,blizzard dosta toga,da kazemo,pozajimo od wh univerzuma.Jasne su slichnosti.

Ali kada se pogleda sa druge strane,stoji chinjenica da su svi fantaziski svetovi(bilo epski bilo sf) uglavnom i temeljeni na osnovama koje su,da kazemo univerzalne i shablonske,pogotovo pre 20 godina(orci,elfovi,ljudi,itd u epicu i marinci,alieni,bube,itd u SF-u).Tako da se sa te strane ne moze zameriti blizardu jer na to niko ne moze da polaze neka prava,a razlike u izmedju blizardovih i wh univerzuma su takodje evidente i ogromne tako da se ni po tom aspektu ljudi iz WOTC-a ne mogu zaliti,u smilu da je blizzard ukrao neshto od njihove franshize.

Pohvalno je to shto je danas stvar u tom pogledu totalno drugachija,tj danas se sve vishe prave igre zasnovne na fantazijskim svetovima koji uglavnom odskachu od postavljenih tolkin/alien stereotipa,i stvaraju se totalno originale i u svakom pogledu nove rase,kuluture i chitavi univerzumi,koje ni u kojim aspektima ne dotichu stare shablone.

No,moze li mi sad neko odgovoriti na vec postavljeno pitanje gore-kolika ce biti zahtevnost MoC-a? :)

Edited by ManGash

zahtevace procesor, plochu i grafichku. za preciznije informacije probaj oficijelni forum [;)]

Ah znachi neci mi trebati RAM,dobro je ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...