Dreadlord Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Cenim da se ni zemljotres nije osetio, a kamo da se zemlja pomerila... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Da svi na svetu dunu u isto vreme jer bi doslo do uragana ? Da svi na svetu svrse u isto vreme jer bi se stvorila jedna mala zemlja ?lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 JEL OSETIO NEKO ZEMLJOTRES???111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ali voleo bi da vim gomilu debila kako skacu........pxaxaxaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 moguce je isto koliko je moguce ventilatorom na camcu koji duva u jedro na istom tom camcu pokrenuti isti... e, to je ta analogija koju tražim otkako je otvoren topik.. elem, moguće bi bilo kada biste skočili sa venere a doskočili na zemlju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ili kad bi se mars spuco u zemlju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 a postoji i jedna stvar koja se zove zakon o odrzanju impulsa... o ne.....shit inace... u pravu je neko... ako sa svih strana skocimo bice nusefekat ( racunam ako je ravnomerno raspordjena sila na svaku tacku blabla) [u kurac poceo sam i ja evo i za mene ] o ne... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 omg, teh gotenks has spoken...run to teh hillz!!111oloone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 A kad bi svi prdnuli sa rura jel mislite da bi u BG-u bilo zagusenje ? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 BI . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ako je tu i Kojot,onda bi verovatno stiglo i do Koteža. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 omg sta ima u kotezu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 taj iznad tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 To skakanje je isto kao da pokusavate da odvojite sebe od tla zemlje tako sto se vucete jako za kosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Naravno da je nemoguce 1. ljudi se nalaze na raznim mestima na planeti, tako da chak i da svi skoche u jednom trenutku nece biti jedinstvene sile koja ce dejstvovati na Zemlju u odredjenom pravcu/smeru. 2. skok 600 miliona ljudi je mnogo slabiji od, naprimer, udara jedne hidrogenske bombe, a to je premalo da bi planetu izbacilo iz orbite Kazu da je Tesladin jednom zamalo srusio ogroman most sa par udaraca hammerom.Meni to nikad nije bilo najjasnije al kad moze jedan tesla sa pola kile cekica ona mozemo i nas 2 milijarde skakanjem Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 o boze, taj teslin ekperiment nema ama bas nikakve veze sa ovim...to sto je on radio je posledica rezonancije, odnosno pogadjanja prirodne frekvencije oscilovanja nekog objekta...a ovo sa skakanjem je jednostavno u suprotnosti sa zakonom o odrzanju imulsa...sta ja pisem uopste kad 3 coveka cita ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 i sva trojica znaju da je nemoguće i bez tvog kucanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 a sta ako kjoot skoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Vreme bi krenulo da teche unazad. Slazesh se Kojote? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 sta ja pisem uopste kad 3 coveka cita ovo... a svi ostali su zhivotinje? lepo dule, lepo ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 haha i vi ste skakali, ja navukao blogere i jos dosta likova sa raznih foruma Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Svidja mi se to shto je proshlo nedelju dana kako kao vrshe detaljne prorachune toga shta se ispodeshavalo...ffs! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Cuo sam posle da je sve ispalo hoax, kao ajde da napravimo najveci flash mob. Uostalom, citao sam negde da cak i kad bi uspeli nekako da nateramo milijardu ljudi da skoci, sila bi se ponistila (nisam bas razumeo tu pricu,nesto kao akcija-reakcija) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Prochitaj ceo thread... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dule kome objasnjavas znas vec da pametnom ne treba budali ne vredi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts