Last Owner of the Wasteland Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Ok, nashao sam dva shteneta. Imaju boju kao rotvajleri, stari su oko 2 meseca, obe su zenke. Doveo sam ih gajbi, ochistio od buva, dao im da jedu i piju. Dobice i tabletu protiv glista u toku dana, tako da ce biti skroz dovedeni u red. Izgledaju zdravo i zivahno, savrshena dlaka blah blah.... ako neko zeli da udomi jednu od njih (ili obe) telefon je: 064/2906322 - Danilo Edited July 28, 2006 by Last Owner of the Wasteland Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ok, nashao sam dva shteneta. Imaju boju kao rotvajleri, stari su oko 2 meseca, obe su zenke. Doveo sam ih gajbi, ochistio od buva, dao im da jedu i piju. Dobice i tabletu protiv glista u toku dana, tako da ce biti skroz dovedeni u red. Izgledaju zdravo i zivahno, savrshena dlaka blah blah.... ako neko zeli da udomi jednu od njih (ili obe) telefon je: 064/2906322 - Danilo ← noble behaviour C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 :) Jedno shtene ce u sredu u Kaludjericu. Tako da znate, ako ima zainteresovanih da je ostalo josh jedno. Bedak shto sam dao sestri fotoaparat sad bih okachio slike... ouch, jedan mali me grize sad za nogu... :D Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Hehe steta sto ja ne mogu da ih udomim :) Znaci rasa je Dodz a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Pa i da nisu Dodz, ja to ne bih mogao da znam... sobzirom da sam ih skupio sa ulice. Ali mi deluje kao da je bar jedan roditelj rasan... imaju identichne share i to vrlo pravilno rasporedjene... bice oni lepi psi kad porastu... Juche mi je plakala devojka zato shto ne mogu da ostanu kod mene.... a ja vec imam psa, a nemam posao :) jbg nemam ih gde, ali se nadam da cu naci josh jednog buduceg ponosnog vlasnika. Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Punisher Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Hehe steta sto ja ne mogu da ih udomim :) Znaci rasa je Dodz a ? ← Cuj Dodz, DODGE BRE !!! Salim se, samo napred, i ja isto radim, svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 jo Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 joj bre shto su medeni. shto ne okrenesh orku i pitash da li oni mogu da ti daju neki savet kako da ih udomish ? sigurno imaju dosta iskustva. ja bih rado ali pored jednog psa u stanu i dva u vikendici stvarno nemam gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ortak zvao orku za svojeg psa, i nisu bas bili nesto specijalno raspolozheni (ili upuceni) da mu daju neki konstruktivan predlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts