Lucky Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ... ako koristite svetlo-plavi skin, onda vam verovatno nista nece biti cudno (sem eventualno logoa u gornjem levom uglu). U slucaju da koristite bilo koji drugi, jako cete se iznenaditi kada dodjete na forum i vidite da je njegov skin sada potpuno default Invision bez ikakvih RUR obelezja. To je zato sto smo nocas, sa pocetkom oko 23h, krenuli u upgrade foruma. Hvala drugaru Sa1ntu na tome (svi pivo za njega na sledecem okupljanju da ponesete ;)) i sada forum fura na 2.1.5 a uskoro ce biti jos jednom upgradeovan na 2.1.7. sto ce biti manji update. Ovaj je bio "kritican" jer se preskocilo skoro 5-6 razlicitih verzija foruma. Posto ni ja sam ne znam sta je sve promenjeno i dodato, onda cu ovde stati sa postom, i pozvati vas da nam: a) javite ako nesto ne radi i sta ne radi b) javite sta vam se posebno dopada u novoj verziji. Vazno obavestenje: Svi dodatni modovi koji su postojali, u sta spadaju spoiler, quickreply za pm, RUR forum wars i ostali trenutno NE POSTOJE, jer se oni gube prilikom upgrade-a. Potrudicemo se da ih vratimo (samo da nadjemo adekvatne verzije), u sto kracem vremenskom roku. Isto tako, skinovi ce biti vraceni verovatno vec tokom sutrasnjeg dana, dok ih dizajner iznova pregleda i vidi sta se mora modifikovati za potrebe nove verzije foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 radi sve za sada :P edit: ne radi spoiler tj kad kliknes na doticni ne otvara se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 BRAAAAAVOOOOOOOOOOOO RUROVCI!!! i ubuduce koristite raid....protiv buba i h4xora btw... kako mi je cudan forum, kad nije na retro skinu.. kao da nije rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Fino, fino... Predlazem da napravite RUR favicon... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ne radi spoiler, ali ima fast edit, obratite paznju na to :) juuuu što je dobar fast edit :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Ta opcija nam izgleda nije (jos) omogucena... Edited July 18, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Woohoo :) long live forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 a ja rekoh, opet je pao, pa da shaljemo batinashe negde ako treba:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) quick edit= odlichno elem, kada postujesh 2 posta za redom iz fast replya ovaj drugi se pojavi u istom postu sa prvim, nadam se da je to namerno tako odradjeno, ali tu se javlja problem jer posle postovanja 2 posta stranica ostane zablokirane tj ne pokazuje nikakve promene. definitivno nije namerno odradjeno, ili je to samo kada se postuje u kracem vremenskom intervalu?ali problem sa blokadaom ostaje. Edited July 18, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 daj malo detalja, margi, pošto nisam uspeo da vidim tu blokadu, a budžio sam ovaj post tri puta.. elem, meni se sviđa što konačno radi search topic, sad mogu da se nađu stvari u pričajte, hepi korneru i tako tim mamutima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 kada postuejsh 2 posta za redom preko fast reply-a ovaj drugi post se pojavljuje objedinjen sa predhodnim, znachi ako nije neka anti spam zashtita onda je bag. e sad, kada shaljesh taj drugi post zaredom ne reloduje se stranica nego ostaje zabagovana na 100kb, a onda mora f5:) jesmo li se sad razumeli, kolega:)) test Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 naravno da nije bag, nego jako lep fičr :) a meni se inače ne dešava to blokiranje, tako da je verovatno kod tebe problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ma jok evo i dalje ista stvar, pokushaj 2 puta za redom da postujesh preko fast reply-a, btw. koju operu koristish, mozda je i do browsera. meni se deshava:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 IPB 2.1.5 jede malu decu...davno poznato :) A taj bag...je kod tebe...IPB je poznat po tome da ne obiluje bagovima... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 daj malo detalja, margi, po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ma jok evo i dalje ista stvar, pokushaj 2 puta za redom da postujesh preko fast reply-a, btw. koju operu koristish, mozda je i do browsera. meni se deshava:) to je pre feature;) zbog spamovanja, ako si zadnji odgovorio na topiku, i kucash novi post = bice u prethodnom, a pokushaj iz nekog drugog browsera btw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 zar search nije radio i pre? jeste običan search, ja sam mislio na search unutar jednog topika, to pre nije radilo btw, editor je odličan, malo je trulo što su uradili da liči na office al dobro sad.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Moram priznati i da je My Assistant fino odradjen... Iako to bas ne koristim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 napokon nesto svetilije :) inace, meni su svi topici neprocitani, mislim daje mi do znanja da nisam pristupao niti jednom topicu. explorer je u pitanju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) to je pre feature;) zbog spamovanja, ako si zadnji odgovorio na topiku, i kucash novi post = bice u prethodnom, a pokushaj iz nekog drugog browsera btw...predpostavio sam da je taj neki rad, alim opet ostaje problem kod slanja 2 posta za redom tj blokada, ali nije da je bitno, nemam nameru da spamujem:) Edited July 18, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Merge-ovanje postova vazi samo u odredjenom vremenskom intervalu koji odredjuje admin... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 napokon nesto svetilije :) inace, meni su svi topici neprocitani, mislim daje mi do znanja da nisam pristupao niti jednom topicu. explorer je u pitanju.. logichno, uz upgrade foruma se ceo cache resetovao, tako da cesh morati da markujesh sve forume kao read, i onda ce sve biti kako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 post post post ^ - moj pokusaj da izazovem blokiranje, nije uspeo :) @ manager - kako "napokon" nesto svetlije? pa sve vreme si mogao da izaberes beli skin (dve verzije) i dok je postojala stara verzija foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 svidja mi se pm interface Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) jel vi mislite da sam ja lud:)) ajde sad svi naka pokushaju da izazovu blokadu, na vec opisani nachin:) Edited July 18, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts