exile Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 hm hm .. mozhe mozhe \o/ btw gde stalno nalazish te neke slovence :) ← Mislish Slovenke :)) Steta sto necu moci da vam banem na roshtilj, moracu da vucaram opremu i slovenku za sisu, tako da cemo morati da se tek na zurci vidimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Alo majke vam ga Panchevachke, nemoj da niste ostavili karte za mene i chupavog kera. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 meni je roštilj malo forsiranje, mnogo se oko toge treba cimati da bi se lepo organizovalo, al kako ti hoćeš grujo.. moj neki predlog je da ti unapred kupiš i ohladiš piće pa da ti mi damo keš, a za hranu da se iscimamo do neke hamburgernice, naručimo picu telefonom ili tako nešto.. u svakom slučaju, kapiram da ću biti u kolima sa miljanom, i da ćemo garant doći kod tebe na vormap (da ti uzvratim posetu :*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 chekaj u koliko je taj preparty taj deo nikako da skapiram .. i zajebi neki preterani has (pogotovo roshtilj na tome) kako onda mislish da djuskam ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Nishta lepshe kad se nazderesh grujinih machaka pa idesh da djuskash :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 aha pa onda mozhe .. nisam znao da ih sprema na spec nachin }:) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 meni je ro Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Jos jedan info,pri dolasku u Pancevu zajebite stari put tj. onaj kojim ste prosli put isli,posto prvo idemo kod mene,znaci idete na novi put,videcete sve u svemu kad se odvajaju dva puta za Pancevo,vi idete samo pravoooo,nema nikakvog skretanja u kurac... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 pa pice zavisi od toga koliko nas ide .. ono neka univerzalna jedinica ti je 3/5l votke/tekile, 3 guarane, 2l piva po choveku (mislim naravno ne uzimash vopi ako ce da se pije votka/tekila/guarana) .. mozda josh manje umanji poshto je ovo brzo zagravanje koliko sam skapirao tj necemo sad zabosti tu 3h nego 1.30h max. od hasa preporucujem picu jel hamburger je za rac ako cheka i mnogo je tezhak za ove akcije. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 uzecu votku,ipak je jeftinija i univerzalnija :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 oh noez! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Al' ce da se igramo sudaraljki kad se budemo vratjali za bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 prvo ce biti ovo pa onda ovo pa onda uticaj na Migsu i njegova metamorfoza [azdaja] [azdaja] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Al' ce da se igramo sudaraljki kad se budemo vratjali za bg ← boli me qrac ja se vozim sa migshom, vec sam se oprostio Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 btw, kako cemo da se organizujemo...jel se skupljamo ili ne...i nek ide neko ko zna put sa mnom kolima da ne bih zavrsio u azotari ili tako nesto:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Vas boli qrac vi mozete da prodjete 50 bandera dok neko stvarno ne bude povredjen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ako ima neki flajer za mene i Sharulju ostavite ga do sutra kada cu znati da li dolazim 100%,pa cu postovati ovde... A ako ste podelili sve flajere,recite,da li ima shanse da nadjemo u Panchevu sutra uveche,da znamo da se ne cimamo dzabe... :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ^ brate,ne razumem kakve flajere trazis?Pozivnice?Znaci,ima 13 pozivnica za rurovce,nije frka uopste,mojne da ispalite,PMujte Duleta ili ne znam koga za prevoz... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ma to pozivnice...skapirao si sta sam hteo da kazem... :) 99% idem... + sto mi je 2.7. rodjendan,tako da cu kupiti piva,'rane...ma svega :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 VRH! :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ololololololololololo IDEMO URBANI EPICHE PIZDO NEOBRIJANA !!111!!one!!1 Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 Hohoho vodite epica obavezno hoce da da kesha ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 sad sam vam dobar,a? :) (sledi hejt) elem...bice kesha.... valjda :D ali ne znam kako da se iskombinujemo za prevoz,posto vidim da Dule vozi 5-6 ljudi... mogu ja i u gepek :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 e pa ovako, posto vidim da se ovde nije javilo vishe od 10 ljudi, a coka ima 13 karata, ja kaparishem 2 karte za moje ortake:)...a sto se mesta u kolima tice, imam jos samo jedno mesto posto idemo peja, 2 ortaka i ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Moju pozivnicu dajte nekom jer ja stvarno ne mogu da idem... nije da necu,nego jebiga... nije da serem i da se pravdam,ali stvarno nisam u mogucnosti da idem... tako da,ko ima nekoga u planu neka uzme moju pozivnicu :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts