cali Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 on je admin, on postoji samo u sajber spejsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 olololo...ocemo lizalice:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Jos slika iz mase-hejteri eto vam cave OMG DULE NOOB,EVO TI LIZALICE Lizalice i tompusi :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 \o/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Btw, Militju, tvoj pokusaj da se prosvercujes medj gomilu dece NIJE uspeo, izvalili su da si matori isqsni lasac te su se drzali na distanci ← hahahaha idi obrij se :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 NJU ZELIM OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ova je bolja kad vetj biramo ja otju nju! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 NIJE OLOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 pa dobro mozda mohi vishe voli te koshchate...ipak je blenuo godinu i kusur dana u dupe blizzardovske nelfice...to ostavlja tragove ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ova je toliko ravna da jedino moze da joj parira stefani iz bejvocha... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Nemoj tako, ovoj viri tanga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Mnogo lichi na jednu moju ortakinju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 STA TIME HOCES DA KAZES, DA JE MOHI RUZAN A A A ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 @question Ko je od vas sisa rekao mojoj Natasi "Tresni mu samar,vidis kako se ponasa?!" :)))))))))) Pomirili smo se veceras,ali je ono na pocetku razgovora iskoristila priliku da mi kaze kakav sam kreten bio,da je cak u jednom trenutku tvoj drug dosao i rekao mi da ti tresnem samar :))))) :))))))) NJU ZELIM OMG ← ONA JE VRHHHH,ali nedostizna :))) ova je bolja kad vetj biramo ja otju nju! ← Ona je vrh i dostizna...Mohi,brate,spremi se da padnes na dupe,Snezana,89to godiste,komsinica od jednog mog ortaka,mogu da nabavim i broj telefona sutra :))) inace ribu isto stalno vidjam preko zime u bilijar klubu gde i ja idem tako da,stvarno je dobra cava... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Jbt,cekam vise da Ivan odgovori,njegov komentar ce biti u prajsles fazonu :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 @question Ko je od vas sisa rekao mojoj Natasi "Tresni mu samar,vidis kako se ponasa?!" :)))))))))) Pomirili smo se veceras,ali je ono na pocetku razgovora iskoristila priliku da mi kaze kakav sam kreten bio,da je cak u jednom trenutku tvoj drug dosao i rekao mi da ti tresnem samar :))))) :))))))) ONA JE VRHHHH,ali nedostizna :))) Ona je vrh i dostizna...Mohi,brate,spremi se da padnes na dupe,Snezana,89to godiste,komsinica od jednog mog ortaka,mogu da nabavim i broj telefona sutra :))) inace ribu isto stalno vidjam preko zime u bilijar klubu gde i ja idem tako da,stvarno je dobra cava... ← Suvishe je to mlado za njega, tako bolje prosledi meni broj :) [Mohi, du ju konkur?] Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Aj du nat kankr! Zar joj ne vidish zrelost u ochima!!! :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 omg, '89...osecam se matoro:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nije to zrelost u njenim očima, to je pištolj u tom džepu... ili ti je drago što je vidiš? grujo, nemam ja šta da komentarišem, ja sam se prekinuo ko zvečarka i otišao da sednem jer nisam mogao da stojim :)) Ko je od vas sisa rekao mojoj Natasi "Tresni mu samar,vidis kako se ponasa?!" :)))))))))) Pomirili smo se veceras,ali je ono na pocetku razgovora iskoristila priliku da mi kaze kakav sam kreten bio,da je cak u jednom trenutku tvoj drug dosao i rekao mi da ti tresnem samar :))))) :))))))) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 E da btw grujo ... mogutje da sam to bio ja ili sam bio dovoljno blizu pa sam chuo to posto mi zvuchi jako poznato :P Ako jesam ja sry :( it waz teh V in me talkin :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 GRUJO JE L' IMA ONA NEKE PREDKE ZA MENE OLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 NEMA OLOLOLO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 @Mohi Its not you,its the V talking :))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 grujo dzaba mu nabacujesh (mohiju) te panchevke .. to mu mnogo blizu nije mu izazov ;)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts