Jump to content

klima uredjaji

Recommended Posts

www.halooglasi.co.yu pa tamo po klima uredjaji, pa udri?

Inache je opste poznato - midea jeftino resenje, za skuplje imas veci izbor.

A klime prakticno sada imas da kupis gde hoces ... ono, kao da si pitao gde da kupis paradajz? ;)

ma 12-ica i odvrni do daske da ladi bre !!! :D Sto manju sobu ladish, to deblji dzemper obuci !!! Kad je bal nek je bal !

Edited by nigger

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Imam ja neki rumunski ventilator iz osamdesetih koji i dan danas radi bolje nego ova kineska sranja =)

Klima je bogom dato sranje, tako da bolje se isprsi za neshto shto ti nece stvarati idelane uslove za dobijanje bolesti od prashine. Juri dobar filter a ne snagu.

Pa nije nesto racun za struju da se useres od klime ... gore su kvarcne petji i ti drugari ... sto se tice jacine, kupi 12 ako vec nigde ne mozes da nadjes 9, nije toliko jeftinije pa da pravis bash pitanje, a i hladice kako treba, samo podesis :)

^

hah sad mi pade u glavu bolesna slika kako Eli ugradjuje klime :)

"eeeee evo doneo sam vam ove 2 dvaessestice stagnaga da ih stavim?"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

^

hah sad mi pade u glavu bolesna slika kako Eli ugradjuje klime :)

"eeeee evo doneo sam vam ove 2 dvaessestice stagnaga da ih stavim?"

ahahhahaha eli kralj :D

elem... shta bre trabunjate... klima za pobedu... ebem vas.... da se vi budite u mokrom krevetu ....

ebeni smor dobih neke osipe... arghhh

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

Pa to sto se sada ljudi izivljavaju sa temperaturama oko 15 stepeni ne treba smatrati za normalno. Meni tipa leti klima stoji na 25-27 stepeni, znaci idealna temperatura za zivot i rad, nit se znojim nit se smrzavam, a i jos me ne strefi toplotni udar kad otvorim vrata od sobe.

Firme koje sam ja prikupio

Klima+ - Beograd

email : info@klimaplus.co.yu - contact : +381641163904 - +381646129544

Mice Radakovica 2/20

montaza - servis - prodaja

Artech d.o.o. Brace Krsmanovic 24. Belgrade, Serbia and Montenegro.

Tel/Fax: +381 11 3065 958, +381 11 3065 959. Email: office@artech.co.yu

Genel

011 30 30 300

Uzimaj Midea, Galanz ili Hausel, to ti je neka srednja klasa dobrih klima uredjaja, neces se pokajati sigurno.

SCJP.png

realno brate, koliko moze biti prirodno da te na 35 stepeni u glavu na sekund drmne talas vazduha od 18 stepeni :P

pa 'nas kako kru, prvo ne drzhe svi na 18 stepeni, to su neki retosi :) a drugo nikad ti nisi jedne sekunde na 35 a druge na 18. evo recimo u biguz na primer, da bi dos'o do klime (na 23-24-25 stepeni) moras da prvo sa 35 udjes u zgradu gde je realno 30, pa prodjes kroz hodnike one debele i ladne na recimo 28-27, i onda lagano u klima prostor na 24-25 ;)

Pazi, nije da u tome sto ti govoris nema istine, daleko od toga, ali je skoro u fazonu "aaaa, necemo vestachku svetlost, oslepetjemo! Treba da gledamo samo dok je napolju sunca" ... Tehnologija je napredovala, i osim ako nisi retardiran, da recimo klimu drzhis na 16 stepeni i direktno ti udara u facu, trebalo bi da se sa njom "druzhis" bez problema.