Jump to content

Da li neko zna ...

Recommended Posts

možda je neko slučajno gledao i zapamtio ;]

1. film je negde iz 90ih, radnja se odvija valjda u bruklinu, i neki baja vija neku zver po kanalizacijama ... taj baja je verovatno cop ... i zhivi u nekom podrumu valjda ... gledao sam ga sa 10ak godina pa se svega sećam kroz maglu ...

2. e ovo sam gledao sa 6-7 godina ... mislim da se zvao "strava i uzhas" ili smo ga mi tako zvali [:D]

std družina odluči da ode na "zezanje" u neku napuštenu kuću u šumi ... onda 1 po 1 postaju vampiri šta već, ubijaju se medjusobno, mnogo krvi itd ... e da i secam se 1 scene sa zidnim satom što ima klatno, u fazonu sat stao klatno se ne pomera horor ... [:D]

3. ovaj film sam gledao skoro na politici mislim ... neka klinka ima nadprirodne moći ... valjda vidi budućnost tako nešto ... i secam se kraja filma kada joj keva pravi neku drvenu skalameriju u šumi kako bi ona mogla da se popne tu i izleči se ( valjda [:D] )

4. e iz ovog filma se ne sećam skoro ničega osim da je nekim dvema sestrama umrla keva i da kao na starijoj ostaje da brine o mladjoj ...

imam josh par filmova ... al evo ovo za sad ... bio bih happy kad bi mi neko reko bar 1 film ;]

prvo sam mislio da se zezash, onda sam mislio da obrishem topic, a onda sam reshio da ostavim u cilju psihoexplorativnog posmatranja

mislim ono..."4. e iz ovog filma se ne sećam skoro ničega osim da je nekim dvema sestrama umrla keva i da kao na starijoj ostaje da brine o mladjoj ..."....