Jump to content

Kolko od vas ima Ovde zivot ?

Silencer

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igrao sam wow jos final betu i posle godinu i 2-3 meseca. Jedno 2 sata dnevno min, vikendom ili za raspust dosta vise. I tako sam se lozio kao kreten i bio dovoljno glup da ne shvatam koliko je to gubljenje vremena! Nema veze sto sam sve uspevao da organizujem i uskladim, kad sam posle tih godinu i nesto shvatio da je meni mesec ipo dana otislo samo na igranje wowa!(nisam procitao ni jednu knjigu, nisam ogledao vise od 5 filmova, nemam ribu,neispavan sam) I ajde prevazidjem sve to, ali onda shvatim da svaki bezivotni saban moze u ab da me osuri 1vs1 jer je full epic, jer igra 6 sati dnevno...E onda o5 shvatim kako 99% ljudi koji igraju wow igraju toliko i imaju tonu epica....i posto igra apsolutno nema nikakvu poentu sem gubljenja vremena skapiram da treba da je batalim. Predlazem to svima...

DOSTA VISE PRICA KAKO TREBA OSTAVITI WOW ,NE MOGU TO VISE DA PODNESEM BRE

AKO NE IGRATE WOW ZAJEBITE OVAJ DEO FORUMA OK KKTNXBY

E chuo sam da se negde u inostranstvu otvorila klinika specijalizovana za odvikavanje od kompjuterskih igrica...

Ono, no hard feelings =)

Wow je cool igra sa divnom grafikom, ali ja ni u jednom trenutku nisam osetio naliv adrenalina... A jesam u nekim drugim mmorpg-ovima, koji su dosta jadni sto se tice grafike. Tipa Eternal-lands budjavi =)

Lal :) ja sam europe-pvpgn.net server administrirao preko mobilnog telefona. PHP je cudo :)

Kacio se na pvpgn server, ako sam teo nekog sam banovo kickovo etc...

Savremen mobilni telefon koji ima operu u sebi moze da administrira / tech support webhosting ;)

jeste kad bi sve moglo da se uradi iz browsera/preko ssh-a, i nemoj porediti firmu sa 2.500 korisnika sa gaming sajtom uradjenim u phpnuke-u ;) drugo, ovo je TECH support, nije kick/ban varijanta..

Posle pauze od 7 meseci sam instalirao i opet poceo da igram. Onda, kada sam pre igrao je bukvalno bilo nenormalno gubljenje svog slobodnog vremena. Svaki tren sam provodio uz wow, mrzeo zivot sto moram da spavam bukvalno :) Rizikovao da izgubim devojku, a socijalni zivot je iscezao skroz...

Sada je malo drugacija situacija. Kad imam vremena, odvajam po 2-3 sata igrajuci, vikendom cesce. Ma, samo je potrebno shvatiti kako je bitno uzivanje u igrici i opustanje, da je to zadovoljstvo - a ne obaveza. I jednostavno sve je drugacije ;) Play smart :D

ako igrash pvp nema od uzivanja nishta.josh samo malo da uzmem rank i bataljujem igricu skroz,muka mi je vishe [xx(]

pa naravno svakom pvp-eru je muka od wow-a ali zato kad uzmes high rank ,postances jedan od najvecih baja na serveru i udjes u imba pve guild i igras raidove

Ja sam odigrao i video sve sto je moglo u WOW-u  pre 1.11 patcha i evo 2 meseca vec ne igram i doziveo sam prociscenje duse od ovog drogeraskog zla.

Kiligore, cuo sam da u okolini Kosjerica ima neka baba koja pravi neki caj od zare i kantariona za odvikavanje od igrica.

koga boli kurac ako si ti prestao da igras ,topic i ceo ovaj deo foruma se odnosi na ljude koji igraju igricu

znaci po 3. put ,ako ne igrate wow ,nemojte da serete po drugima koji igraju i pricate prazne price kako je to "drogerasko zlo"

da li mislis da ne znam to ,da li svi vi sto serete mislite da jebeno ne znam da sjebavam sebi zivot ,i da li mislite da me zabole kurac za vase mishljenje ako ste vi prestali i nalazite svaki sitnicu koji ne valja u wow-u da se proseravate i pravite hate oko toga.

idite lepo jebite ribe ,bavite se sportom ,druzite se sa ljudima and stuff a mene i ovaj forum zajebite sa vashim glupostima

znaci lepo instalirate CS i igrate sa debilima vasih proporcija 1-2h dnevno koliko mozete sebi da posvetite dnevno

pa naravno svakom pvp-eru je muka od wow-a ali zato kad uzmes high rank ,postances jedan od najvecih baja na serveru i udjes u imba pve guild i igras raidove

koga boli kurac ako si ti prestao da igras ,topic i ceo ovaj deo foruma se odnosi na ljude koji igraju igricu

znaci po 3. put ,ako ne igrate wow ,nemojte da serete po drugima koji igraju i pricate prazne price kako je to "drogerasko zlo"

da li mislis da ne znam to ,da li svi vi sto serete mislite da jebeno ne znam da sjebavam sebi zivot ,i da li mislite da me zabole kurac za vase mishljenje ako ste vi prestali i nalazite svaki sitnicu koji ne valja u wow-u da se proseravate i pravite hate oko toga.

idite lepo jebite ribe ,bavite se sportom ,druzite se sa ljudima and stuff a mene i ovaj forum zajebite sa vashim glupostima

znaci lepo instalirate CS i igrate sa debilima vasih proporcija 1-2h dnevno koliko mozete sebi da posvetite dnevno

Ala si im ocitao bukvicu. [:p]

LOOOOL!!!!

Ovo je opste stanje dubokog ludila sa transedetalnim poremecajem centralnog nervnog trougla.