Jump to content

Exit Promo Party@01.07.2006

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni je roštilj malo forsiranje, mnogo se oko toge treba cimati da bi se lepo organizovalo, al kako ti hoćeš grujo..

moj neki predlog je da ti unapred kupiš i ohladiš piće pa da ti mi damo keš, a za hranu da se iscimamo do neke hamburgernice, naručimo picu telefonom ili tako nešto..

u svakom slučaju, kapiram da ću biti u kolima sa miljanom, i da ćemo garant doći kod tebe na vormap (da ti uzvratim posetu :*)

Jos jedan info,pri dolasku u Pancevu zajebite stari put tj. onaj kojim ste prosli put isli,posto prvo idemo kod mene,znaci idete na novi put,videcete sve u svemu kad se odvajaju dva puta za Pancevo,vi idete samo pravoooo,nema nikakvog skretanja u kurac...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa pice zavisi od toga koliko nas ide .. ono neka univerzalna jedinica ti je 3/5l votke/tekile, 3 guarane, 2l piva po choveku (mislim naravno ne uzimash vopi ako ce da se pije votka/tekila/guarana) .. mozda josh manje umanji poshto je ovo brzo zagravanje koliko sam skapirao tj necemo sad zabosti tu 3h nego 1.30h max. od hasa preporucujem picu jel hamburger je za rac ako cheka i mnogo je tezhak za ove akcije.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

prvo ce biti ovo [drinker][drinker][drinker]

pa onda ovo

[jupi][jupi]

pa onda uticaj na Migsu i njegova metamorfoza

[azdaja] [azdaja]

[roflmao]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Ako ima neki flajer za mene i Sharulju ostavite ga do sutra kada cu znati da li dolazim 100%,pa cu postovati ovde...

A ako ste podelili sve flajere,recite,da li ima shanse da nadjemo u Panchevu sutra uveche,da znamo da se ne cimamo dzabe... :/

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

^

brate,ne razumem kakve flajere trazis?Pozivnice?Znaci,ima 13 pozivnica za rurovce,nije frka uopste,mojne da ispalite,PMujte Duleta ili ne znam koga za prevoz...

gruja novi alen

Moju pozivnicu dajte nekom jer ja stvarno ne mogu da idem...

nije da necu,nego jebiga...

nije da serem i da se pravdam,ali stvarno nisam u mogucnosti da idem...

tako da,ko ima nekoga u planu neka uzme moju pozivnicu

:(

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png