Jump to content

Spiderman 3

Recommended Posts

eo ja sam doshao sada iz bioskopa i mogu reci da mi se film svideo :))

premijera danas ovde bila, sve rasprodato sunce ti jebem, morao da idem na kasnu projekciju i to jedva nashao kartu.

skroz sam se zabavio. nije to film koji cu gledati, niti bi mogao da gledam vishe puta, al skroz super za ubijanje vremena. lepo sam se i ismejao i zabavio. shto kazhu na loshe dramatichne scene, a i na naravno smeshne.

ali kada je promenio frizuru, poshto se zarazio sa onim sranjcetom, samo chujesh iz mase, EMO SPIDER-MAN !!!

Alan Smith ftw.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Elem, da bacim i ja mojih 2 cents, s obzirom da sam stigao iz bioskopa pre jedno sat vremena.

Hevi spajler vorning!

prica 7/10 - svaka im cast kako su uspeli toliko toga da smeste u dva i nesto sata, mada je veliki minus ogromna kolicina "dirljivih" scena, u kojima svi kao placu, cmizdre, tuguju... pevanje nesrecne kirsten potpuno nepotrebno, kao i scene kad mladi megvajer nesto izvodi na ulici i u onom dzez klubu

gluma 7/10 - o glumi se u akcionim filmovima generalno ne govori, ali grohotan smeh publike u trenutku kada parker krece da cmizdri na mostu je valjda dovoljni naznak da nesto tu nije kako treba. Ono tebra, film se zove spajdermen, ne prohujalo sa vihorom 2.

akcija 10/10 - i da moze vise dao bi mu, savrsene akcione scene, pogotovo ona poslednja koja je sigurno uzela na sebe polovinu budzeta. Sta vise reci, u kombinaciji sa venomom, koga cekam jos od prvog dela, i green goblinovog novog izgleda, jednstavno nije imalo sanse da nesto zaseru. Mada bi ja opet venoma ucinio barem dva puta vecim, kakav je i u stripu, al ok, ne moze bas svaki san da mi se ispuni [:)]

Eh da, jos i da spomenem scenu u crkvi, kad ovaj cepa simbiota sa sebe i baca na formana dole, upravo tako sam je zamisljao prenesenu na filmsko platno.

Eto to ja mislim o filmu, a sta biste vi dodali?

po meni je film jebeno sjajan.

znaci pravi film koji me je dojajno zabavio.

nisam ocekivao neka cudna muda tako da se i nisam nista skenjao

radnja je super, gluma- kao sto si rekao ko da je bitna gluma.

jedino sto bi mozda zamerio filmu i to jedino je sto su tokom celog filma insistirali na tome da je goblin skinuo masku, da je spajdermenu pocepana maska, kao "mi glumimo ocemo da nas masa vidi"...

sem toga...

sjajno sjajno i samo sjajno!

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Jos nisam odgledao film, ali cu ici sledece nedelje da vidim 3-ku. I ici cu da gledam jos neke.

P.S. Dal vam se cini da nekako svaki trailer obecava. Bas se retko kad desi da odgledas trailer i da kazes aha idem odma sutra da ga odgledam ali gistro.

V