Jump to content

Usporavanje telefona

juicer.

Recommended Posts

Dodjoh do informacija da se telefon uzhasno uspori ako mu se ubaci mem kartica sad konkretno ne znam 256/512 , ali zanima me da li neko zna koliko je tachno to usporavanje , konkretno za 6680 planiram da mu ubacim 256 ili 512 pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim i da li je to usporavanje samo whine razmazhene mase ili je to stvaran problem.

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Znam da su meni govorili da za 3660 512 predstavlja frku.

a posle njega imam 6600 kao jednu generaciju pa tek onda ide 6630 i 6680 kao drugu generaciju.

Tako po meni sa 6680 definitivno ne bi trebao da imash frku, sem ako Nokia nije u fazonu da ogranichi velichinu memorije.

Kolko znam frka je u napajanju, shto shto je vetja kartica vishe vuche - a valjda u 6680 koriste one manje i specijalne koje vuku manje struje.

Usvs ja mislim da ima u detaljnom upustvu/specifikacija za telefon (koje nisi dobio, nego je na sajtu) imash dokle mozhe da se ide sa memorijom...

poz voz 2011

Nikad nisam primetio da zbog bilo koje kartice bilo koji telefon uspori. mozhe da dodje do problema kada recimo ti imas 1000 slika na 512mb sto je vise nego 100 slika na 64mb pa treba vise telefonu da ih sve procita, ali generalno povezanost brzine sa velicinom kartice ne bi trebalo da postoji.

isto tako, kakva je povezanost "jacine struje koju kartica vuce" i njenog kapaciteta?