DeuS I M@XImuS Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Ne joco presao sam na Trojan keva je ne osecas ga na kiti.. one super tanke a lepe se za kozicu pa nema frke:) ← Opet si fasovao Trojanca? Ponesi ih na EXIT ribice su odlepie kada su cule da dolazis ! Kada ce da izadju detalji koji se mod igra .... itd ← Verovatno kada se Vuk vrati iz Pariza.....Strpljenja....ima vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 pa vec se vratio, ima 4 dana :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ima 440 dana :D a niko nista da kaze LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 majko mila cija je kita veca ? nemojte helliona da mi dirate !!!!! ili ce pustiti sinove :DDD Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ma nek me diraju. Ja bas uzivam da me neko tako (I takav) proziva. Eto samo za kondome. Jeste,to stvarno stoji: Kad ne mozes da vidis svoju kitu od stomaka ona ces i pelenu da stavis , samo da ne ciljas... crni kojote. : )) PS : Ja nisam hejtovao niti prozivao,a sve je pocelo zato sto ljudima nije smor da cekaju 3 godine na partiju. (Prosli turinr u Metrou) . A za kopiranje sam siguran,TJ vid'o sam licno... samo pokusavam da pomognem u smilsu bolje organizacije... nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Site je up inace.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadrol Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Slejeru previse se iskenjavas o tom "kopiranju" heroja i pikova kao da si ti uplatio autorska prava za te heroje i kao da u ostalom tu kombinaciju niko nikada pre vas nije birao! Brate ako tajni i mejdenka rade do jaja to ne znaci da samo ti trebas da ih igras i da te svi ostali "kopiraju", uostalom mozes za pick da uzmes likantrofa i brudmadera na sajtu pa te niko nece kopirati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Pa da , smo vi nastavite sa prozivanjem. Cela poenta o herojima je da ne gledamo tp SE best of 3... Eto samo zato,a ne da bih ja pustao muda po serveru ! Kapiras ? Jedino je smor sto blenemo 3 cuke izmedju partija,a likovi iskopiraju pick i onda posto nikad nisu igrali sa istim smaraju 3 sata jel ne znaju sta treba da rade... Draft se igra i na DL Turniru a misliom da ce biti i na Prime defending turu. NIsam siguran... Realno : Bas me zabole ko ce sta da pickuje to je bila sala... Da vidis ni fantom lancer i ursa nisu losi... mislite o tome... niko vas nece kopirati... mislice da ste debil ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donmarkon Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Posmatram celu diskusiju neko vreme i iskreno (nemojte pogresno da shvatite) ali ako ste vi pro igraci nase "zajendice" onda necemo mi daleko ... Quote "If there's a limit, I mean to reach and then overcome it!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 Kako stvari stoje u grupama će se igrati -AR u polufinalu i finalu -TP i igrace se na dve dobijene, stim sto ćemo u ponedeljak definitvno da odlucimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kako stvari stoje u grupama će se igrati -AR u polufinalu i finalu -TP i igrace se na dve dobijene, stim sto ćemo u ponedeljak definitvno da odlucimo ← Oh my fucking god ! ... AR ? LOOOL ? Random victory FTW ! Gz ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Jedino sto je dobro je sto ce se partije zavrsavati brze...al opet ar je ,po mom misljenju, najgora kombinacija... Al posto se ja nista ne pitam,kako god hocete.... Edited July 8, 2006 by DeuS.HellioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ahahahahah si bre loood ili te je udarilo Francusko sunce,gde si i kada si cuo da negde u zemljama se igralo ar ili tako nesto,koliko ja znam oni su samo predlozili za ap sto neznaci da treba da se igra ar.Nadam se da ces dobro da razmislis i da ces da doneses normalnu odluku jer u suprotnom propasce ti tur bar za najpopularniju igricu na svetu [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ne,ozbiljno... ljudi mogu da te dobiju na cistu srecu... to je sve. Dovoljno je da dobiju lane combo koji ne mozes da pariras i gotovo je. Znaci citava prica u grupama ce biti cista sreca ??!!... sto rece ticke... razmisli ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Vuk je zvao juce kojota i kojot mu je govorio pravila/mod dok je pio aspirine, stenjao u krevetu i mazao suljeve :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Oke igice shvatili smo ali nemojbas toliko znas da su neki ljudi sujeverni ovde i da veruju u sve sto se pise pogotovo ti al ajde nego daj recite tom liku sta i kako za dotu i mod nemoj da drkate.A i da igracu dve igre da se zna i nisam progutao tu pricu da ne moze da igras dve igre na turu [ mislim stvarno moj Luka je progutao :DD ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Taj rad... Ako hocete da se grupe zavrse brzo, -ap single eliminacija, jer -ar je kao sto svi kazu totalni luck... Vec par puta sam objasnio zasto i kako, na prethodnim stranama... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Vrbas Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Decko kako ne kontas da si smesan zato ti i neodgovaram na te smesne pretnje dolazim na turnir dodji onda objasni mi u lice sta ne valja.I molim te nemoj vise da se seljacis ako imas neku pretnju za mene posalji na pm. ← Ma dajte ljudi dogovorite se vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Vrbas Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ma dajte ljudi dogovorite se vise! ← Nadam se da cemo uspeti da skupimo ekipicu tako da Milose Majk ti porucuje da se nebojis nicega imaces podrsku i od Infinity-ja, Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 AR ftw ... bez sale bilo bi to puno iznenadjenja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 brate mili na jednom turu smo igrali sa 4 agi i sleyerkom protiv lich silencer venom dp necro PA TI VIDI STA JE AR ja dolazim 100% na tur pa makar bez ekipe mada sam se prijavio i mislim da cemo doci I LOVE HELLION Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Piskavac oces da igras sa nama ? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BunnY Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 el zna neko dal je moguce da jedan covek igra dve igre znaci i dotu i cs zbog satnice i te fore unapred zahvalan... Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. vF is the best fuck all the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
InF-VrbasanIN Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ljudi mi takodje nismo za ar definitivno sreca stvarno glupo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BunnY Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Najbolja solucija je -ap Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. vF is the best fuck all the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts