func1030 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Dal u ovoj Srbiji moze da se kupi Steelpad Qck/qck+ ? Ako moze , gde , kako , po kojoj ceni i tako to :) . Ako ne moze , bio bih zahvalan kad bi neko iskusan otkucao 'quick guide 4 online purchasing ' sa osvrtom na retailera koji bi sve to slao za srbiju . Hvala unapred . P.S. ne usmeravajte me na Bjelog ^6^ P.P.S. witty remarks are not welcome Edited July 1, 2006 by func1030 This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ja mislim da je CompLand imao odredjenu kolicinu Steelpad-ova, ali ne znam dal' jos uvek ima. To je ono sto ja mogu da ti kazem. I mooozhda speedlink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 i mene interesuje i pogledao sam na comland i pise da je steelpad nostromo N50 45 E....mada mi je to nesto sumljivo jer isto ima mx510 i steelpad SE(ne znam sta znaci SE) 59 E!!!!!!! malo je glupo da je samo podloga jeftinija od misa i podloge za 14 E tako da ne znam sta da ti kazem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 e zajebo sam se ono je pisalo speedpad a ja sam mislim steelpad...sry :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nisam ti reko ali ovo sve sam citao sa cenovnika koji se nalazi na njihov sajt-www.compland.co.yu i tamo imas da skines cenovnik koji je od 12.2005. mozda su u medjuvremenu dobili nesto tako da...daj bre ako zna neko gde ima ocu da teram moje da mi daju pare jer sad ce mi rodjendan :)))))(6.7.2006.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Ja mislim da je CompLand imao odredjenu kolicinu Steelpad-ova, ali ne znam dal' jos uvek ima. To je ono sto ja mogu da ti kazem. I mooozhda speedlink. ← ima S&S bundle sa mx510 ... nigde nema trenutno da se nadju trenutno platnene varijante web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ma meni treba samo podloga jer ja sam vec narucio mx518 i hocu da kupim samo podlogu...kapis? :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ma meni treba samo podloga jer ja sam vec narucio mx518 i hocu da kupim samo podlogu...kapis? :))))))))) ← imas ovde da narucis LINAKKKKKKKKK ali nema nigde qck :( bilo bi lepo da Lucky otvori neki online shop :D pogledajte sta sve OVDE ima... a kod nas tuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) ma meni treba samo podloga jer ja sam vec narucio mx518 i hocu da kupim samo podlogu...kapis? :))))))))) ← izvini, ali nisam uopste video da sam tebi nesto odgovorio ? :) Edited July 6, 2006 by GcV.Bjeli web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nisam ti reko ali ovo sve sam citao sa cenovnika koji se nalazi na njihov sajt-www.compland.co.yu i tamo imas da skines cenovnik koji je od 12.2005. mozda su u medjuvremenu dobili nesto tako da...daj bre ako zna neko gde ima ocu da teram moje da mi daju pare jer sad ce mi rodjendan :)))))(6.7.2006.) njihov sajt je i pyramid.co.yu, a tu imas isto cenovnik, i mislim da je kud i kamo svezhiji ... imas i kao kategorije i linkove, a i cenovnik u excelu. pogledaj, mozhda tu ima jos pokoji info. online shop? :) solidna ideja, kuje se vec odavno, ali "nije to to", kako god da se okrene dok se taj segment ne razvije kod nas. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 imas ovde da narucis LINAKKKKKKKKK ali nema nigde qck :( bilo bi lepo da Lucky otvori neki online shop :D pogledajte sta sve OVDE ima... a kod nas tuga... ← nema u zalihama tako pise :))) @lucky: nema zvao sam telefonom i rekli su mi da nikada nisu imali samo podloge nego da su imali samo u kombinaciji sa mx510... Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Posto nema nigde platneni steelpad , okrenuo sam se alternativama :(: . Posto kod nas ima xtrac i ono razer tjebe (od 30 evra lol ) , zanima me ako neko ima exp sa ovim podlogama . Kakve su u odnosu na qck ? Znaci treba mi low sens podloga solidne velicine, da nije preterano glatka and stuff ... Edited July 8, 2006 by func1030 This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 meni nije bitno da li je platneni steelpad ili aluminijumski samo ocu STEELPAD!!!!!!!!!!!^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 pomagajte bre!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 imam ja steelpad s&s nov ako otjesh EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 odakle si koliko kosta? ^^...pa cemo da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 iz beograda cena nemam pojma ni ja koliko je chini mi se oko 35e eto ti za 30 ako otjesh EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts