Jump to content

Recommended Posts

Jedan od najoriginalnijih spotova koji sam ikada video!

btw nisam znao gde da postujem ali ovako nesto mora da se vidi :D

A i text je extra!

Edit : ovaj link josh uvek radi XD

http://youtube.com/watch?v=z8uyb6VsHSY&search=Savin%27%20Me

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Zanimljiv koncept, doduse, vec (polu)vidjen, ali zanimljiv.

No, druga stvar je interesantna, a to je sto je prakticno svaki spot nickelbacka isti :) Stalno neko gine, umire, ovaj drugi tuguje, neko izbegava smrt u poslednjoj sekundi ... poslednja cetiri spota najmanje su upravo takvi.

O jebem ti RIAA, ima neko tako da im "spali gajbu" da je to neverovatno :)

Sto se spota tiche, ako ne nadjes na drugom mestu, jedan lik spasi drugog od udara autobusa (inache poznat glumac je taj prvi sto ga spasi) i od tada ovaj iznad glava ljudi vidi brojach koji meri vreme do smrti. Ako kuca lagano tj. odbrojava sekunde onda neko umire prirodnom smrcu, ako rapidno opada neko ce poginuti, i tako taj lik onda spasi neku devojku od pada nekog tereta na nju. Onda sad ona vidi te brojeve i to je kraj spota.

No, druga stvar je interesantna, a to je sto je prakticno svaki spot nickelbacka isti :) Stalno neko gine, umire, ovaj drugi tuguje, neko izbegava smrt u poslednjoj sekundi ... poslednja cetiri spota najmanje su upravo takvi.

Spotovi su isti jer su im i sve pesme na isti fazon...But I like 'em:)

ima slicna fora u twilight zone crno bela epizoda - lik skuplja budalastine (npr. glava lutke al' da joj fali jedno oko ili raspadnut deo neke sklopocije al' da fali jedan zupcanik, itd.), i to radi frenzycno ...

elem jednog dana, neka riba ga slucajno saplete, i razbije vazu koju je nosio i on odlepi. ona hoce da mu pomogne, jer se oseca kriva, krece sa njim da trazi vazu specificnog oblika. nadju i skapira da on to skuplja na gomilu po nekakvom redu ... elem lik na taj nacin sprecava katastrofe da se dese po svetu, tj cuje glas Boga koji mu kaze sta treba da nadje, ali ne i gde, vece samo to i koliko ima vremena ...

kasnije on gine i riba nastavlja "rad" ... sa sve glasom od Boga ...

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

ocesh da kazhesh da je taj spot zapravo "mnogo najposlednjija exkurzija  broj 15"? =o)

ee to kole, do je prvo shto mi je palo na pamet, i sad ne mogu da se setim, dal' sam istripovao zbog toga shto mi je poznat trip sa spashavanjem, ali jer bilo josh negde do sa brojevima iznad glave?

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

ne samo spotovi , i pesme su takve skoro sve su

neki EMO trip

nepljujem po nickelu al fazon sve je isto :)

sto se tice spotova najbolji mi je onaj linkinov mislim da je numb, nisam siguran, kad glavnu ulogu u spotu igra riba (goticarka neka) koju u skoli svi izbegavaju, podmecu joj noge, ismevaju je i tako to, znaci ololo, nesto toliko pateticno davno nisam video

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.