Jump to content

Skacite danas!!!

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

moguce je isto koliko je moguce ventilatorom na camcu koji duva u jedro na istom tom camcu pokrenuti isti...

e, to je ta analogija koju tražim otkako je otvoren topik..

elem, moguće bi bilo kada biste skočili sa venere a doskočili na zemlju :)

a postoji i jedna stvar koja se zove zakon o odrzanju impulsa...

o ne.....shit

inace... u pravu je neko... ako sa svih strana skocimo bice nusefekat ( racunam ako je ravnomerno raspordjena sila na svaku tacku blabla) [u kurac poceo sam i ja evo i za mene ] o ne...

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

Naravno da je nemoguce

1. ljudi se nalaze na raznim mestima na planeti, tako da chak i da svi skoche u jednom trenutku nece biti jedinstvene sile koja ce dejstvovati na Zemlju u odredjenom pravcu/smeru.

2. skok 600 miliona ljudi je mnogo slabiji od, naprimer, udara jedne hidrogenske bombe, a to je premalo da bi planetu izbacilo iz orbite

Kazu da je Tesladin jednom zamalo srusio ogroman most sa par udaraca hammerom.Meni to nikad nije bilo najjasnije al kad moze jedan tesla sa pola kile cekica ona mozemo i nas 2 milijarde skakanjem

Interrupts better than Kanye

o boze, taj teslin ekperiment nema ama bas nikakve veze sa ovim...to sto je on radio je posledica rezonancije, odnosno pogadjanja prirodne frekvencije oscilovanja nekog objekta...a ovo sa skakanjem je jednostavno u suprotnosti sa zakonom o odrzanju imulsa...sta ja pisem uopste kad 3 coveka cita ovo...

srpskivojnik-3.jpg

Cuo sam posle da je sve ispalo hoax, kao ajde da napravimo najveci flash mob.

Uostalom, citao sam negde da cak i kad bi uspeli nekako da nateramo milijardu ljudi da skoci, sila bi se ponistila (nisam bas razumeo tu pricu,nesto kao akcija-reakcija)

la estrella de la muerte